Tak kolik vás tam bylo? Vědět o tom tak jsem svého agenta taky vytáhl na projižďku

DAVe píše:To je neco pro novu..prave jsem to videl v hlavnich zpravach..bezohledni ridici BMW!!!! Jejich oblibena veta. Jakoby to bylo ferari. A jeste vypichli ze dostali jen 100kc pokutu![]()
Muj nazor je takovej,ze opet zafungovala zavist pana bonzaka...jee rychle zavolat policii a zachranit svet![]()
To snad jezdili po trave? Gumovacka na chranenych kvetinach ? Co jsem videl tak se projeli po silnic a odjeli,pokuta za vjezd do zakazu ok ale takhle to rozmaznout to sory ale v hlavnich zpravach me to opravdu nezajima.
Vsadim se kdyby slo o kokty za prve by nikdo nikam nevolal a za druhe by to nikdo nikam nepsal.
DAVe píše:To je neco pro novu..prave jsem to videl v hlavnich zpravach..bezohledni ridici BMW!!!! Jejich oblibena veta. Jakoby to bylo ferari. A jeste vypichli ze dostali jen 100kc pokutu![]()
Muj nazor je takovej,ze opet zafungovala zavist pana bonzaka...jee rychle zavolat policii a zachranit svet![]()
To snad jezdili po trave? Gumovacka na chranenych kvetinach ? Co jsem videl tak se projeli po silnic a odjeli,pokuta za vjezd do zakazu ok ale takhle to rozmaznout to sory ale v hlavnich zpravach me to opravdu nezajima.
Vsadim se kdyby slo o kokty za prve by nikdo nikam nevolal a za druhe by to nikdo nikam nepsal.
Etien píše:xyron píše:hmmm ... a pry tam byl i Etien se Z4 tady z klubu ..Vypadá to že to musel být super sraz
... akorát vjet do lesa přes závoru, přes zákaz .. to musel vymyslet debil...
by me zajimalo, kterej debil vymyslel, ze jsem tam byl???
xyron píše:Etien píše:xyron píše:hmmm ... a pry tam byl i Etien se Z4 tady z klubu ..Vypadá to že to musel být super sraz
... akorát vjet do lesa přes závoru, přes zákaz .. to musel vymyslet debil...
by me zajimalo, kterej debil vymyslel, ze jsem tam byl???
Kdyz si prectes diskuzi na Z3 klubu
Mas zrejme dvojnika co si rika uplne stejne ... zajimava nahodicka
sedyvlk6 píše:Asi takhle: Ten průjezd pár aut s benziovým motrem tam měl podle mého názoru 100krát menší dopad na životní prostředí než jeden průjezd lesnickýho naftovýho traktoru. A to že kluci chtěli vyject s krásnýma kárama na krásné místo a jeli defakto po asfaltové cestě a né po louce nebo lese kde by tím už parku škodili mi příjde lidské protože lidi občas takové věci dělají. Prostě nafouknuté, rozmazané a smrdící závistí těch co nikdy nic takového ze strachu z ůřednických šimlů nepodnikly.