nevím co máte za auta že to jede bez váhy to jsem ještě u 7er žádné nezažil. leda na LPG, tam to na váhu vzduchu kašle tak je to jedno. ale jinak jednotka dopočítává cosi jen na volnoběh, ale auto bez váhy rozhodně nepojede..
tomcat1 píše:Presne tak, iba auta ktore maju aj MAP senzor idu aj bez vahy...
ja vahu zkoušel tak že jsem nastartoval, odděla potrubi k vaze, trošku vytočil motor a odělal zapojenou vahu od toho proudu vzduchu a auto hned zdechlo.
to ze vyhodi katy a nahradi to kusem trubky nebo rezonatorem chapu ale co se potom deje kzdy tam nejosu lambdy s chodem motoru/spotreba ... nehazi RJ nouzovy rezim motoru nebo jak se to resi/neresi?
lambdy zůstávají, prostě se do tý trubky zavaří závit a lambda se tam zašroubuje. Otázkou je co to dělá u aut co mají jednu lambdu před katem a druhou za katem.
gogoho píše:A bez katů to jezdí v Pohodě..... Ti je jen vyndali, nebo jsi dával rezonátory???
jsou jen inteligentně vykuchaný a z vrchu zavařený. Lambdy samo zůstaly. Potřeboval jsem nutně auto na hory, takže teď až bude čas, přijdou na řadu rezonátory
gogoho píše:A bez katů to jezdí v Pohodě..... Ti je jen vyndali, nebo jsi dával rezonátory???
jsou jen inteligentně vykuchaný a z vrchu zavařený. Lambdy samo zůstaly. Potřeboval jsem nutně auto na hory, takže teď až bude čas, přijdou na řadu rezonátory
taky to mam jen vykuchane, kdyz je studene tak ma takovej plechovejsi zvuk v otackach ale po zahrati je vse ok rezonator asi neni potreba