Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo tuhle?
Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridam
Jinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted
)
PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise
Dalkovy start a pager je take dodelavka.

PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise

kralik píše:Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridamJinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted
)
PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepiseDalkovy start a pager je take dodelavka.
No volal jsem tomu týpkovi a je to údajně nějaký pražák, co snad má několik baworů. Prý vše TOP, samé Mko - moc se mi to chvástání nezdálo. A tohle mu prý nevyužitě leží v garáži. Původně bylo auto žluté, nelíbilo se mu to, tak tam prý nechat za 40 dát tu červenou folii. Motor je prý nový a převodovka údajně po repasi jen 300km. Nápravy jsou snad také udělané. Jestli je to vše pravda, byla by to supr koupě, ale nevím nevím. Interiar je prý zachovalý, nepotrhaný v černé kůži. Elektronika prý OK. Mám to do Prahy 120km, kdo z místních to okoukne a dá vědět, jestli se tam ta cesta vůbec vyplatí?
-
Znáte někdo tady tuhle osmičku ?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
165k je super cena za manuál, obzvlášť jestli je pravda to co se píše v inzerátu... Chtěl sem na to zavolat (pokukuju po nějaký raritce - víkendovce), ale nakonec na to asi kašlu... Ale i tak by mně to auto zajímalo, jen tak ze zvědavosti...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
165k je super cena za manuál, obzvlášť jestli je pravda to co se píše v inzerátu... Chtěl sem na to zavolat (pokukuju po nějaký raritce - víkendovce), ale nakonec na to asi kašlu... Ale i tak by mně to auto zajímalo, jen tak ze zvědavosti...
-
Mně se spíš moc nelíbí absence airboxů s origo filtrama + ty kónusy co tam místo toho jsou - bordel do motoru (čehož bych se v případě 850i docela bál), případně váha zasr. od oleje... Výkon mi taky nějak neseděl, VINko jsem si chtěl proklepnout a až pak sem si uvědomil, že je to nesmysl
No, škoda, že to mám skoro 250km od sebe, být blíž, tak se zajedu podívat a třeba by mně to přesvědčilo... Ale jelikož je to tam za 165k už pár dní a ještě to z sauta nezmizelo...

No, škoda, že to mám skoro 250km od sebe, být blíž, tak se zajedu podívat a třeba by mně to přesvědčilo... Ale jelikož je to tam za 165k už pár dní a ještě to z sauta nezmizelo...
-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:ericV8 píše:kralik píše:Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.
ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.
V jakém to je stavu za ty prachy?
v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak ma

-
- Kontaktovat uživatele:
ericV8 píše:RuDoSh píše:ericV8 píše:[quote="kralik"]Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.
ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.
V jakém to je stavu za ty prachy?
v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak ma

Tak proč to pouště tak levně?

Ať slouží