Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 E53 4.4i - za studena kolovratek - vrzaní zespoda

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zemi

#1 Příspěvek od Zemi »

Kdyz jsem mel auto na zvedaku tak zvuk se neukazal - tocil se samozrejme jen zadek. Dela to jen pri jizde dopredu a pri slabem pridavani - kdyz zatlacim tak nic - stejne tak na zpatecku... Na volnobeh taky nic... Natocil jsem jedno video za jizdy a druhe zespoda kdyz jsem parkoval... Dela to pouze kdyz auto trochu vychladne anebo pri jizde ve meste - mimo mesto absolutne nic...

Olej vc. filtru v prevodovce vymenen pred 300km stejne tak rozvodovka... Predtim si ten zvuk nevybavuju. :cry:

Po ranu za jizdy...

https://www.youtube.com/watch?v=p2zRqyUlWPw

Pri vecernim parkovani...

https://www.youtube.com/watch?v=bMqTaGfUF5Y

Predem diky za kazdou radu... Klidne i na tel. 608372848...
Zemi

#2 Příspěvek od Zemi »

Jsem zoufalej... To je jak kdyz jezdim s rozvrzanym Peugeotem... :(
Zemi

#3 Příspěvek od Zemi »

Auto bylo dneska 2h na zvedaku... Zkontroloval jsem vsechno co se toci a hovno... Takze na to seru a budu jezdit. :lol:
vlastnemec

#4 Příspěvek od vlastnemec »

Ty vole to je fakt divnej zvuk, máš aspoň trochu potuchy odkud to jde? jestli je to na zadku, tak vržou hramena, ale z toho videa to zní fakt divně, dál se to fakt špatně určuje, s toho videa to může být šutr na brzdící ploše, nebo seklej mezi kotoučem a krytem, nebo přihlej kryt takhle Ti neporadím, jestli to začlo když začly mrazy šel bych po těch hramenách.
Zemi

#5 Příspěvek od Zemi »

Jak rikam zaclo to delat z niceho nic - auto jsem koupil po paprdovi co ani nepoznal ze je vaha vzduchu KO - auto jelo cca 60% vykonu a zralo normalne - bylo to poznat az pri kickdownu... Tak jsem tomu udelal servis a auto konecne uzivam... Naplno - v prekladu uz se nemuzu dockat az budu jezdit na LPG. Sice na banany je, ale 18 mesto mi smrdi. :lol:

To vrzani si oduvodnuju plnym zatizenim auta - takze bud se to zhorsi a najdu tu hovadinu anebo to zmizi stejne jak se to objevilo... Verim ze to bude kravina - jen mi to otravuje... Stravil jsem tim 3dny zivota a uz mam toho dost prozatim... V nedeli az do stredy na hory tak se uvidi. :D

Jinak zvuk mi prijde ze jde spod ridice... Za jizdy se zavrenyma oknama neslysim nic. Nad 60km/h uz vubec aj se stazenyma... Jezdim s tim tankem i pres 200km/h a nikdy zadnej pazvuk/problem...
vlastnemec

#6 Příspěvek od vlastnemec »

Jo to znám v létě jsem jezdil sedmou po městě a divil jsem se proč se všichni otáčej dokud jsem nestáhl okýnka, to byl mazec u mě to byly hramena pak už dobrý.
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Killingman »

A mě sere kolísání 590-610 ot/min na volnoběhu... :lol: :lol: :lol:
Zemi

#8 Příspěvek od Zemi »

Tys tu chybel. :lol:
100RM

#9 Příspěvek od 100RM »

U mna to takisto bolo rameno ... Otacali sa ludia na zastavkach aj na benzinkach :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět