Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V chráněné oblasti Šumavy se proháněla kolona kabrioletů BMW

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Zpráva
Autor
sedyvlk6

#1 Příspěvek od sedyvlk6 »

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=315161&sId=&mId=

Tak kolik vás tam bylo? Vědět o tom tak jsem svého agenta taky vytáhl na projižďku :lol:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marty_ »

Jako sorry, ale tohle mi fakt prijde jako hulvatstvi.. Sumava se da krasne projet "legalne", nechapu proc se cpat do zakazane oblasti...
Imho, idioti :mad:
Miguel

#3 Příspěvek od Miguel »

Z3 klub si to náhodou moc pochvaluje, všem se to líbilo :lol:

http://www.bmwz3club.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=1219
xyron

#4 Příspěvek od xyron »

hmmm ... a pry tam byl i Etien se Z4 tady z klubu .. :wink: Vypadá to že to musel být super sraz :D ... akorát vjet do lesa přes závoru, přes zákaz .. to musel vymyslet debil... :roll:
sedyvlk6

#5 Příspěvek od sedyvlk6 »

No nevím příjde mi to hodně nafouknutý. Jestli tam jel někdo přes závoru tak je to jeho hloupost ale upřímně když vidím v tv jak tam těžaři rozm...jí xx y hektarů lesa těžkou technikou a ještě v době vegetace tak tohle je o proti tomu slabé kafe. Na rovinu říkám být tam tak se asi taky nechám srazem unést a jsem mezi ostatními hříšníky. Ty auta tam žádnou škodu neudělala,jezdila po silnici a né po lese a hlavně to nejsou žádné volhy nebo avie které hulí jak lokomotiva.
pavproch

#6 Příspěvek od pavproch »

pánové, já mám ze šumavy zážitek (silný a negativní) se zelezmrdem (ochranářem), který mě yebal za to že ničím přírodu, když sem jel na bicyklu po asfaltové cestě (kde byl zákaz vjezdu)... takže nafouknuté to není, esli jeli do zákazu vjezdu, tak sou to dementi a ta veřejná pohana jim patří právem.... a to píšu i přesto, že taky mám bmw bez střechy...
DAVe_1

#7 Příspěvek od DAVe_1 »

To je neco pro novu..prave jsem to videl v hlavnich zpravach..bezohledni ridici BMW!!!! Jejich oblibena veta. Jakoby to bylo ferari. A jeste vypichli ze dostali jen 100kc pokutu :lol:
Muj nazor je takovej,ze opet zafungovala zavist pana bonzaka...jee rychle zavolat policii a zachranit svet :!:
To snad jezdili po trave? Gumovacka na chranenych kvetinach ? Co jsem videl tak se projeli po silnic a odjeli,pokuta za vjezd do zakazu ok ale takhle to rozmaznout to sory ale v hlavnich zpravach me to opravdu nezajima.
Vsadim se kdyby slo o kokty za prve by nikdo nikam nevolal a za druhe by to nikdo nikam nepsal.
sedyvlk6

#8 Příspěvek od sedyvlk6 »

DAVe píše:To je neco pro novu..prave jsem to videl v hlavnich zpravach..bezohledni ridici BMW!!!! Jejich oblibena veta. Jakoby to bylo ferari. A jeste vypichli ze dostali jen 100kc pokutu :lol:
Muj nazor je takovej,ze opet zafungovala zavist pana bonzaka...jee rychle zavolat policii a zachranit svet :!:
To snad jezdili po trave? Gumovacka na chranenych kvetinach ? Co jsem videl tak se projeli po silnic a odjeli,pokuta za vjezd do zakazu ok ale takhle to rozmaznout to sory ale v hlavnich zpravach me to opravdu nezajima.
Vsadim se kdyby slo o kokty za prve by nikdo nikam nevolal a za druhe by to nikdo nikam nepsal.

Moje řeč :!:
Etien

#9 Příspěvek od Etien »

xyron píše:hmmm ... a pry tam byl i Etien se Z4 tady z klubu .. :wink: Vypadá to že to musel být super sraz :D ... akorát vjet do lesa přes závoru, přes zákaz .. to musel vymyslet debil... :roll:

by me zajimalo, kterej debil vymyslel, ze jsem tam byl??? 8)
dave4x4
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od dave4x4 »

nejhorší jsou ty lidi (turistí) s foťákama. Před rokem jsme byly na poledníku se čtyřkolkama a myslel jsem že dostanem přez hubu . V jednom bych se asi bál. :lol:
Samozřejmě vjeli přez zákaz, průser, ale největší průšvih je, jak se toho chytli média. Nezbývá než klukům popřát ať jsou z toho brzy venku
dave4x4
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od dave4x4 »

připustil bych i možná variantu,že to mohli mít domluvené s někým od lesů. Občas se nechají sehnat povolení pro hromadný vjzed, ale po tom co se toho chytla média , dali od toho ruce pryč
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Marty_ »

