Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Svezení v e39 M5 [Vyřešeno]

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
Lucaash
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Lucaash »

Ahoj,

v roce 2008 jsem si koupil e46 325i a protože máme za sebou přes pět radostných let a něco přes 80k km, začal jsem přemýšlet co bych si pořídil jako další auto na denní ježdění. Protože mne kdysi dávno jedna e39 525i k BMW přivedla a protože M5 je pro mne ikonou mezi všemi auty, chtěl bych si pořídit právě e39 M5. Auto bych chtěl koupit nejspíš v DE, někdy z roku 2002-3, ideálně od prvního majitele, nebo alespoň od někoho, kdo ho měl delší dobu a neměl problémy do auta investovat.
Mám o M5 něco načteno a shlédnuto, mám představu o nákladech na provoz, chybí mi ale osobní zkušenost a tu bych rád měl, než vůbec auto koupím.
Chtěl bych tedy někoho z vás s e39 M5 poprosit, jestli by jste mi auto nemohl někdo předvést. Nejde mi snad ani tak o to jak to jede, věřím že tím zklamanej nebudu, jde mi spíš o to že nechci koupit něco za ne úplně nevýznamnej peníz, aniž bych se s tím vůbec kdy prakticky setkal. Nezdržoval bych moc dlouho, chtěl bych jenom auto vidět (přeci jen už je to pěkná řádka let co jsem řídil 525), chtěl bych svézt (není třeba žádný extrém, stačila by mi svižnější jízda v běžném provozu) a pokud bychom se dohodli, tak bych si rád sám zkusil sednout za volant - na tom ale netrvám, chápu že to je ošemetná věc, sám bych s tím nebyl moc svolnej u svého auta.
Když by jste byl někdo ochoten mi svou M5 ukázat, dal bych na revanš třeba nějakou lahev, nebo něco jiného na čem bychom se domluvili (můžou být i peníze, ale to mi přijde divný). Jsem z Prahy a rád za vámi dojedu, i když se přiznám že třeba až do Ostravy by se mi asi moc nechtělo :)
Když tak mne prosím kontaktujte do SZ nebo tel. 723 243 180.

Díky,

Lukáš
stellaM3

#2 Příspěvek od stellaM3 »

Zítra se na jednu M5 jedu podívat a pokud bude vše ok tak ji zřejmě koupím tak pak dám vědět.
TT
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TT »

....kdybych nebyl otrávený z vození potencionálních kupců mojí M5, tak bych se Ti také nabídl, ale fakt na to nemám moc náladu... za jiných okolností jsem byl ochotný kdykoliv kohokoliv svézt!! :(
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
stellaM3

#4 Příspěvek od stellaM3 »

TT píše:....kdybych nebyl otrávený z vození potencionálních kupců mojí M5, tak bych se Ti také nabídl, ale fakt na to nemám moc náladu... za jiných okolností jsem byl ochotný kdykoliv kohokoliv svézt!! :(

hod sem link na tvou M5 pls :)
Sweden

#5 Příspěvek od Sweden »

Stačí se kouknout do inzerce,je tam už román na sedm stran...pokud sháníš M5 tak by jsi měl mít jasno,myslím že momentálně na CZ inzercích lepší nenajdeš :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
stellaM3

#6 Příspěvek od stellaM3 »

Ok zitrejsi schůzku ruším a vyrazím do Prahy na tvou M5 jelikož nevím tvůj telefon píšu zde můj a zítra nekdy okolo devátý mi zavolej a dohodneme podrobnosti .tel. 606391648
Sweden

#7 Příspěvek od Sweden »

http://auto.bazos.cz/inzerat/26602486/B ... 500-Km.php

asi to nebude číslo na TT ale zkusil bych to,jinak myslím že TT psal ve svém topicu že je do příštího týdne mimo domov,jestli jí dal nakonec do bazaru nevím,zkus zavolat na to číslo a uvidíš,třeba ho při prodeji někdo zastoupí.Good luck :wink:
stellaM3

#8 Příspěvek od stellaM3 »

Sweden píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/26602486/BMW-M5-Top-stav--163500-Km.php

asi to nebude číslo na TT ale zkusil bych to,jinak myslím že TT psal ve svém topicu že je do příštího týdne mimo domov,jestli jí dal nakonec do bazaru nevím,zkus zavolat na to číslo a uvidíš,třeba ho při prodeji někdo zastoupí.Good luck :wink:

Díky za info už jsem domluvenej v pondělí jí jedu okouknout a pokud bude vše ok tak si jí odvezu :wink:
Jináč byl jsem včera na jednu kouknout v Plzni a bohužel -šrot-
Dneska koupit tohle auto v dobrým stavu je už dost těžký-bohužel
xyron

#9 Příspěvek od xyron »

