Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39
bmw není o spotřebě! Kdo kouká na každou korunu, tak ať si koupí felicii nebo TDI. Podle toho ty auta v CZ vypadaj, když si ho koupí každej asociál, kterej nemá ani na benál... ale hlavně že má BéeMWéHAMANN píše:Když budu chtít cestovat tak nebudu magor a koupím asi něco levnýho na provoz, určitě ne 740i aby mě sežrala po 50km!! Asi žiješ někde v době kde je průměrnej plat 40tis a benzín stojí 8kč ne?

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
co to je za blby kecy, a včem chceš cestovat? v oktavce v které máš po 500km zada zraly na lázně a ještě se sere jak svina?HAMANN píše:Když budu chtít cestovat tak nebudu magor a koupím asi něco levnýho na provoz, určitě ne 740i aby mě sežrala po 50km!! Asi žiješ někde v době kde je průměrnej plat 40tis a benzín stojí 8kč ne?
tak ja nevím, ale mě přijde na cestovani 740i idealni, byl jsem s ni Řecko, Srbsko, Makedonie, apod a hlavně jsem dycky dojel, hele kamoš má E38 735i LPG a jezdí furt za nějakych 10 LPG dalkovy trasy, samy dalnice skoro, tak počítej, průměrna cena LPG cca 14kč, investice za 70tkm co najel sou 4x olej a pár žárovek a nějaky gumy, tzn 14x10 = 140kč = 1,4 kč km, takže třeba lefkadu otočíš ve čtyřech lidech za 2000km k 1,4, nějakych 6000Kč celkem, to máš pohodu, 1500 na osobu tam a zpět,
oktavka TDI 5l litru nafty s klimou ve čtyřech lidech a to tomu ještě hodně ubíram, 5x 30 = 150 = 1,5 takže ta debilni oktava jede za dráž plus ještě semo tamo repas turba, čerpadýlko, hlavička, zadní sklo, kdyby sis nahodou zapl vyhřev v mrazu apod. prostě lidovka.
Takže právě sedmice je na cestování bomba,
a po 2000km nejsi dolamanej ani si na dovolene nepřipadáš jak debil co dva dny odpočívá po cestě než je použitelnej.
Zdravim všechny čágo Bágo.At jste 5 nebo 7.Jinak než začnu s čim koliv, tak bych chtěl říct 7 Forever. Můj nazor znáte.
Rada je jednoduchá. 7 je víc než 5:-) z pětky jsem přešel na 7 a dolů nepůjdu ani za míč. to je slast.těšim se na tu princeznu každej den až si do ní sednu a ona mi dá ten nádhernej pocit. Jedu si takhle po ulici,folie, 18bbs, titansilver a černoši kopou zákop, jedu piánko hoši.tuhle kočičku musí všici vidět a čerňáci přestanou kopat... a koukaj na tu slat uplně bez včel a já mam zas ten správnej pocit a uplně na hulváta si v tej tmě můžu hubu roztrhnout a povídám. Hoši kopejte at můžete taky jezdit 7.
))))))))) To jsou pocity,který ti žádnej Jean Pier( peugeot) ani francoa renoar(rencek) a ani slepice se všema pokusama o auta nedaj ani za mák
)))) Pět je pořád jen pět.Nemůžu to hanit. werk je werk,ale 7 je vláda, to je best of:-)))))))))))))))))))777

