Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E38 za 109t.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ManyP »

kde to stoji
darmon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

skautik píše:jak nekdo muze zbastlit bavo nejakejma plechama misto koberecku? to fakt nechapu....
lidska blbost je vsudypritomna :) lidi si tam misto koberce rvou vseljaky gumy nebo plechy
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Klakson píše::lol: taky jsem je měl :lol: :lol: čo bolo to bolo :lol: :wink:

Hehe, pěkný, líp bych to neřekl, terazky som 6károm oldschooler :D
Bolo to praktické, keď som tam náhodou nabral volaký kamínok, tak bol hned slyša? a od čeho sů okna ;)
Humor stranou, na to blato to bylo ideální, vysypal jsem to, otřel mokrým hadrem a po blatě ani památky. Z tech gumových koberečků z Hundertzwanzigek bych to tak lehce neotřel...
A třeba u LukasHovy úpravy to je nezbytnost, navíc k té barvě ideální...
Btw. jsou k mání, origo natvarovaný, žádný samo domo :) a made in Germany by FK ;)
Vena
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Vena »

Proti gust žádnej dišputát, ale když už jste to nakousli, taky nechápu jak může někdo rvát do auta hliníkový "koberečky" a podobný sračky, to je úplná tragedie. Asi bych se v tom autě nejlíp necítil, nehledě na to že to vypadá šíleně. To radši ty koberečky ze Shade 120... :lol:
Martinéz

#25 Příspěvek od Martinéz »

Zpet k ty sedme...myslim, ze pro sikovnyho capka, kterej umi i rukama a ma pristup k dilum, je to idealni... akorat je treba si uvedomit, ze dily na e38 sou jinde nez na e34/36 :?
ray

#26 Příspěvek od ray »

Ten kdo to prodava vi moc dobre proc to dava za tuto cenu a verim ze ho je jeste mozny stahnou z cenou niz !!! urcite bych do toho nesel :-)
za ty nervy a prachy a hlavne cas v dilne za to nestoji,uz proto ze ti to nikdo nezaplati....
abdul

#27 Příspěvek od abdul »

no proste libovka auto:) jiank rucka fuckt zadny e38 nebrzdi to je svata pravda, tam totiz zadna neni, nataha se rukou ale je to normal malej pedal jako v merglu... jinak by to chtelo videt real a projet ( jestli to jede) a pak se da neco vymyslet...
voko21
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od voko21 »

Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")
darmon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od darmon »

voko21 píše:Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")
no tak hodne stesti az auto budes prodavat, treba budes mit stesti a nestkas se s tim ze trzni hodnota a realna hodnota jsou jina cisla :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Baxon »

teď jsem si vzpomněl, jsem ji viděl někde v inzerátech a bylo tam tuším napsáno "NEFUNKČNÍ PŘEVODOVKA", ale je to už nějakej pátek zpět, tak si nejsem jistej, ale myslím, že to je ona :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

Baxon píše:teď jsem si vzpomněl, jsem ji viděl někde v inzerátech a bylo tam tuším napsáno "NEFUNKČNÍ PŘEVODOVKA", ale je to už nějakej pátek zpět, tak si nejsem jistej, ale myslím, že to je ona :)
to by vysvetlovalo tu kostku.
hm tak jestli to je jedinej vaznej problem tak to neni zlej kauf, skoda ze to je totalne nevybaveny
voko21
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od voko21 »

darmon píše:
voko21 píše:Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")
no tak hodne stesti az auto budes prodavat, treba budes mit stesti a nestkas se s tim ze trzni hodnota a realna hodnota jsou jina cisla :)

:D PROTO TO PRODÁVAT NEBUDU :D (Zatim :idea: )

Ale sere mě to, že se dnes prodávaj E34ky za 60-75k, všude je napsáno superstav, zvenku tak skutečně někdy i vypadá, ale že jsou v prdeli tlumiče, brzdový kotouče, v polovině případů i spojkovej kotouč, pod lakem je to sežraný že se to člověk bojí dát na hever, chlastá to volej, interiér vorvanej jak vod vorvaně, sedačky vysezený až na péra, ale pozor má to al.kola, šíbr(do kterýho chčije :) ) a dokonce EA. A já bych měl svoje prodat za 60k, když to al.kola a šíbr nemá? NASRAT! :lol: Proto taky v AAA moje auto nikdo neuvidí, budu "hodně" trpělivej (Darmone vím, že to budu potřebovat :wink: ), ale věřim, že to jednou prodam. Je mi jasný, že tady z klubu by to nikdo nekoupil, protože to nejni benzín se 150 koníky a neni to rozesraný, aby si mohl hrát doma na mechanika a pak tady ve fóru shánět použitý díly. Fuj to jsem se rozjel. :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od darmon »

jestli za to chces kilo tak vcera bylo pozde. asi tak.
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Mad Max »

Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.
Radek

#35 Příspěvek od Radek »

Mad Max píše:Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.

Co to ma za diskoteku za tema ledvinama? :lol:
berkelay

#36 Příspěvek od berkelay »

Mad Max píše:Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.

nechci moc rejpat, ale ten kamos je asi celkem pozer.... :?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od darmon »

tvuj kamos je buzerant. mracitka na auto nepatri
abdul

#38 Příspěvek od abdul »

ach boze, tou kapotou tomu nasadil teda poradnou korunu...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#39 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tohle je jedna z veci kolem znacky co mi vadi... ulet...
“Ability is what you're capable of doing.”
RostaO

#40 Příspěvek od RostaO »

Hanz píše:tohle je jedna z veci kolem znacky co mi vadi... ulet...

mas pravdu Hanzi. tuzingovat 740 by melo bejt trestny. Ten predek je uplne mimo
Odpovědět