Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
automat X5 E53 3.0D
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
koupil jsem nedávno X5 3.0D, ale až po delší době jsem si všiml, že při sekvenčním řazení mi nejde zařadit 5 stupeň. Zkoušel jsem to počítat i na dálnici na zařazený D stupeň a pětka mi tam prostě neskočila. Automat jinak funguje velico dobře, ale tohle mne trochu vadí. Nevíte někdo co s tím?
Taky se mi někdy stane, že když nastartuju auto, tak mám ztišený radio a musím si znovu nastavit hlasitost.
Předem díky za Vaše návrhy.
Bambi.
koupil jsem nedávno X5 3.0D, ale až po delší době jsem si všiml, že při sekvenčním řazení mi nejde zařadit 5 stupeň. Zkoušel jsem to počítat i na dálnici na zařazený D stupeň a pětka mi tam prostě neskočila. Automat jinak funguje velico dobře, ale tohle mne trochu vadí. Nevíte někdo co s tím?
Taky se mi někdy stane, že když nastartuju auto, tak mám ztišený radio a musím si znovu nastavit hlasitost.
Předem díky za Vaše návrhy.
Bambi.
- vlastnemec
- vlastnemec
-
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně to pro tebe znamená, že máš GM převodovku a ne ZF a tudíž máš předface 135KW verzi a ne 160KW verzi poface od roku 2004
Pokud můžu poradit, dej to někam kde tomu rozumí - opět budu trapně doporučovat brňáky - prevodovky-brno.cz. V pátek jsem si od nich vzal svoji opravenou X5, předtím mi opravovali E39 - obě dvě naprosto excelentně!
Bez diagnostiky stejně na nic nepřijdeš a oni tě neojebou.

Pokud můžu poradit, dej to někam kde tomu rozumí - opět budu trapně doporučovat brňáky - prevodovky-brno.cz. V pátek jsem si od nich vzal svoji opravenou X5, předtím mi opravovali E39 - obě dvě naprosto excelentně!
Bez diagnostiky stejně na nic nepřijdeš a oni tě neojebou.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Bambim píše:Brno je pro mne dálka, asi 350km. Spíše bych to potřeboval trochu rozvinout s tou cívkou.
Ono je to dost jednoduchý na počty. Buďto ujedeš 700km * 10 l = 2.450 Kč a repas převodovky tě bude stát třeba 30.000 Kč
a nebo ujedeš 100km za 350 Kč a repas tě bude stát 50.000 Kč
Vyber si sám

Já to mám do Brna 200km a stejně bych to jinam nedal. Nenašel jsem na ně ANI JEDNU negativní recenzi a za ty ceny a množství práce co udělají - sorry, to si radši zajedu do Brna než to dávat nějakýmu pokustónovi. Na cívky se vyser, pokud nejsi automechanik, stejně zjistíš hovno a uděláš víc škody než užitku...
Už jsem to psal někam jinam, ale znovu to zopakuji - koupil sis auto v ceně 1.5 mega. Nemůžeš čekat, že na tom doma na koleni uděláš všechno jako na škodě favorit. To prostě nejde. Neříkám, že je vzhledem ke kvalitě českých autorizovaných BMW servisů nutný to do nich cpát (stejně imho umějí hovno a jsou to výměnáři dílů), ale srát se s tím doma v garáži?
BTW: Napíš posledních 7 znaků z VIN a hned budeš vědět co máš za verzi (nebo použij tenhle odkaz a napiš to rovnou tam...)
http://www.realoem.com/bmw/select.do
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle sem nejde nedat
Jinak ten majitel E39 co mu to dělali za den jsem byl já
http://ecupower.cz/index.php/technika/31-mate-v-aute-automat-bude-vas-to-zajimat

Jinak ten majitel E39 co mu to dělali za den jsem byl já

http://ecupower.cz/index.php/technika/31-mate-v-aute-automat-bude-vas-to-zajimat
- vlastnemec
No když jsem vyděl u JaraXe rozhozený automat, tak vono zas tak složitý nebude, pokud je člověk trochu vzdělaný, šikovný a už měl možnost to vidět tak proč ne. Jinak doporučuji co bylo napsáno, vem to do servisu na převodovky, můžu doporučit dvě firmy v Ostravě jestli to máš blíže a Jarda se jich z jara taky hodně nadělal.
- vlastnemec