Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zamčené auto

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
pity84
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pity84 »

Nemuzu se dostat do auta rano jsem prijel do prace zamknu centralem normalne prijdu k autu a central na klici uz nejde ledka sviti ale nejde otevrit tak jsem vymenil baterky a porad nic zamkem mi nejdou otevrit dvere ridice ani kufr a spolujezdec zamek nema nevite jak se tam mam dostat ted
pity84
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pity84 »

nevite nekdo jaka muze byt zavada jestli baterka nebo jednotka centralu uz premyslim ze rozbiju okynko mel by nekdo kdyz tak doma nahradni nejlepe okoli chomutova
pity84
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pity84 »

a jeste dotaz je to bmw 740i r.v. 95 v servisu mi rikali ze mi to otevrou necim ale jenom jestli kdyz sedim v aute a mam zamceny dvere a klicek nemam v zamku jestli jdou dvere otevrit tim tlacitkem na zamykani co je vedle vystraznyho tlacitka a jestli kdyz zatahnu za kliku u dveri jetli se mi dvere otevrou diky za rady auto mi stoji pred praci a nemam jak jezdit
pity84
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pity84 »

jak je ta cervena ledka u vetraku ve prostred ktera blika pri zamcenym aute blikala by i kdyby byla vybita baterka
pity84
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pity84 »

a aspon navod jak otevrit haupnu se zavrenym autem pak by se tam dalo nekam napojit jinou baterku aby se to otevrelo ne mel by tam byt + a -
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od mika_hakkinen »

nebe to otevřít pomocí diagnostiky, ledvinkou se vloupat do motoru napojit diagnostiku v CARSOFTU 6.5 to jde, musíš mít ještě před FL, potom byl diagnostickej konektor za džákem napojů.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Nebudu Ti psát, že máš hledat (to udělám za Tebe). Ty teď potřebuješ otevřít auto. Ve všech příspěvcích, co tady byly, jsme se shodli, že pokud tam nejsou udělány zvláštní úpravy, odpojená táhla apod. je možné otevřít auto klíčem ručně.

Je třeba více zabrat, případně trošku pozvednout kliku. Skutečně to jde, nedávno jsem si to vyzkoušel sám. Totéž platí o otevření kufru klíčem, tam máš totiž tu vybitou baterku. Takže zkus otočit klíčem, o 90 stupňů doleva. Pokud se Ti bude zdát, že klíč jde do zámku špatně, máš ho zamrzlý. Tak vezmi kancelářskou sponku, strč ji do zámku a ohřívej zapalovačem. Klíč radši nenahřívej. Doufám, že je Ti jasné, že to auto dneska asi nenastartuješ, baterka se bude nabíjet asi 10 hodin.

Kde se o tom píše :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... E1+baterie
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =odemknout
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=150
pity84
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pity84 »

ja jsem taky hledal ale vsdude pisete klicem ale ja kdyz dam klic do zamku tak s tim nejde vubec hnout ani v jednou a neslo mi to ani v lete jsem chtel zamknout klicem kdyz mi dosla baterka v centralu a neslo otocit klicem ani o trosku nevim jestli tam jsou jiny zamky nebo co. Uz me napada jenom rozbit okno a jet na vrakac pro jiny ale jak se dostanu do kufru kdyz bude vybita baterka
BMWX5power

#9 Příspěvek od BMWX5power »

u x5 se otevřou dveře a řidiče taky i bez baterky ani to nejde ztuha
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Shelby

#10 Příspěvek od Shelby »

Vlez pod auto a připoj - na kostru a + na kabel ke startéru a máš auto pod proudem :wink:
dexter

#11 Příspěvek od dexter »

Okínka mám ,ze P zadních dveří,ale Mlada B.
:roll:
dexter

#12 Příspěvek od dexter »

Shelby píše:Vlez pod auto a připoj - na kostru a + na kabel ke startéru a máš auto pod proudem :wink:

to bych osobně moc neriskoval.Příde mi to také divoké.Spíš bych šel po táhlu.
:roll:
Shelby

#13 Příspěvek od Shelby »

na tom není nic divokýho, to je běžná praxe :wink:
Hansen

#14 Příspěvek od Hansen »

Jednoumu bývalému majiteli mého jednoho auta odešla spínací skříňka, tak sehnal jinou na vrakáči a vyměnil ji i s klíčem a na zámky dvěří a kufru se vykašlal. Klíč naprogramoval na imobilizér a dálku, tak když bylo auto pod proudem, tak všechno fungovalo. Klíč od zámků mně samozřejmě nedal. Odešla mně baterka a byl jsem v hajzlu stejně jako ty. Klíč šel do zámku strčit, ale otočit s ním nešlo. Vyřešilo to napojení nabíječky na kabel ke startéru, jak píše Shelby. Je to nejjednodušší. Akorát teď při -10°C by se mně pod auto nechtělo. Horší bylo koupení nových zámků. Stálo to docela slušný peníze.
kralik

#15 Příspěvek od kralik »

Poud se dostanes do auta, tak kufr si uz otevres jednoduse. Pripojis baterku na motor a zem (jakoby jsi chtel startovat kabelama) a u leve nohy pod volantem mas tlacitko otevirani kufru. To mam vyzkousene ja :) Odpojena baterka a zaklaply kufr s jinym zamkem :(
pity84
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pity84 »

to presne se stalo me taky zamky jsou v aute jiny ale uz jsem se tam taky dostal slo to tema kabelama lezel jsem pod autem v -16 pekna prace diky za rady
karel2224

#17 Příspěvek od karel2224 »

Jestli můžu přidat svůj názor, tak jsem byl ve stejné situaci. Ale s vyndanou baterií a zaklapnutým kufrem. Nic nepomáhalo, až mi poradil jeden elektrikář. Pokud máš originílní tažné, tak tam bývá německá karavanová zásuvka a přes ní pustíš do auta štávu. Nákres možná někde najdu. Měj se K.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hitman »

u e38 jdou odemknout klickem dvere u ridice a i kufr ;) musis spravne a dostatecne otocit klickem a pak to jde, pokud dvere nejsou zamrzle pak muzes rvat za kliku jak chces a neotevres :-D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od JaraX »

mika_hakkinen píše:nebe to otevřít pomocí diagnostiky, ledvinkou se vloupat do motoru napojit diagnostiku v CARSOFTU 6.5 to jde, musíš mít ještě před FL, potom byl diagnostickej konektor za džákem napojů.

a dělal jsi to někdy? víš o tom že musí byt kliček zaplej aby to přes diag šlo odemknout?
Odpovědět