Kdyz jsem mel auto na zvedaku tak zvuk se neukazal - tocil se samozrejme jen zadek. Dela to jen pri jizde dopredu a pri slabem pridavani - kdyz zatlacim tak nic - stejne tak na zpatecku... Na volnobeh taky nic... Natocil jsem jedno video za jizdy a druhe zespoda kdyz jsem parkoval... Dela to pouze kdyz auto trochu vychladne anebo pri jizde ve meste - mimo mesto absolutne nic...
Olej vc. filtru v prevodovce vymenen pred 300km stejne tak rozvodovka... Predtim si ten zvuk nevybavuju.
Ty vole to je fakt divnej zvuk, máš aspoň trochu potuchy odkud to jde? jestli je to na zadku, tak vržou hramena, ale z toho videa to zní fakt divně, dál se to fakt špatně určuje, s toho videa to může být šutr na brzdící ploše, nebo seklej mezi kotoučem a krytem, nebo přihlej kryt takhle Ti neporadím, jestli to začlo když začly mrazy šel bych po těch hramenách.
Jak rikam zaclo to delat z niceho nic - auto jsem koupil po paprdovi co ani nepoznal ze je vaha vzduchu KO - auto jelo cca 60% vykonu a zralo normalne - bylo to poznat az pri kickdownu... Tak jsem tomu udelal servis a auto konecne uzivam... Naplno - v prekladu uz se nemuzu dockat az budu jezdit na LPG. Sice na banany je, ale 18 mesto mi smrdi.
To vrzani si oduvodnuju plnym zatizenim auta - takze bud se to zhorsi a najdu tu hovadinu anebo to zmizi stejne jak se to objevilo... Verim ze to bude kravina - jen mi to otravuje... Stravil jsem tim 3dny zivota a uz mam toho dost prozatim... V nedeli az do stredy na hory tak se uvidi.
Jinak zvuk mi prijde ze jde spod ridice... Za jizdy se zavrenyma oknama neslysim nic. Nad 60km/h uz vubec aj se stazenyma... Jezdim s tim tankem i pres 200km/h a nikdy zadnej pazvuk/problem...
Jo to znám v létě jsem jezdil sedmou po městě a divil jsem se proč se všichni otáčej dokud jsem nestáhl okýnka, to byl mazec u mě to byly hramena pak už dobrý.