Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz - Souhrné info 735i

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Dzanny »

Zdravím všecky uživatele a zároven se omlouvám za založení nového tématu ale potřebovat bych poradit.
Dneska sem jel kolem bazaru v radotíně a chytla mě tam za srdce 735 ale...
Nemám s vozy BMW vůbec žádné zkušenosti tak vás poprosím o pár postřehů a rad. Co sem spročetl témata tak mi část z nich nic neříkala. :D
Autí je za 25 tis což je pro mě supr cenovka na to se stím naučit jezdit ale je mi jasný že to nebude to pravé ořechové... je to dovou z USA ale dovezl to sem prý původní majitel (vrátil se po revoluci) a druhý majitel to má od roku 04.. autí má najeto cca 200 mph zbytek je na tipcars.com
díky za každou připomínku. či jakýkoliv postřeh k těmto autům.
Díky a můžete sem, nebo SZ či dzanny@seznam.cz
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

pokud se nepletu tak US verze jsou v necem odlisne, tak by mhl byt problem s dily

za 25 ... se v tom svez a pokud v tom nebude neco vylozene mlatit a motor kourit jak fabrika tak to muzes zkusit, na nauceni je to dobre ... moje prvni auto byl Opel Senator 3.0 manual a taky ziju :-)
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dzanny »

T613 píše:pokud se nepletu tak US verze jsou v necem odlisne, tak by mhl byt problem s dily

za 25 ... se v tom svez a pokud v tom nebude neco vylozene mlatit a motor kourit jak fabrika tak to muzes zkusit, na nauceni je to dobre ... moje prvni auto byl Opel Senator 3.0 manual a taky ziju :-)

Myslel sem naučit se jezdit s BMW :lol: s předokolkou už mám malinko něco za sebou... :D
mám podobný názor, ale spousta známích mě z toho zrazuje že to je starý a bůh ví co dál... ale mě se to 4voko strašně líbí... :D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

už jen podle fotek to je neudržovanej a zanedbanej šrot, kterej si sotva dojede na vrakáč pro svojí vlastní destrukci. Co taky čekat od nejlevnější sedmičky v inzerátech, že?
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?
T613
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od T613 »

Dzanny: Senator je taky zadek ;-) ja bych nic jineho nechtel

jasne ze to neni buhvico od pohledu ale mechanicky nemusi byt uplne KO tak se v tom rok povozi pak to picne za 10 na dily a je to

v cem bude lepsi ta za 40? motor muze byt total ikdyby to melo servisku doted coz pochybuju, je to o stesti u tak starych kramu za tu cenu
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Dzanny »

Baxon píše:Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?

mno.. taky sem na to myslel... ale.... spíš sem si myslel že těch 15 - 20 vrazím do tý za 25 tis a bude mi nákej "pátek" sloužit... co sem koukal na motor (jen koukal) tak byl jen zaprášenej a "zasr..." od oleje byla jen nádržka od serva... o vzhled auta mi nikdy nešlo... radši budu mít nenápadnej "křáp" na venek ale motorově a podvozkově bych chtěl kvalitku... :D Skusím se tam na to dojet znovu mrknout... mám to kousek a project jí... poslechnout a tak... je mi jasný že nemůžu čekat zázraky ale počítám že to bude jiný kafe než toledo 1,9D co mám teď
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Baxon »

Dzanny píše:
Baxon píše:Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?

mno.. taky sem na to myslel... ale.... spíš sem si myslel že těch 15 - 20 vrazím do tý za 25 tis a bude mi nákej "pátek" sloužit... co sem koukal na motor (jen koukal) tak byl jen zaprášenej a "zasr..." od oleje byla jen nádržka od serva... o vzhled auta mi nikdy nešlo... radši budu mít nenápadnej "křáp" na venek ale motorově a podvozkově bych chtěl kvalitku... :D Skusím se tam na to dojet znovu mrknout... mám to kousek a project jí... poslechnout a tak... je mi jasný že nemůžu čekat zázraky ale počítám že to bude jiný kafe než toledo 1,9D co mám teď

tak pak poreferuj, ono když člověk nedbá o zevnějšek, tak s ostatním to nebude jinak :wink:
tomboss
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od tomboss »

suhlasim s tym co pise Baxon
Baxon píše:ono když člověk nedbá o zevnějšek, tak s ostatním to nebude jinak :wink:

tych 15-20tis ti diely na sedmu zozeru ani nevies ako
snaz sa najst auto, ktore vyzera uplne spickovo a priprav sa, ze aj do toho budes musiet vrazit minimalne 10tis za naplne/filtre a ich vymenu a to je vlastne len zaklad
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Dzanny »

