Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OBC - spotreba
-
- Kontaktovat uživatele:
tomboss píše:bud rad ze ti to neukazuje aspon tam nevidis take cisla jak ja:
26,6 trosku dost ze ?aj na 750i ale beham len v meste
No ja jsem ted jezdil vetsinou jenom mesto a jeste jsem trosku blbnul takze podle benzinu a ujetejch km by odpovidalo 20 - 25 litru... Uz me nebavi porad vozit kanistr pro jistotu

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:nic, protoze ti pochopitelne poradil kokotinu, ono tam totiz ani 0000 nastavit nejdeJason píše:psena píše:http://www.bmwe34.ic.cz/
sekce OBC skryte funkce
Ok, to jsem uz udelal.. ale ten test 20 jsem mel "1000" Tak co ted?!
Kokotinu rikas ty a u tebe je to nebezpecnejsi, prtotoze ti veri 10 z 9 uzivatelu fora.Ale chapu jsi taky jen clovek.

Me se jednou za 2-3 mesice, zcela nahodne ukaze spotreba na BC 0,0 a v te chvili musim v testu 20 nastavit 1000 ( nebo jiny koeficient) protoze TAM JE "0000".
Nevim v cem je chyba, ale vypadalo to ze by Jason mohl mit stejny problem.
psena píše:nic, protoze ti pochopitelne poradil kokotinu, ono tam totiz ani 0000 nastavit nejdedarmon píše:Jason píše:[quote="psena"]http://www.bmwe34.ic.cz/
sekce OBC skryte funkce
Kokotinu rikas ty a u tebe je to nebezpecnejsi, prtotoze ti veri 10 z 9 uzivatelu fora.Ale chapu jsi taky jen clovek.

Me se jednou za 2-3 mesice, zcela nahodne ukaze spotreba na BC 0,0 a v te chvili musim v testu 20 nastavit 1000 ( nebo jiny koeficient) protoze TAM JE "0000".
Nevim v cem je chyba, ale vypadalo to ze by Jason mohl mit stejny problem.[/quote]ze tam JE 0000 coz tam nema co delat, neznamena ze tam 0000 nastavit JDE

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:nic, protoze ti pochopitelne poradil kokotinu, ono tam totiz ani 0000 nastavit nejdepsena píše:darmon píše:[quote="Jason"][quote="psena"]http://www.bmwe34.ic.cz/
sekce OBC skryte funkce

Nevim v cem je chyba, ale vypadalo to ze by Jason mohl mit stejny problem.[/quote]ze tam JE 0000 coz tam nema co delat, neznamena ze tam 0000 nastavit JDE

Ale jde o to, ze ja jsem mu neradil at si tam nastavi 0000, ale at si jen pro jistotu zkontroluje jestli nema stejnou chybu jak ja.
Vim ze je to chyba, nevim v cem muze byt problem, ja jsem to resil jen nastavenim noveho koeficientu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak i po odpojeni a pripojeni baterie to dela porad. Teda spis nic to nedela.
Me to vzdy fungovalo jenom jsem ho vyndal abych vymenil zarovky a od te doby to nefunguje. Ale kdyz si zapnu ty testy tak mi to ukazuje okamzitou spotrebu atd... Ale aby to bylo primo pres tlacitka tak to nejde. Asi to vidim na novej BC
Me to vzdy fungovalo jenom jsem ho vyndal abych vymenil zarovky a od te doby to nefunguje. Ale kdyz si zapnu ty testy tak mi to ukazuje okamzitou spotrebu atd... Ale aby to bylo primo pres tlacitka tak to nejde. Asi to vidim na novej BC