Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
HAMANN

#281 Příspěvek od HAMANN »

Když budu chtít cestovat tak nebudu magor a koupím asi něco levnýho na provoz, určitě ne 740i aby mě sežrala po 50km!! Asi žiješ někde v době kde je průměrnej plat 40tis a benzín stojí 8kč ne?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#282 Příspěvek od MattyX Moderátor »

kupovat si bmw kvuli spotrebe :lol: a proto jezdim dvaapullitrem :D
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
roti

#283 Příspěvek od roti »

HAMANN píše:Když budu chtít cestovat tak nebudu magor a koupím asi něco levnýho na provoz, určitě ne 740i aby mě sežrala po 50km!! Asi žiješ někde v době kde je průměrnej plat 40tis a benzín stojí 8kč ne?
bmw není o spotřebě! Kdo kouká na každou korunu, tak ať si koupí felicii nebo TDI. Podle toho ty auta v CZ vypadaj, když si ho koupí každej asociál, kterej nemá ani na benál... ale hlavně že má BéeMWé :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od JaraX »

HAMANN píše:Když budu chtít cestovat tak nebudu magor a koupím asi něco levnýho na provoz, určitě ne 740i aby mě sežrala po 50km!! Asi žiješ někde v době kde je průměrnej plat 40tis a benzín stojí 8kč ne?

co to je za blby kecy, a včem chceš cestovat? v oktavce v které máš po 500km zada zraly na lázně a ještě se sere jak svina?
tak ja nevím, ale mě přijde na cestovani 740i idealni, byl jsem s ni Řecko, Srbsko, Makedonie, apod a hlavně jsem dycky dojel, hele kamoš má E38 735i LPG a jezdí furt za nějakych 10 LPG dalkovy trasy, samy dalnice skoro, tak počítej, průměrna cena LPG cca 14kč, investice za 70tkm co najel sou 4x olej a pár žárovek a nějaky gumy, tzn 14x10 = 140kč = 1,4 kč km, takže třeba lefkadu otočíš ve čtyřech lidech za 2000km k 1,4, nějakych 6000Kč celkem, to máš pohodu, 1500 na osobu tam a zpět,
oktavka TDI 5l litru nafty s klimou ve čtyřech lidech a to tomu ještě hodně ubíram, 5x 30 = 150 = 1,5 takže ta debilni oktava jede za dráž plus ještě semo tamo repas turba, čerpadýlko, hlavička, zadní sklo, kdyby sis nahodou zapl vyhřev v mrazu apod. prostě lidovka.
Takže právě sedmice je na cestování bomba,
a po 2000km nejsi dolamanej ani si na dovolene nepřipadáš jak debil co dva dny odpočívá po cestě než je použitelnej.
wutce

#285 Příspěvek od wutce »

Zdravim všechny čágo Bágo.At jste 5 nebo 7.Jinak než začnu s čim koliv, tak bych chtěl říct 7 Forever. Můj nazor znáte.:-) Rada je jednoduchá. 7 je víc než 5:-) z pětky jsem přešel na 7 a dolů nepůjdu ani za míč. to je slast.těšim se na tu princeznu každej den až si do ní sednu a ona mi dá ten nádhernej pocit. Jedu si takhle po ulici,folie, 18bbs, titansilver a černoši kopou zákop, jedu piánko hoši.tuhle kočičku musí všici vidět a čerňáci přestanou kopat... a koukaj na tu slat uplně bez včel a já mam zas ten správnej pocit a uplně na hulváta si v tej tmě můžu hubu roztrhnout a povídám. Hoši kopejte at můžete taky jezdit 7.:-)))))))))) To jsou pocity,který ti žádnej Jean Pier( peugeot) ani francoa renoar(rencek) a ani slepice se všema pokusama o auta nedaj ani za mák :-))))) Pět je pořád jen pět.Nemůžu to hanit. werk je werk,ale 7 je vláda, to je best of:-)))))))))))))))))))777
roti

