Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E38 za 109t.
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Klakson píše:játaky jsem je měl
![]()
čo bolo to bolo
![]()
Hehe, pěkný, líp bych to neřekl, terazky som 6károm oldschooler

Bolo to praktické, keď som tam náhodou nabral volaký kamínok, tak bol hned slyša? a od čeho sů okna

Humor stranou, na to blato to bylo ideální, vysypal jsem to, otřel mokrým hadrem a po blatě ani památky. Z tech gumových koberečků z Hundertzwanzigek bych to tak lehce neotřel...
A třeba u LukasHovy úpravy to je nezbytnost, navíc k té barvě ideální...
Btw. jsou k mání, origo natvarovaný, žádný samo domo

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")
no tak hodne stesti az auto budes prodavat, treba budes mit stesti a nestkas se s tim ze trzni hodnota a realna hodnota jsou jina cislavoko21 píše:Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")

to by vysvetlovalo tu kostku.Baxon píše:teď jsem si vzpomněl, jsem ji viděl někde v inzerátech a bylo tam tuším napsáno "NEFUNKČNÍ PŘEVODOVKA", ale je to už nějakej pátek zpět, tak si nejsem jistej, ale myslím, že to je ona
hm tak jestli to je jedinej vaznej problem tak to neni zlej kauf, skoda ze to je totalne nevybaveny
-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:no tak hodne stesti az auto budes prodavat, treba budes mit stesti a nestkas se s tim ze trzni hodnota a realna hodnota jsou jina cislavoko21 píše:Jinak já bych pod tuhle cenu nešel ani se svojí E34. Jenomže to je auto, na jaký se nemusí vůbec šáhnout. A proto svoje ani neprodam, protože než si za obdržený prachy koupit takovej vrak, tak radši nic. (Nehledě na to, že kupců-znalců je v ČR hodně málo a spíš bych slyšel hlášky typu "Ten čů... chce za 13letý auto 100k, ten je na palici!")

Ale sere mě to, že se dnes prodávaj E34ky za 60-75k, všude je napsáno superstav, zvenku tak skutečně někdy i vypadá, ale že jsou v prdeli tlumiče, brzdový kotouče, v polovině případů i spojkovej kotouč, pod lakem je to sežraný že se to člověk bojí dát na hever, chlastá to volej, interiér vorvanej jak vod vorvaně, sedačky vysezený až na péra, ale pozor má to al.kola, šíbr(do kterýho chčije

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.
To je rozdíl ve zhledu.
Mad Max píše:Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.
Co to ma za diskoteku za tema ledvinama?

Mad Max píše:Mě se ta sedma na první pohled vůbec nelibí. Kámoš si nedávno koupil 740i, E38 v úpravě viz jeho web -> http://www.cardomain.com/memberpage/729427.
To je rozdíl ve zhledu.
nechci moc rejpat, ale ten kamos je asi celkem pozer....