Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaxe dostat do zamčený E38 s klíčemi v zapalování?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
normann

#1 Příspěvek od normann »

Jak dopadlo odemykání E38my na BIG BMW? Zajímá mně to proto, že kdyby se to stalo mně, jaký je postup. :) Myslím, že tohle může potkat každýho z nás. Mně se to povedlo s E32kou, tam stačil drát, šroubovák a 20min. času. Tady je to ale docela velkej problém, pokud nepoužiju cihlu. :D
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

no u E32 je to nic moc pokud nemas zrovna vedle auta kufr s potrebnym naradim ... me prijde mnohem rychlejsi - levnejsi rozbit cimkoliv vzadu trojuhelnik nez si ojebat listy zamky za tisice a pak to sezenes nekde z vraku za par korun ...

jinka pochybuju ze ti tu nekdo bude psat jak se dostat do auta kdyz si to precte zlodej :-D ja se do E32 taky dostanu ale psat to sem logicky nebudu
Pejta-7er

#3 Příspěvek od Pejta-7er »

To máš pravdu, popisovat, jak se dostat do zamčenýho auta.. Bohužel se pak divíme, že se kradou BMW mezi klubákama... A ohledně toho rozbití toho okna (trojúhelníku) bych raději rozbil normální boční okno, jeho následná výměna je rychlá. Pokud máš determický okna, tak cena bude o dost vyšší.. :wink:
normann

#4 Příspěvek od normann »

T613 píše:no u E32 je to nic moc pokud nemas zrovna vedle auta kufr s potrebnym naradim ... me prijde mnohem rychlejsi - levnejsi rozbit cimkoliv vzadu trojuhelnik nez si ojebat listy zamky za tisice a pak to sezenes nekde z vraku za par korun ...

jinka pochybuju ze ti tu nekdo bude psat jak se dostat do auta kdyz si to precte zlodej :-D ja se do E32 taky dostanu ale psat to sem logicky nebudu

ty ale nevíš o čem tu píšu, páč jsi tam- na BIGU nebyl. :roll: Nevíš souvislosti, zeptám se jinak: Ptám se TĚCH, CO BYLI NA BIGU v 7er Platz a snažili se otevřít tu černou sedmu se zabouchnutými klíči hlavně JaraXe, který jí chtěl po otevření kapoty otevřít pomocí diagnostiky. Povedlo se to tou diagnostikou? Majiteli auta zjevně bylo uplně jedno, že na otevírání jeho auta kouká a pomáhá mraky lidí, hlavně, že se to otevře a on bude moci dojet domu, aniž by lepil do okna igelit a ještě navíc sháněl na vrakáči trojúhelník. Navíc jet bez malýho zad. skla spoustu km ve včerejším počasí, no to by byl pěknej ojeb.

A u E32: jsem použil svářecí drát a šroubovák, stalo se mi to v Ústí před baumaxem, tak jsem si šel koupit nářadí: větší šroubovák a svářecí drát průměr 2mm. Zhruba za 20 min. se mi po x marných pokusech povedlo smyčkou z drátu zvednout čudl u spolujezdce. :wink: Michelin má moje Ex E32 a může potvrdit, že je to v okolí B sloupku u spolujezdce pod okapem trochu odřený a malinko posekaná těsnící guma dveří od šroubováku, pokud si ty odřeniny už nezatřel štětečkem. Žádný kufr s vecajkem jsem nepotřeboval. 8)
normann

#5 Příspěvek od normann »

Pánové, mně hlavně zajímá, jestli se dá do toho auta dostat přes tu diagnostiku, jak se o to jarax pokoušel, nepotřebuji vědět podrobný popis, jaxe kradou E38, víme :?: Spíš bych uvítal odpovědi,od těch, kteří tam u toho byli a ví, o co jde, než od těch, kteří seděli doma v teple a teď se tu snaží ze mně dělají hńupa, co má hloupý otázky. Ano? :evil: Jinak nic ve zlým. :D
T613
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od T613 »

ale ale chce to klid ;-) pises tu zmatky ... pokud si otevres kapotu i u E32 tak pak se dostanes "pres diagnostiku" do auta taky

a rozhodne je rychlejsi rozbit trojuhel zalepit ho izolepou (mam zkusenoti) nez rozbijet sklo treba kvuli tomu pocasi a neojebat si listy gumu a ja nevim co jak jsi to udelal ty :-)

tak proc nenapises zrovna jaraxovi SZ? pak se tu nemusis rozcilovat sam na sebe :lol:
normann

#7 Příspěvek od normann »