DAVe píše:To je neco pro novu..prave jsem to videl v hlavnich zpravach..bezohledni ridici BMW!!!! Jejich oblibena veta. Jakoby to bylo ferari. A jeste vypichli ze dostali jen 100kc pokutu :lol:

Jako jasne ze se zas tak moc nestalo a je to brutalne nafoukle, ale co je ku*va za problem projet se po normalnich silnicich??? Na co se cpat za zavoru do zakazu vjezdu do lesa??? Fakt nepochopim.. Skvela reklama opravdu..
sedyvlk6

#13 Příspěvek od sedyvlk6 »

Asi takhle: Ten průjezd pár aut s benziovým motrem tam měl podle mého názoru 100krát menší dopad na životní prostředí než jeden průjezd lesnickýho naftovýho traktoru. A to že kluci chtěli vyject s krásnýma kárama na krásné místo a jeli defakto po asfaltové cestě a né po louce nebo lese kde by tím už parku škodili mi příjde lidské protože lidi občas takové věci dělají. Prostě nafouknuté, rozmazané a smrdící závistí těch co nikdy nic takového ze strachu z ůřednických šimlů nepodnikly.
xyron

#14 Příspěvek od xyron »

Etien píše:
xyron píše:hmmm ... a pry tam byl i Etien se Z4 tady z klubu .. :wink: Vypadá to že to musel být super sraz :D ... akorát vjet do lesa přes závoru, přes zákaz .. to musel vymyslet debil... :roll:

Kdyz si prectes diskuzi na Z3 klubu :D

Mas zrejme dvojnika co si rika uplne stejne ... zajimava nahodicka :lol:
Etien

#15 Příspěvek od Etien »

xyron píše:
Etien píše:

Kdyz si prectes diskuzi na Z3 klubu :D

Mas zrejme dvojnika co si rika uplne stejne ... zajimava nahodicka :lol:

tak si to precti cely Ty troubo... byt clenem jeste neznamena se zucastnit 8)
100RM

#16 Příspěvek od 100RM »

7er. True definition of luxury. Yours.
HonzM

#17 Příspěvek od HonzM »

sedyvlk6 píše:Asi takhle: Ten průjezd pár aut s benziovým motrem tam měl podle mého názoru 100krát menší dopad na životní prostředí než jeden průjezd lesnickýho naftovýho traktoru. A to že kluci chtěli vyject s krásnýma kárama na krásné místo a jeli defakto po asfaltové cestě a né po louce nebo lese kde by tím už parku škodili mi příjde lidské protože lidi občas takové věci dělají. Prostě nafouknuté, rozmazané a smrdící závistí těch co nikdy nic takového ze strachu z ůřednických šimlů nepodnikly.

No jasně ... takže když nám to míň kouří, tak máme právo jezdit tam kam se nesmí .... Máš recht.
A stejný právo mají majitelé z
Ferrari klubu
Mercedes klubu
Trabant klubu
Octavia klubu
Subaru klubu
Opel klubu
Citroen klubu
Renault klubu
Mazda klubu
mrdka klubu
(doplň si sám) klubu

a ideálně každej den někdo, aby se dostalo na všechny ....

jen mi řekni, jak moc hezký místo to bude, až tam všichni tyhle pyčusové přijedou .... :wink:

Jako by nebylo dost jiných míst :roll:
Etien

#18 Příspěvek od Etien »

asi neni treba diskutovat na tema, zda vjet tam bylo spravne nebo spatne...

proste to organizatori/ucastnici projizdky absolutne nedomysleli... i my jsme se puvodne chteli zucastnit... nakonec jsme jeli jinam a musim priznat, ze kdybych tam byl, tak bych tam v ramci kolony asi taky vjel...

kazdopadne vlna nevole, ktera se kolem toho zvedla nam vubec neprospiva a jsem rad, ze sezona vlastne konci, protoze bych nerad, aby nam Z ctyrky nekdo obehl sroubovakem, protoze jsme zbohatlici, kteri se nezastavi ani pred vjezdem do Narodniho parku...

proste tahle akce se hodne nepovedla, ale odsuzovat a titulovat ucastniky neni taky uplne fer... nekde se pise: "Ty kdo jsi bez viny, hod kamenem!" :wink:
arkadiel

#19 Příspěvek od arkadiel »

Jo jet pěkně v koloně, to je jako stádo ovcí

Koukám, že http://www.bmwz3club.cz/ je úplně zavřený. A nevíš Etiene, jestli toho alespoň litují? Nějaká omluvná PR by se hodila
Etien

#20 Příspěvek od Etien »

nemam zadne blizsi informace... myslim, ze jsou sami dost prekvapeni...
Odpovědět