Zdravím všecky uživatele a zároven se omlouvám za založení nového tématu ale potřebovat bych poradit.
Dneska sem jel kolem bazaru v radotíně a chytla mě tam za srdce 735 ale...
Nemám s vozy BMW vůbec žádné zkušenosti tak vás poprosím o pár postřehů a rad. Co sem spročetl témata tak mi část z nich nic neříkala. Autí je za 25 tis což je pro mě supr cenovka na to se stím naučit jezdit ale je mi jasný že to nebude to pravé ořechové... je to dovou z USA ale dovezl to sem prý původní majitel (vrátil se po revoluci) a druhý majitel to má od roku 04.. autí má najeto cca 200 mph zbytek je na tipcars.com
díky za každou připomínku. či jakýkoliv postřeh k těmto autům.
Díky a můžete sem, nebo SZ či dzanny@seznam.cz
pokud se nepletu tak US verze jsou v necem odlisne, tak by mhl byt problem s dily
za 25 ... se v tom svez a pokud v tom nebude neco vylozene mlatit a motor kourit jak fabrika tak to muzes zkusit, na nauceni je to dobre ... moje prvni auto byl Opel Senator 3.0 manual a taky ziju
T613 píše:pokud se nepletu tak US verze jsou v necem odlisne, tak by mhl byt problem s dily
za 25 ... se v tom svez a pokud v tom nebude neco vylozene mlatit a motor kourit jak fabrika tak to muzes zkusit, na nauceni je to dobre ... moje prvni auto byl Opel Senator 3.0 manual a taky ziju
Myslel sem naučit se jezdit s BMW s předokolkou už mám malinko něco za sebou... mám podobný názor, ale spousta známích mě z toho zrazuje že to je starý a bůh ví co dál... ale mě se to 4voko strašně líbí...
už jen podle fotek to je neudržovanej a zanedbanej šrot, kterej si sotva dojede na vrakáč pro svojí vlastní destrukci. Co taky čekat od nejlevnější sedmičky v inzerátech, že?
Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?
Baxon píše:Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?
mno.. taky sem na to myslel... ale.... spíš sem si myslel že těch 15 - 20 vrazím do tý za 25 tis a bude mi nákej "pátek" sloužit... co sem koukal na motor (jen koukal) tak byl jen zaprášenej a "zasr..." od oleje byla jen nádržka od serva... o vzhled auta mi nikdy nešlo... radši budu mít nenápadnej "křáp" na venek ale motorově a podvozkově bych chtěl kvalitku... Skusím se tam na to dojet znovu mrknout... mám to kousek a project jí... poslechnout a tak... je mi jasný že nemůžu čekat zázraky ale počítám že to bude jiný kafe než toledo 1,9D co mám teď
Baxon píše:Ted koukám, tak si patnáct přidej a mrkni na tu vínovou. Nevypadá taky moc extra, ale je u ní alespon napsáno servisní knížka, pravidelný servis..............................co by člověk za ty prachy taky chtěl, co?
mno.. taky sem na to myslel... ale.... spíš sem si myslel že těch 15 - 20 vrazím do tý za 25 tis a bude mi nákej "pátek" sloužit... co sem koukal na motor (jen koukal) tak byl jen zaprášenej a "zasr..." od oleje byla jen nádržka od serva... o vzhled auta mi nikdy nešlo... radši budu mít nenápadnej "křáp" na venek ale motorově a podvozkově bych chtěl kvalitku... Skusím se tam na to dojet znovu mrknout... mám to kousek a project jí... poslechnout a tak... je mi jasný že nemůžu čekat zázraky ale počítám že to bude jiný kafe než toledo 1,9D co mám teď
tak pak poreferuj, ono když člověk nedbá o zevnějšek, tak s ostatním to nebude jinak
Baxon píše:ono když člověk nedbá o zevnějšek, tak s ostatním to nebude jinak
tych 15-20tis ti diely na sedmu zozeru ani nevies ako
snaz sa najst auto, ktore vyzera uplne spickovo a priprav sa, ze aj do toho budes musiet vrazit minimalne 10tis za naplne/filtre a ich vymenu a to je vlastne len zaklad
Tak sem se na ní byl pořádně kouknout, a su celkem zklamán... sice mělo autíčko vytlučenou baterku ale motor naskočil na otočení... nechal jej chvilku zahřát a cca po 5 min provozu to začalo jakoby běžet tak na 5 válců a pak to zdechlo uplně... (došel benzín)
ale je to celkově opotřebované autíčko... ale tvarově nádherný... asi se budu poohlížet po nějakém jinačím a budu nákej pátek šetřit... ale dík za info.
