Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

27.10.2012 Autodrom Most

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Zpráva
Autor
arkadiel

#21 Příspěvek od arkadiel »

TomikTT píše:Osobně nemám na to nervy:
3) Z4ka je na Most pomalá, i když zdaleka ne nejpomalejší a v Brně to už vůbec nemá smysl (extremně rychlí okruh)

No, s malým výkonem máš aspoň motivaci projíždět zatáčky na max. Připomnělo mi to dodávku na Nurburgringu z TOP GEAR. A v Brně jsem dodávku taky viděl.
IIIpivo

#22 Příspěvek od IIIpivo »

TomikTT píše:No ty k.... zase fronta i v takovým počasí, strašný. Přitom v tom mokru by to mohla být echt zábava, ale zase ! ne když je na trati tolik aut. Na tohle to chce mekkčí pneu s pořádným vzorkem. Ani se ti nedivím, žes do toho nešel, ono ukočírovat Zetko, který je na mokru přetáčivý jako prase a ještě bez špéry, no to by vážně nemuselo dopadnou podle představ :)

Jak píšu vedle DSC mi nefunguje na slicích neřiditelný :-) A koupím příště nějaký chabý kola, ale teď jak sem tam dal zimáky continental 17" 225/45 tak mi přijde, že to skáče jako koza, je to brutálně přetáčivý a prostě to skáče, ale ten komfort ne nesrovnatelnej, teď si v tom přijdu jak v limuzíně :-) Oproti těm 19"
IIIpivo

#23 Příspěvek od IIIpivo »

arkadiel píše:
TomikTT píše:Osobně nemám na to nervy:
3) Z4ka je na Most pomalá, i když zdaleka ne nejpomalejší a v Brně to už vůbec nemá smysl (extremně rychlí okruh)

No, s malým výkonem máš aspoň motivaci projíždět zatáčky na max. Připomnělo mi to dodávku na Nurburgringu z TOP GEAR. A v Brně jsem dodávku taky viděl.

Jo hej, ta dodávka plná dětí :-) jak mávaly to bylo super :-) a za nima jezdil borec s rodinkoun ve VW Polo a nemohl je dohnat, to byla švanda :-D
arkadiel

#24 Příspěvek od arkadiel »

Aha tak to bude ještě jiná dodávka :) Já myslel Sabinu Schmitz http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... KiC03_wVjc
Lukaash

#25 Příspěvek od Lukaash »

Jen pro zajimavost, byla tam jeste jedna Z4 3,0i ... modra, cerny top, stredocesky kraj.
Odpovědět