A ještě taková maličkost, zamyslel jsem se nad tím, jak se tý holčině podařilo to auto zamknout. Šel jsem teď do svýho auta a pokoušel se nasimulovat tu samou situaci, akorát, že jsem si stáhnul zadní okno :D . Tedy: Dal jsem klíč do zapalování, poloha 1, zkoušel jsem zamknout pomocí tlačítka mezi př. sedačkami- zamknutí auta zevnitř. Zjistil jsem, že to nejde, jde to jedině se zavřenými předními dveřmi, takže pokud čeek vystupuje z předních sedaček, nezacvakne si to. Jde to jen zacvaknout při otevřených zadních dveří, to se ale musíte pořádně natáhnout, aby jste na ten vnitřní zámek dosáhli. Pokud mám klíč v zapalování, nejde auto odemknout dálkou 2. klíčem. Klíčem do zámku jsem nezkoušel, ale věřím, že tím to asi klíčem přes zámek dveří, nebo kufru odemknout půjde.
normann

#8 Příspěvek od normann »

T613 píše:ale ale chce to klid ;-) pises tu zmatky ... pokud si otevres kapotu i u E32 tak pak se dostanes "pres diagnostiku" do auta taky

a rozhodne je rychlejsi rozbit trojuhel zalepit ho izolepou (mam zkusenoti) nez rozbijet sklo treba kvuli tomu pocasi a neojebat si listy gumu a ja nevim co jak jsi to udelal ty :-)

tak proc nenapises zrovna jaraxovi SZ? pak se tu nemusis rozcilovat sam na sebe :lol:

Tak to snad nemyslíš vážně, že je lepší vyflákat okno, quli kterýmu musím na vrakáč, pro mně nejbližší 30km, jebat se s tapecírungem, měnit okno, platit za něj by´t by stálo třeba jen 10korun,páč já nemám dvůr plný ND na E32, uklízet střepy po celým autě.Strávit s tím hodinu,nebo 2 hodiny místo mých 20 min. a pak 10 min. se štětečkem a trochou barvy. :roll: Já jsem si žádný lišty neojebal, čti pořádně, jen jsem napsal že jsem si trochu odřel B sloupek a v jednom místě lehce poškodil těsnící gumu dveří, ale nic hroznýho, na funkci to nemělo vliv... Jinak já jsem v klidu a myslím, že nepotřebuju, aby mi někdo radil, komu mám psát. Je to napsaný dost jasně v 2. příspěvku: Zajímají mně názory těch, kteří u toho byli a ne od těch, co slibují, že přijedou a pak nikam nejedou, prý to není po 1. a nepletou jablka s hruškami dohromady. :wink:
normann

#9 Příspěvek od normann »

T613 píše:ale ale chce to klid ;-) pises tu zmatky ... pokud si otevres kapotu i u E32 tak pak se dostanes "pres diagnostiku" do auta taky

Ještě tohle: Zmatky tady děláš jedině ty, na nic jsem se tě neptal, takže pokud chceš dělat z lidí hlupáky, což ty rád děláváš, jaxem si už tady dávno všiml, zajeď si na váš regionální zlínskej sraz a tam si vyprávěj svoje historky o kufrech se speciálním nářadí, o tom, jak radši rozbíjíš okna, než bys vyháčkoval čudl u dveří, já si o tom samozřejmně myslím svý. Pokud bych se měl tady nad někým rozčilovat, tak v tomhle případě ne nad sebou, ale nad takovými exempláři, jako jsi ty, zbytečně tu reješ do lidí a pokud už někomu přeci poradíš, tak mnohdy takovým arogantním způsobem, myslím, že je to zbytečný, zamysli se nad tím. Ale já se nerozčiluju, na těchhle forech určitě ne, páč sem leze každej a tak se musí počítat úplně se vším. Zajímavý, že jsi o výkendu nepřijel do Hoškovic, mohl jsi si se mnou takhle promluvit osobně,vsadím se, že by se rozhovor vyvíjel úplně jinak a ne takhle na dálku přes net. To je pak chytrej i každej 15tiletej harant. Asi mi začíná svítat, proč na srazy nejezdíš. :wink:
To že se dá odemknout i e32 diagnostikou jsem nevěděl :oops: Ale nestydím se za to, nejsem vševědoucí.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Player1 »

Jardovi se to podařilo a zámky cvakly. Na podrobnosti se zeptej přímo ho :wink:
normann

#11 Příspěvek od normann »

Player1 píše:Jardovi se to podařilo a zámky cvakly. Na podrobnosti se zeptej přímo ho :wink:

Jasně to je co jsem chtěl slyšet nic víc, to mi stačí :D moc díky! a ne nějaký plky o rozbitzých oknech a podobně. :roll:
T613
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od T613 »

nepoucitelny :-)
ja jsem ti napsal moji zkusenost, ty si tady vymyslis nejake slohove pribehy o me osobe ... to si nech pro nekoho jineho

nejlepsi jsou lidi co se na neco zeptaji a kdyz jim neco nekdo napise tak stejne maji svoji pravdu a jeste z dotycneho delaji vola ... to je hodnoceni moje na tebe bez urazky :-)

tohle je presny priklad sracek co se tdy objevuje, naprosto zbytecne tema, kdybys jsi napsal SZ/ICQ jaraxovi jak to udelal hned tak to davno vis a je to ale ne ty musis psat tady slohy ... uz druhyclovek ti tu rika NAPIS JARDOVI

a co udelas ty? budes tu kecat picoviny o me, o srazech ve zline a ja nevim co ... fakt mazec :lol:
normann

