v roce 2008 jsem si koupil e46 325i a protože máme za sebou přes pět radostných let a něco přes 80k km, začal jsem přemýšlet co bych si pořídil jako další auto na denní ježdění. Protože mne kdysi dávno jedna e39 525i k BMW přivedla a protože M5 je pro mne ikonou mezi všemi auty, chtěl bych si pořídit právě e39 M5. Auto bych chtěl koupit nejspíš v DE, někdy z roku 2002-3, ideálně od prvního majitele, nebo alespoň od někoho, kdo ho měl delší dobu a neměl problémy do auta investovat.
Mám o M5 něco načteno a shlédnuto, mám představu o nákladech na provoz, chybí mi ale osobní zkušenost a tu bych rád měl, než vůbec auto koupím.
Chtěl bych tedy někoho z vás s e39 M5 poprosit, jestli by jste mi auto nemohl někdo předvést. Nejde mi snad ani tak o to jak to jede, věřím že tím zklamanej nebudu, jde mi spíš o to že nechci koupit něco za ne úplně nevýznamnej peníz, aniž bych se s tím vůbec kdy prakticky setkal. Nezdržoval bych moc dlouho, chtěl bych jenom auto vidět (přeci jen už je to pěkná řádka let co jsem řídil 525), chtěl bych svézt (není třeba žádný extrém, stačila by mi svižnější jízda v běžném provozu) a pokud bychom se dohodli, tak bych si rád sám zkusil sednout za volant - na tom ale netrvám, chápu že to je ošemetná věc, sám bych s tím nebyl moc svolnej u svého auta.
Když by jste byl někdo ochoten mi svou M5 ukázat, dal bych na revanš třeba nějakou lahev, nebo něco jiného na čem bychom se domluvili (můžou být i peníze, ale to mi přijde divný). Jsem z Prahy a rád za vámi dojedu, i když se přiznám že třeba až do Ostravy by se mi asi moc nechtělo

Když tak mne prosím kontaktujte do SZ nebo tel. 723 243 180.
Díky,
Lukáš