darmon píše:TOMMANO_V12 píše:darmon píše:[quote="Zave_M50"][quote="darmon"][quote="Zave_M50"]A kdyz je rozmrdana lamela na jednicce, tak to jede kdyz tam das dvojaka na manualu? Sme to zkouseli a nejede to...

Holt nejaky to blbnuti tam bylo...

no dobre vam tak, mlhovkari

Jaci mlhovkari?
no vy, mlhovkari, takovej jinej sort, jako jsou vsichni majitele audin dementi, protoze jezdit dlouhodobe s audinou zpusobuje demenci, tak i lidi co se predvadej s prednima mlhovkama jsou dementi. Proto vas nebudu litovat ze jste vodvarili prevodovku ale pobavim se nad tim ze jste ji na neutral vytocili do peti tisic a kopli tam decko za ucelem zkoumani jestli sedma zahrabe.[/quote]
Hele Darmone ty ses asi fakt uplne vylizanej.

... Fakt sorry ale tohle je uz moc

Ty se tady chvastas jak idiot, snad aby ses predvedl pred ostatnima, ale aby jsi tomu kdo ma na klubu problemy s autem doopravdy pomohl to ne!!! Jen se tady proste vystihujes tim, ze potopis nejen toho kdo ma problemy, ale i kamose, kterej ma nahodou zaply mlhovky na Brnenskym srazu!!! To je fakt votresny.... Mimochodem ta jeho foto vypada hodne dobre a tak mi pride ze snad zavidis...

Me tak pripada ze by jsi chtel, aby jsi mel BMW jedine ty a ostatni at dou do rite... Je zde spousta borcu, kteri se te taky ptaly na technicke problemy, ale vzdy jsi jim odpovedel co to je za dementy, kteri si to znicily bo jim to nekdo znicil ci pokazil!!! Fakt nemam uz dalsich slov!

[/quote]
tvoje baba je vylizana, precti si celou diskuzi kdyz ste se tu zacli vobouvat do radka ze vam prodal smejd, ja tu karu znam jeste kdyz s ni jezdil tonda, a je skoda ze nikdo vcetne mne nema koule na to udelat z toho opet alpinu. Sam si psal ze odesla a ze to zaclo samo a ze nevis atd. Pritom mne si do posty se zadosti o radu napsal trosku neco jinyho. Rek sem ti co s tim mas a jak to je nejvyhodnejsi opravit. Sere mne ze nemas ty koule tu rict ze sis ji rozmrdal sam svoji blbosti, nikdo ucenej z nebe nespad, ja osobne jsem rozmrdal takovejch veci a jsem za to jedine rad, protoze to prineslo jen zkusenosti. Sere mne ze se tu pak vytvari naky blby klima proti radkovi kterej je v tom absolutne nevine. No co, kdyz ze je pro vas dulezitejsi jak vypada auto s rozsvicenejma mlhovkama, tak vase vec.[/quote]
Sorry ale do Radka se tady nikdo nevobouva, sme spolu akorat diskutovali jak a proc se to stalo a co se s tim da delat, ale nikde tady nepadlo ze nam prodal smejd!!! Proste se jen snazim dat to nejak dokupy. Jo a jinak to zniceni sme si udelali sami, kdyz sme to vytocili do 5tis. na N a vrazily tam D, asi 3x to hrabalo jako prase a pak to zacalo prokluzovat.

Nojo hold za blbost se plati a ja sem zvedavej kolik desitek papiru za to budu muset dat.

Co se da delat, proste to opravim a budu zase dal jezdit BMW a samozrejme se 750iA bez hrabani!!!