Mám 30tis, měl bych vyměnit olej. To není problém, ale dá se nějak nastavit stav na tachometru - vynulovat nebo jak se to říká?
Není to důležitý, ale nechci aby to na mě mrkalo.
Součástí každého oilservisu je i reset (provádí se pomocí diagnostiky), tedy vynulování počítadla do další výměny. Lze samozřejmě provést i bez výměny oleje, ale to by nebylo asi moc rozumné.
jaho píše:Součástí každého oilservisu je i reset (provádí se pomocí diagnostiky), tedy vynulování počítadla do další výměny. Lze samozřejmě provést i bez výměny oleje, ale to by nebylo asi moc rozumné.
Ahoj, teď jsem poprvé také menil olej a mam ten samý problém.Vynulovat servisní interval oleje....pročetl jsem fora atd ... a nezdařilo se...Nejprve jsme to z kamarádem zkoušeli přes carsoft.To v notebooku jako proběhlo, ale fyzicky na budíkách nic.I přes opakovaný reset.Tak jsem zase hledal na foru a našel reset přímo přes budíky, ale to mě taky nejde.Máte prosím někdo ještě s tímhle zkušenost , radu pro mě? Děkuju.
marekrabas píše:Delal si to pri zavrenych okynkach a bez beziciho motoru jen v prvni poloze?
No při zavřených okýnkách urcitě ... přes ten no'tas se nám to nějak nepovedlo, ale nakonec jsem to zvladnul pres ty budíky.Asi jsem nemel najetej dostatek km po výměně , aby to slo vymazat, nebo jsem něco dělal špatně....ted už zase nevím, jak jsem to dokázal, ale nakonec jsem našel někde na netu návod jak na to .. tak jsem si to vytisknul.
Děkuju za reakci.
nedělám, koupil sem si první BMW, sem zvyklej hledat filtr dole někde pod motorem protosem se ptal, teď bude ještě masakr najít pod autem šroub když je tam všude spojler
Tak sem ho kluci díky Vám ten volej vyměnil, ten filtr teda vůbec nešel oddělat sem myslel, že mě u toho jebne a pak mi ještě starej volej natekl do toho krytu a tak to teď za mnou všude teče Prostě porodní bolesti, je to všecko trochu jinak než u mýho miláčka a dříče hyundaie 1.4
Jinak volej byl po avizovaných 15tis (zápis servisu předchozího majitele) černej jak bota. Nedovedu si představit ten servisní interval 30tis a to tam měl borec podle nálepky volej za 500 litr.