Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

infra dialkove

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
martinn
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od martinn »

v manuali k autu som sa docital, ze ovladac k dialkovemu sa vie "zosynchronizovat" s jednotkou v aute - znamena to, ze si mozem zohnat novy, zosynchronizujem ho a bude fungovat?

pozeral som ETK, novy stoji tolko, co lacnejsia sada - alarm. Neviete niekto, kde inde by som ho zohnal - lacnejsie?
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Nazdárek, já bych pro Tebe měl jedno řešení. Nevím jestli už v autě máš alarm v autě namotnovany nebo ne,ale to je jedno. Mohl bych Ti sehnat novou jednotku,sice ne bmw,ale funguje tam 100% a i s klíčky. Nevím kolik stojí nová jednotka ale určitě bysme se domluvili na nějaké rozumné ceně. A navíc by to nebyla ifra jednotka ale radiová ta je leší. Jesti máš zájem napiš svůj mail a já se ti ozvu.
martinn
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od martinn »

Prave ze original tam mam, len dialkove som k autu nedostal (prijimac tam je). Prave preto zhanam len dialkac, nech je to vyuzite. Ale ak by ta tvoja jednotka bola za dobru cenu, vykaslem sa na infra system. adresa: mnecas@nextra.sk
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

martinn píše:Prave ze original tam mam, len dialkove som k autu nedostal (prijimac tam je). Prave preto zhanam len dialkac, nech je to vyuzite. Ale ak by ta tvoja jednotka bola za dobru cenu, vykaslem sa na infra system. adresa: mnecas@nextra.sk

sorry, ale dlouho jsem nebyl nanetu, kolik bys byl ochoten za ten centrál zaplatit?Kolik stojí nový?
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Bohm v H. Pocernicich mi predloni origo klice i s dalkou asi za 4000,- Zkus to tam... http://www.wmb.cz
martinn
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od martinn »

infra uz asi neni aktualne, mam moznost mat Clifford Concept 20 za dobru cenu a to je uz radio. jediny problem, nejak sa neviem donutit k tomu zapojit to ... :(
Anonymous

#7 Příspěvek od Anonymous »

To jsem zase já. Co je to ta dobrá cena, za kterou to můžeš mít? Já Ti to nabídnu za 2000kč. Jen pokud Ti nebude vadit, že je to jednotka Ford ale zbrusu nová, není vymontovaná z auta...A zapojení není složité a plně funkční.
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

To jsem zase já. Co je to ta dobrá cena, za kterou to můžeš mít? Já Ti to nabídnu za 2000kč. Jen pokud Ti nebude vadit, že je to jednotka Ford ale zbrusu nová, není vymontovaná z auta...A zapojení není složité a plně funkční.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od matal Moderátor »

Jestli máš přijimač, tak se zkus zeptat v origo BMW servisu, tam chtějí za klíč s dálkou kolem 4.000Kč 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
martinn
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od martinn »

Anonymous píše:To jsem zase já. Co je to ta dobrá cena, za kterou to můžeš mít? Já Ti to nabídnu za 2000kč. Jen pokud Ti nebude vadit, že je to jednotka Ford ale zbrusu nová, není vymontovaná z auta...A zapojení není složité a plně funkční.

500 SKK. keby nefungovala, dam vediet, zobral by som tu od teba.
Odpovědět