Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
infra dialkove
Nazdárek, já bych pro Tebe měl jedno řešení. Nevím jestli už v autě máš alarm v autě namotnovany nebo ne,ale to je jedno. Mohl bych Ti sehnat novou jednotku,sice ne bmw,ale funguje tam 100% a i s klíčky. Nevím kolik stojí nová jednotka ale určitě bysme se domluvili na nějaké rozumné ceně. A navíc by to nebyla ifra jednotka ale radiová ta je leší. Jesti máš zájem napiš svůj mail a já se ti ozvu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prave ze original tam mam, len dialkove som k autu nedostal (prijimac tam je). Prave preto zhanam len dialkac, nech je to vyuzite. Ale ak by ta tvoja jednotka bola za dobru cenu, vykaslem sa na infra system. adresa: mnecas@nextra.sk
martinn píše:Prave ze original tam mam, len dialkove som k autu nedostal (prijimac tam je). Prave preto zhanam len dialkac, nech je to vyuzite. Ale ak by ta tvoja jednotka bola za dobru cenu, vykaslem sa na infra system. adresa: mnecas@nextra.sk
sorry, ale dlouho jsem nebyl nanetu, kolik bys byl ochoten za ten centrál zaplatit?Kolik stojí nový?
Bohm v H. Pocernicich mi predloni origo klice i s dalkou asi za 4000,- Zkus to tam... http://www.wmb.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:To jsem zase já. Co je to ta dobrá cena, za kterou to můžeš mít? Já Ti to nabídnu za 2000kč. Jen pokud Ti nebude vadit, že je to jednotka Ford ale zbrusu nová, není vymontovaná z auta...A zapojení není složité a plně funkční.
500 SKK. keby nefungovala, dam vediet, zobral by som tu od teba.