Tak sem se na ní byl pořádně kouknout, a su celkem zklamán... sice mělo autíčko vytlučenou baterku ale motor naskočil na otočení... nechal jej chvilku zahřát a cca po 5 min provozu to začalo jakoby běžet tak na 5 válců a pak to zdechlo uplně... (došel benzín)
ale je to celkově opotřebované autíčko... ale tvarově nádherný... asi se budu poohlížet po nějakém jinačím a budu nákej pátek šetřit... ale dík za info.
Pokud by se někomu chtělo, mohli by ste mi poslat nějaké podobné tipy na dobré motorizace a výbavy a podobné vychytávky na co se zaměřovat...
původně sem koukal po pětkách e34 ale sedma mě fakt "chytla za srdce" :D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Baxon »

Dzanny píše:Tak sem se na ní byl pořádně kouknout, a su celkem zklamán... sice mělo autíčko vytlučenou baterku ale motor naskočil na otočení... nechal jej chvilku zahřát a cca po 5 min provozu to začalo jakoby běžet tak na 5 válců a pak to zdechlo uplně... (došel benzín)
ale je to celkově opotřebované autíčko... ale tvarově nádherný... asi se budu poohlížet po nějakém jinačím a budu nákej pátek šetřit... ale dík za info.
Pokud by se někomu chtělo, mohli by ste mi poslat nějaké podobné tipy na dobré motorizace a výbavy a podobné vychytávky na co se zaměřovat...
původně sem koukal po pětkách e34 ale sedma mě fakt "chytla za srdce" :D

tak trochu to bylo jasný :) , ale e32ky jsou opravdu nádherný. Něco došetři, ono se tu časem něco taky objeví. Nedávno se tu celkem solidní prodala.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Baxon »

by asi stála za to se na ní jet podívat http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=93546
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Dzanny »

Baxon píše:by asi stála za to se na ní jet podívat http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=93546

Jůůů... tak to je uplně jinačí kafíčko....
Děkuji moc za nabídku... už sem jim napsal... a sem zvědavej co mi odpoví... je to trošku z ruky ale pokud to bude TOP stav tak se projedu... :D
krakatit

#14 Příspěvek od krakatit »

Dzanny píše:
Baxon píše:by asi stála za to se na ní jet podívat http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=93546

Jůůů... tak to je uplně jinačí kafíčko....
Děkuji moc za nabídku... už sem jim napsal... a sem zvědavej co mi odpoví... je to trošku z ruky ale pokud to bude TOP stav tak se projedu... :D

TOP stav to asi nebude ale za ty prachy co taky cekat.... lepsi nez ta mrcha minule...
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Dzanny »

Tak sem dostal od bazaru víc foteček... má to máčklí pravý dveře, a místama to jemě kvete ale jinak celkově interier nádhera...
asi si v sobotu udělám vejlet do frýdku... :D je to koupený v čr a 1 majitel...
Deli

#16 Příspěvek od Deli »

Dzanny píše:je to koupený v čr a 1 majitel...

To jsou skoro všechny auta v ČR :lol:

Jinak hodně štěstí :wink:
Fugo

#17 Příspěvek od Fugo »

Tady kousek ode mne někdo prodává e32 730, vínová barva, bez kůže mám pocit, totálně sjetý kola TRX. a cena bych řekl že bude kolem 20tis kč. Za oknem má ceduli když tak ti opíšu tel. nafotit bych to snad taky zvládl. A stojí to v Proseči n.N. okres Jablonec nad Nisou.
Dzanny
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Dzanny »

Fugo píše:Tady kousek ode mne někdo prodává e32 730, vínová barva, bez kůže mám pocit, totálně sjetý kola TRX. a cena bych řekl že bude kolem 20tis kč. Za oknem má ceduli když tak ti opíšu tel. nafotit bych to snad taky zvládl. A stojí to v Proseči n.N. okres Jablonec nad Nisou.

Kouknout se samozřejmě mužeš, fotečku bych uvítal, ale tato z toho frýdku sa mi velmi páčí... :D a človíček v bazaru byl velmi vstřícnýa ochotný. A hlavně je to zas 92 což je o chlup mladší než ta původně 88.
ale zas jak se znám čím víc budu mít na výběr, tím víc se nebudu moct rozhodnout a šáhnu vedle... :wink:
Boriss23

#19 Příspěvek od Boriss23 »

TA BMW NEVYPADA MOC DOBRE.....tech 15tisic ti bude stacit na olej,filtry,svicky...a nejake ty blbosti...ale u BMW 15 tisic utratis ani nevis za co.Mozna bych si pridal a koukl po necem trochu novejsim a lepsim 8)
PitDog735

#20 Příspěvek od PitDog735 »

já newim kde co kupujete, ale já jsem na svojí bývalé E32 3,5 M30 kupoval myslim si dooooost vecí a zase takový rance jsem neplatil!!! Spís se mi díly na aftermarketu zdáli hluboko pod cenami zapráskanýho koncernu apod.... tak newim. :lol:
Odpovědět