PRAHAV8 píše:Můžete mi sem prosím někdo dát podrobnej návod jak obsluhovat navigaci v E38 rv 98. Dík
Pošli mi do SZ svůj mail a něco ti pošlu.

kralik píše:Diodova svetla mam, firmu sice nevim, koupil jsem je s autem. Mam jednu poznamku a to ze mne i par dalsim ta diodova svetla hazi obcas hlasku abych zkontroloval brzdova svetla nebo mlhovky ... Hlasek se neboj, svetla maji jiny odpor nez origo a tak to blbe rozlusti jednotka. Ta si obcas mysli si ze nesviti. Poprve mne to trosku vystreslo, ale vse je v realu OK (svetla sviti, sterace stiraji ...)
PRAHAV8 píše:Ahoj, začal jsem mít problém asi se zámkem kufru. Dnes poprvé se mi několikrát stalo, že jsem zaklapl víko kufru a to se nepřitáhlo, respektive se mi zavřený kufr nepodařilo otevřít i přes klíček. Nemůže být problém v nižší kapacitě baterie v autě? Mám teď míň jízd a jen na kratší vzdálenost.
kralik píše:A jde ti ten kufr otevirat tlacitkem u ridice? Je nad pakou otevirani motoroveho prostoru (haubny) vedle leve nohy ridice. Jestli to resis na urovni uplne vybyte baterky tak te muzu uklidnit. Ja mam vzadu jiny zamek (klic nepasuje) a kdyz jsem jednou odpojil baterku a pak zaklapnul viko...Tak jsem pripojil startovaci kabely ke kamosovi a i bez nastartovani sem tim tlacitkem kufr zas otevrel a baterku znova pripojil. Otazka je, zda ti neblbne ten aktuatorek (moturek).