#13 Příspěvek od normann »

No ty jsi k těm svým zkušenostem přidal ještě ty tvoje sračky a tím to začalo, si to přečti po sobě, hele nechme toho, nebudem tu zasírat těmito kecy forum, co ty na to? Pokud k tomu ještě něco chceš, zkus to přes SZ. :wink:
T613
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od T613 »

fajn nema to cenu, promin pokud jsem do tebe najel nebo neco :-) asi jsem takovy kdo vi ... nebo ty jsi chytlavy ... cert to vem

co se tyce srazu napsal jsem to v pokecu jasne: 1.rozletel se mi kardan 2.i kdyby ne tak bych nejel kvuli pocasi, staci? dost lidi me tady zna osobne a 15 lety harant nejsem ;-) END SZ nebude ;-)
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od bbeavis »

Zdravi majitel zamcene e38.
Klicek byl nejspise jen zastrcen. Slecna mela nastartovano aby nezmrzla pak to vypla a jeste zustala v aute. a pak se rozhodla ze pujde za mnou ale myslela si ze mam klic ja. tak zamkla vnitrnim tlacitkem. a zabouchla. timto tlacitkem nelze zamknout jen kdyz jsou otevreny ridicovo dvere (ale ty byly zavreny). No a otevreni se provedlo prez diagnostiku. jen se musela otevrit kapota. ktera se nakonec podarila otevrit.

A ted velky diky MR JARAX !!!!! za pomoc v techto problemech. Nevim co bych delal kdyby se to nepovedlo.

Kdyby se to nekomu stalo muzu poradit jak otevrit kapotu zvenku ale se zbytkem uz neporadim. :D
normann

#16 Příspěvek od normann »

bbeavis píše:Zdravi majitel zamcene e38.
Klicek byl nejspise jen zastrcen. Slecna mela nastartovano aby nezmrzla pak to vypla a jeste zustala v aute. a pak se rozhodla ze pujde za mnou ale myslela si ze mam klic ja. tak zamkla vnitrnim tlacitkem. a zabouchla. timto tlacitkem nelze zamknout jen kdyz jsou otevreny ridicovo dvere (ale ty byly zavreny). No a otevreni se provedlo prez diagnostiku. jen se musela otevrit kapota. ktera se nakonec podarila otevrit.

A ted velky diky MR JARAX !!!!! za pomoc v techto problemech. Nevim co bych delal kdyby se to nepovedlo.

Kdyby se to nekomu stalo muzu poradit jak otevrit kapotu zvenku ale se zbytkem uz neporadim. :D

otevření kapoty znám u toho jsem byl, dokonce jsem chvilku svítil nějakou lampičkou jaraxovi, paxem ale odjel, takže zbytek nevím. Jak jsem výše psal, zkoušel jsem si nasimulovat tvojí situaci s rozdílem, že jsem stáhnul okno a mě nejde zacvaknout vnitřní zámek ani při spolujezdcových dveří, jen ze zadních dveří. Šlo mi jen o to, zeptat se,jestli to JaraX diagnostikou otevřel.

T613: jestli my si nebudem v něčem podobni. :wink: :D Mír s tebou. :D
kralik

#17 Příspěvek od kralik »

Jestli si dobre pamatuji, tak po otevreni kapoty se nechtela pripojit diagnostika protoze klicek byl v 1 ci 0. Tak se resily pojistky v motorovem prostoru. Nakonec se nasla pojistka centralu na kterou se privedlo 12V a to byl ten spravny krok. Doufam ze jsem to nepomotal. JaraXovi zdar ;)
normann

#18 Příspěvek od normann »

No já jsem si právě myslel, že to asi nebude s tou diagnostikou tak jednoduchý, ano klíček v zapalování v poloze 1.
T613
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od T613 »

jsem to privolal s tim rozbijenim, dukaz misto slibu :? :D
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 364#559364
normann

#20 Příspěvek od normann »

Tak tenhle důkaz mně moc a moc mrzí, je mi to moc líto. :( Samozřejmě i to s tou E36, hlavně, že to v tý E36 ustáli ve zdraví. A to jsem výše chtěl napsat poznámku, jako, že horší by bylo, kdyby chtěli otevřít E38mu a diagnostika byla uvnitř. No ještě že jsem to nenapsal, mohlo by to tu být bráno, jako provokace. :) To jsem samozřejmě nevěděl, že k tomu nakonec opravdu došlo. :(
Odpovědět