TomikTT píše:Osobně nemám na to nervy: 3) Z4ka je na Most pomalá, i když zdaleka ne nejpomalejší a v Brně to už vůbec nemá smysl (extremně rychlí okruh)
No, s malým výkonem máš aspoň motivaci projíždět zatáčky na max. Připomnělo mi to dodávku na Nurburgringu z TOP GEAR. A v Brně jsem dodávku taky viděl.
TomikTT píše:No ty k.... zase fronta i v takovým počasí, strašný. Přitom v tom mokru by to mohla být echt zábava, ale zase ! ne když je na trati tolik aut. Na tohle to chce mekkčí pneu s pořádným vzorkem. Ani se ti nedivím, žes do toho nešel, ono ukočírovat Zetko, který je na mokru přetáčivý jako prase a ještě bez špéry, no to by vážně nemuselo dopadnou podle představ
Jak píšu vedle DSC mi nefunguje na slicích neřiditelný A koupím příště nějaký chabý kola, ale teď jak sem tam dal zimáky continental 17" 225/45 tak mi přijde, že to skáče jako koza, je to brutálně přetáčivý a prostě to skáče, ale ten komfort ne nesrovnatelnej, teď si v tom přijdu jak v limuzíně Oproti těm 19"
TomikTT píše:Osobně nemám na to nervy: 3) Z4ka je na Most pomalá, i když zdaleka ne nejpomalejší a v Brně to už vůbec nemá smysl (extremně rychlí okruh)
No, s malým výkonem máš aspoň motivaci projíždět zatáčky na max. Připomnělo mi to dodávku na Nurburgringu z TOP GEAR. A v Brně jsem dodávku taky viděl.
Jo hej, ta dodávka plná dětí jak mávaly to bylo super a za nima jezdil borec s rodinkoun ve VW Polo a nemohl je dohnat, to byla švanda