Tak to jsem zvědavej jak to dopadne, jestli TTho vysvobodíš z toho smutnýho inzerátu :D

good luck :wink:
stellaM3

#10 Příspěvek od stellaM3 »

xyron píše:Tak to jsem zvědavej jak to dopadne, jestli TTho vysvobodíš z toho smutnýho inzerátu :D

good luck :wink:

Já jsem taky zvědavej no uvidíme..Auto nevypadá vůbec zle ale taky ma svý mouchy co jsem našel jen z fotek....
Sweden

#11 Příspěvek od Sweden »

Osobně nevím co jsi za kosmetiku z fotek našel ale podle mě je kosmetika u M5 opravdu až na druhém místě,pokud ten motor a vše kolem šlape jak popisuje tak si myslím že to rozhodně není špatná koupě.Kbyby TT přistoupil na výměnu za mojí E61 530dA M paket tak bych se na jeho M5 jel taky podívat,ale jelikož by se mi asi vysmál tak jsem to ani nezkusil :D Mno uvidíme podle toho jak pořídíš a s jakými informacemi přijedeš v pondělí,nezapomeň se prosím o svoje žážitky potom podělit s námi všemi.Hodně štěstí :!:

PS:orig.styling 65 pro M5 už k tomu není???Jediný co by mě sralo co se týče vzhledu tak jsou to právě současná kola. :wink:
ARMAN

#12 Příspěvek od ARMAN »

myslim že psal že je ma, u mě taky by hned šli zpět na auto :)
stellaM3

#13 Příspěvek od stellaM3 »

Sweden píše:Osobně nevím co jsi za kosmetiku z fotek našel ale podle mě je kosmetika u M5 opravdu až na druhém místě,pokud ten motor a vše kolem šlape jak popisuje tak si myslím že to rozhodně není špatná koupě.Kbyby TT přistoupil na výměnu za mojí E61 530dA M paket tak bych se na jeho M5 jel taky podívat,ale jelikož by se mi asi vysmál tak jsem to ani nezkusil :D Mno uvidíme podle toho jak pořídíš a s jakými informacemi přijedeš v pondělí,nezapomeň se prosím o svoje žážitky potom podělit s námi všemi.Hodně štěstí :!:

PS:orig.styling 65 pro M5 už k tomu není???Jediný co by mě sralo co se týče vzhledu tak jsou to právě současná kola. :wink:

No samozřejmě že budu hlavně koukat po mechanických věceh ale drobnosti typu-rez na zadním víku,vadné pixely na přístrojovce,problém s airbagem jsou alespon důvodem k malé slevě nemyslíš?A kola bych chtěl taky spíš ty origo, ty hamany se mi moc nelíbí :P
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

A kdyby ji prodával za korunu, tak ti ještě doplatí, aby jsi to dal doporadku...
Víko kufru je 500-2tis max, pixely 2tis a kroužek taky tak, vážně ti vyřeší koupi 5-6tis sleva? .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Sweden

#15 Příspěvek od Sweden »

StellaM3....gratulace,byla to rychlovka,pak poreferuj a poděl se o zážitky.Ať slouží :wink:
stellaM3

#16 Příspěvek od stellaM3 »

[quote="Sweden"]StellaM3....gratulace,byla to rychlovka,pak poreferuj a poděl se o zážitky.Ať slouží :wink:[/

Díky až budu mít víc času tak napíšu.jen snad že cesta domů byla velmi vzrušující....

quote] :lol:
Lucaash
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lucaash »

TT píše:....kdybych nebyl otrávený z vození potencionálních kupců mojí M5, tak bych se Ti také nabídl, ale fakt na to nemám moc náladu... za jiných okolností jsem byl ochotný kdykoliv kohokoliv svézt!! :(

Jasně já to chápu. Vím že to auto prodáváš a sleduju diskuzi pod Tvým inzerátem, tak vím že jsi nasranej že se Ti chodí lidi v autě jenom vozit - žádnej div. Sám se přesně toho bojím, až budu muset prodávat svou e46. Proto taky předesílám dopředu, že se chci na nějakou M5 jen podívat, ale že ze mne kupec nejspíš nebude.
Filozof

#18 Příspěvek od Filozof »

Tak jak to dopadlo ? StellaM3 se přejmenuje na StellaM5 ? :D
Jaké jsou první pocity majitele M5 e39 ?
Povídej
stellaM3

#19 Příspěvek od stellaM3 »

dopadlo to dobře mám ji doma :D .Vychytat pár drobností trochu omladit lak na několika místech a bude to podle mých představ.Ale svezení je prostě super lepší auto jsem asi ještě neměl.Naplnuje to moje představy o dokonalém autě. Je rychlé je pohodlné je dobře vybavené je kvalitně udělané a při troše sebekontroly je i ,,ekonomické,, na trase cca 150km spotřeba kolem 12litrů a to jsem se i bavil...
ARMAN

#20 Příspěvek od ARMAN »

tak gratulace :) chce to ňaka fota :P
Odpovědět