Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo tuhle?

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od CBR1000F »

Vzhledem k popisu zajímavě nízká cena, čím to bude? Kdo o tom autě něco ví? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -8/8621268
ACDC

#2 Příspěvek od ACDC »

Na popisovaný stav by stála 2x tolik
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

spis 3x tolik.... mit to pobliz tak bych na to ze zvedavosti mrknul..... ale uz z fotek me to auto neoslovilo....
kralik

#4 Příspěvek od kralik »

Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridam :) Jinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted 8O )

PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise :) Dalkovy start a pager je take dodelavka.
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od CBR1000F »

kralik píše:Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridam :) Jinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted 8O )

PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise :) Dalkovy start a pager je take dodelavka.

No volal jsem tomu týpkovi a je to údajně nějaký pražák, co snad má několik baworů. Prý vše TOP, samé Mko - moc se mi to chvástání nezdálo. A tohle mu prý nevyužitě leží v garáži. Původně bylo auto žluté, nelíbilo se mu to, tak tam prý nechat za 40 dát tu červenou folii. Motor je prý nový a převodovka údajně po repasi jen 300km. Nápravy jsou snad také udělané. Jestli je to vše pravda, byla by to supr koupě, ale nevím nevím. Interiar je prý zachovalý, nepotrhaný v černé kůži. Elektronika prý OK. Mám to do Prahy 120km, kdo z místních to okoukne a dá vědět, jestli se tam ta cesta vůbec vyplatí?
Manhunt

#6 Příspěvek od Manhunt »

Auto i majitele (Romana) znám - napište si SZ o více infa :)
jafaktnevim

#7 Příspěvek od jafaktnevim »

Znáte někdo tady tuhle osmičku ?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list

165k je super cena za manuál, obzvlášť jestli je pravda to co se píše v inzerátu... Chtěl sem na to zavolat (pokukuju po nějaký raritce - víkendovce), ale nakonec na to asi kašlu... Ale i tak by mně to auto zajímalo, jen tak ze zvědavosti...
kralik

#8 Příspěvek od kralik »

Predne poznamenam ze to auto neznam. Ale uvedene VIN je jen pro srandu. Hartge melo 328kW (440hp), tady v inzeratu pise 264kW... Normalni motor M70 co tam je, mel pak 220kW. Asi nezbude tam zavolat a jet se na to podivat :) Manualni nastaveni volantu je taky spis sockova vybava.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

chybejici stredove znaky 3 kol hovori vymluvne... jeste sebrat koberecky, radio, povinnou a bude to dokonaly... na druhou stranu je to manual a nechce za to nesmysl...
“Ability is what you're capable of doing.”
jafaktnevim

#10 Příspěvek od jafaktnevim »

Mně se spíš moc nelíbí absence airboxů s origo filtrama + ty kónusy co tam místo toho jsou - bordel do motoru (čehož bych se v případě 850i docela bál), případně váha zasr. od oleje... Výkon mi taky nějak neseděl, VINko jsem si chtěl proklepnout a až pak sem si uvědomil, že je to nesmysl :)

No, škoda, že to mám skoro 250km od sebe, být blíž, tak se zajedu podívat a třeba by mně to přesvědčilo... Ale jelikož je to tam za 165k už pár dní a ještě to z sauta nezmizelo...
kralik

#11 Příspěvek od kralik »

Mluvil jsem s majitelem a hlavu i patu to ma. Sam je vlastnik servisu. Auto ma roky a asi je fakt v dobrem stavu. Motor ma na sobe chip od Hartgeho, proto zmena vykonu. Dokupoval prave majitel.
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ericV8 »

tak co, uz se na to byl nekdo podivat ? :D
kralik

#13 Příspěvek od kralik »

Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ericV8 »

kralik píše:Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.

:P ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RuDoSh »

ericV8 píše:
kralik píše:Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.

:P ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.

V jakém to je stavu za ty prachy? :-)
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ericV8 »

RuDoSh píše:
ericV8 píše:

v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak ma ;-) Prevodovka je manualni ale problem tez neni. Jinak v zime to nejelo, nikde ani kousek rzi, vsechno cisty nedoskubany, proste vune ;-) casem to dam do klubovek
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RuDoSh »

ericV8 píše:
RuDoSh píše:
ericV8 píše:[quote="kralik"]Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.

v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak ma ;-) Prevodovka je manualni ale problem tez neni. Jinak v zime to nejelo, nikde ani kousek rzi, vsechno cisty nedoskubany, proste vune ;-) casem to dam do klubovek[/quote]

Tak proč to pouště tak levně? 8O
Ať slouží :-)
ericV8
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ericV8 »

financni tisen, jinak auto vlastnil 13 let ... vice do SZ
Sweden

#19 Příspěvek od Sweden »

nahoď to co nejdřív do klubovek ať je na co koukat.....zááávist :evil: ....já na tohle prostě nemám koule :?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
WilD

#20 Příspěvek od WilD »

Tak gratulace, vyčkával jsi dlouho a pak taková trefa... :potlesk:
Odpovědět