Pokud by se někomu chtělo, mohli by ste mi poslat nějaké podobné tipy na dobré motorizace a výbavy a podobné vychytávky na co se zaměřovat...
původně sem koukal po pětkách e34 ale sedma mě fakt "chytla za srdce"
Dzanny píše:Tak sem se na ní byl pořádně kouknout, a su celkem zklamán... sice mělo autíčko vytlučenou baterku ale motor naskočil na otočení... nechal jej chvilku zahřát a cca po 5 min provozu to začalo jakoby běžet tak na 5 válců a pak to zdechlo uplně... (došel benzín) ale je to celkově opotřebované autíčko... ale tvarově nádherný... asi se budu poohlížet po nějakém jinačím a budu nákej pátek šetřit... ale dík za info. Pokud by se někomu chtělo, mohli by ste mi poslat nějaké podobné tipy na dobré motorizace a výbavy a podobné vychytávky na co se zaměřovat... původně sem koukal po pětkách e34 ale sedma mě fakt "chytla za srdce"
tak trochu to bylo jasný , ale e32ky jsou opravdu nádherný. Něco došetři, ono se tu časem něco taky objeví. Nedávno se tu celkem solidní prodala.
Jůůů... tak to je uplně jinačí kafíčko....
Děkuji moc za nabídku... už sem jim napsal... a sem zvědavej co mi odpoví... je to trošku z ruky ale pokud to bude TOP stav tak se projedu...
Jůůů... tak to je uplně jinačí kafíčko.... Děkuji moc za nabídku... už sem jim napsal... a sem zvědavej co mi odpoví... je to trošku z ruky ale pokud to bude TOP stav tak se projedu...
TOP stav to asi nebude ale za ty prachy co taky cekat.... lepsi nez ta mrcha minule...
Tak sem dostal od bazaru víc foteček... má to máčklí pravý dveře, a místama to jemě kvete ale jinak celkově interier nádhera...
asi si v sobotu udělám vejlet do frýdku... je to koupený v čr a 1 majitel...
Tady kousek ode mne někdo prodává e32 730, vínová barva, bez kůže mám pocit, totálně sjetý kola TRX. a cena bych řekl že bude kolem 20tis kč. Za oknem má ceduli když tak ti opíšu tel. nafotit bych to snad taky zvládl. A stojí to v Proseči n.N. okres Jablonec nad Nisou.
Fugo píše:Tady kousek ode mne někdo prodává e32 730, vínová barva, bez kůže mám pocit, totálně sjetý kola TRX. a cena bych řekl že bude kolem 20tis kč. Za oknem má ceduli když tak ti opíšu tel. nafotit bych to snad taky zvládl. A stojí to v Proseči n.N. okres Jablonec nad Nisou.
Kouknout se samozřejmě mužeš, fotečku bych uvítal, ale tato z toho frýdku sa mi velmi páčí... a človíček v bazaru byl velmi vstřícnýa ochotný. A hlavně je to zas 92 což je o chlup mladší než ta původně 88.
ale zas jak se znám čím víc budu mít na výběr, tím víc se nebudu moct rozhodnout a šáhnu vedle...
TA BMW NEVYPADA MOC DOBRE.....tech 15tisic ti bude stacit na olej,filtry,svicky...a nejake ty blbosti...ale u BMW 15 tisic utratis ani nevis za co.Mozna bych si pridal a koukl po necem trochu novejsim a lepsim
já newim kde co kupujete, ale já jsem na svojí bývalé E32 3,5 M30 kupoval myslim si dooooost vecí a zase takový rance jsem neplatil!!! Spís se mi díly na aftermarketu zdáli hluboko pod cenami zapráskanýho koncernu apod.... tak newim.