mam stejne pocity, kdyz vidim 5er tak reknu, fajn, jak vidim nadhernou 5er, tak si reknu nadhera, ale jak vidim 7er, tak ta mohutnost a dokonale tvary 7er jsou bez debat, jedine potom S-classe udela podobny dojem, E-classe je taky jenom E-classe...Co se tyce mista na zadnich sedackach v 5er, tak to je tragedie... jak v e39 tak v e60 jsem byl zklamany... Ano, jako ridic bych to nemusel resit ale kdyz se nekdo souka do zadu a botama zamasti vse okolo aby dostal nohy pod predni sedacku... Auto musi vyvolat emoce a to 7er splnuje..
-
- Kontaktovat uživatele:
právě, když ti borec z oktavky sedne do E39 a divi se jak je tam malo mista.Thang píše:mam stejne pocity, kdyz vidim 5er tak reknu, fajn, jak vidim nadhernou 5er, tak si reknu nadhera, ale jak vidim 7er, tak ta mohutnost a dokonale tvary 7er jsou bez debat, jedine potom S-classe udela podobny dojem, E-classe je taky jenom E-classe...Co se tyce mista na zadnich sedackach v 5er, tak to je tragedie... jak v e39 tak v e60 jsem byl zklamany... Ano, jako ridic bych to nemusel resit ale kdyz se nekdo souka do zadu a botama zamasti vse okolo aby dostal nohy pod predni sedacku... Auto musi vyvolat emoce a to 7er splnuje..
co to placas proboha ???? proste a jednoduse jsou spokojeni nic vic coz se o majitelich jene rady asi nedarict kdyz si nedokazou pochvalit co maj za uzasnou karuMattyX píše:co příspěvěk majitele 7er to perla![]()
asi založím téma proc koupit 3 er coupe a ne 5er sedan![]()
![]()
nic nebylo by lepsi nez se hadat spolu mezi sebou navazet se doi nenakych sracek typu sade folkswagen ci mergl ???? proc navzajem hanit mezi sebou bmw ? kazdy ma neco 3 dobra M3 bych si koupil hned 46 M5 vyborna taky by ji chtel kteroukoli ale proste nejvic me prirostla k srdci 7er mit dost koupim si vsechny uvedene protoze kazda ma neco ale proste M3 neni dost pohodlna jako 7er a m5 taky ne nerikam ze 7er nabizi to co M to v zadnem pripade

-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
vsak ano ,ja si tu jatro neplacam , kazdy model nabizi neco jinyho , a proto si kazdej koupi jinej protoze mu vyhovuje neco jinyho , ale kdyz ctu ty prispevky jak z jednoho udelat super auto tak trosku je to vtipny 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 2364
Ja nevim no, ja e38 mam a nejak uzasna me neprijde, asi je to proto, ze nejsem jarax co si na aute vsechno udela sam a narazim na neschopnost servisu vcetne originalniho bmw u nas ve meste. Navic to auto je desne nudny.
Spousta blbosti - je fajn, ze stirace stiraj tak dlouho jak podrzim ostrik, ale treba odhmyzovac nic moc neodhmyzuje. Milion nedomyslenosti - viz. ovladac sedadla ridice kde se ulamuje ten konektor ovladace.
Rad bych tedy dodal, ze e39 jsem jednu taky zkousel a prisla me jeste daleko vice nudnejsi. O trojce radsi nic nepisu, tam sem nasedl v zime vkabate a bylo jasno, to uz radsi elise, tam to neni zas milion kopromisu.
Spousta blbosti - je fajn, ze stirace stiraj tak dlouho jak podrzim ostrik, ale treba odhmyzovac nic moc neodhmyzuje. Milion nedomyslenosti - viz. ovladac sedadla ridice kde se ulamuje ten konektor ovladace.
Rad bych tedy dodal, ze e39 jsem jednu taky zkousel a prisla me jeste daleko vice nudnejsi. O trojce radsi nic nepisu, tam sem nasedl v zime vkabate a bylo jasno, to uz radsi elise, tam to neni zas milion kopromisu.
-
- Kontaktovat uživatele:
ono to chce schopnyho mechoše a je jedno jeslti je to E38 nebo E39, na opravy je to podobny, jen u E39 jich je vícLolita píše:Ja nevim no, ja e38 mam a nejak uzasna me neprijde, asi je to proto, ze nejsem jarax co si na aute vsechno udela sam a narazim na neschopnost servisu vcetne originalniho bmw u nas ve meste. Navic to auto je desne nudny.