#286 Příspěvek od roti »

pravděpodobně v tom černoši hledali svýho barona :D
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od MattyX Moderátor »

co příspěvěk majitele 7er to perla :lol:

asi založím téma proc koupit 3 er coupe a ne 5er sedan :lol: :lol: :lol:
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

Thang

#288 Příspěvek od Thang »

mam stejne pocity, kdyz vidim 5er tak reknu, fajn, jak vidim nadhernou 5er, tak si reknu nadhera, ale jak vidim 7er, tak ta mohutnost a dokonale tvary 7er jsou bez debat, jedine potom S-classe udela podobny dojem, E-classe je taky jenom E-classe...Co se tyce mista na zadnich sedackach v 5er, tak to je tragedie... jak v e39 tak v e60 jsem byl zklamany... Ano, jako ridic bych to nemusel resit ale kdyz se nekdo souka do zadu a botama zamasti vse okolo aby dostal nohy pod predni sedacku... Auto musi vyvolat emoce a to 7er splnuje..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od JaraX »

Thang píše:mam stejne pocity, kdyz vidim 5er tak reknu, fajn, jak vidim nadhernou 5er, tak si reknu nadhera, ale jak vidim 7er, tak ta mohutnost a dokonale tvary 7er jsou bez debat, jedine potom S-classe udela podobny dojem, E-classe je taky jenom E-classe...Co se tyce mista na zadnich sedackach v 5er, tak to je tragedie... jak v e39 tak v e60 jsem byl zklamany... Ano, jako ridic bych to nemusel resit ale kdyz se nekdo souka do zadu a botama zamasti vse okolo aby dostal nohy pod predni sedacku... Auto musi vyvolat emoce a to 7er splnuje..

právě, když ti borec z oktavky sedne do E39 a divi se jak je tam malo mista.
KAMIL740

#290 Příspěvek od KAMIL740 »

MattyX píše:co příspěvěk majitele 7er to perla :lol:

asi založím téma proc koupit 3 er coupe a ne 5er sedan :lol: :lol: :lol:

co to placas proboha ???? proste a jednoduse jsou spokojeni nic vic coz se o majitelich jene rady asi nedarict kdyz si nedokazou pochvalit co maj za uzasnou karu

nic nebylo by lepsi nez se hadat spolu mezi sebou navazet se doi nenakych sracek typu sade folkswagen ci mergl ???? proc navzajem hanit mezi sebou bmw ? kazdy ma neco 3 dobra M3 bych si koupil hned 46 M5 vyborna taky by ji chtel kteroukoli ale proste nejvic me prirostla k srdci 7er mit dost koupim si vsechny uvedene protoze kazda ma neco ale proste M3 neni dost pohodlna jako 7er a m5 taky ne nerikam ze 7er nabizi to co M to v zadnem pripade :) proste kazda ma neco kdyz si zvyknes na kozenou sedacku doma taky se ti nebude chtit sedet na drevene stolicce :D :D :D
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od MattyX Moderátor »

vsak ano ,ja si tu jatro neplacam , kazdy model nabizi neco jinyho , a proto si kazdej koupi jinej protoze mu vyhovuje neco jinyho , ale kdyz ctu ty prispevky jak z jednoho udelat super auto tak trosku je to vtipny :)
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar

JaraX
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od JaraX »

co tu řešíte? stejně E39 byla určená jen pro ty pro které byla trojka malo pohodlná a moc sportovní a na sedmu neměli prachy, tak to dycky bylo a bude.
KAMIL740

#293 Příspěvek od KAMIL740 »

:D :D :D :D
Lolita

#294 Příspěvek od Lolita »

Ja nevim no, ja e38 mam a nejak uzasna me neprijde, asi je to proto, ze nejsem jarax co si na aute vsechno udela sam a narazim na neschopnost servisu vcetne originalniho bmw u nas ve meste. Navic to auto je desne nudny.

Spousta blbosti - je fajn, ze stirace stiraj tak dlouho jak podrzim ostrik, ale treba odhmyzovac nic moc neodhmyzuje. Milion nedomyslenosti - viz. ovladac sedadla ridice kde se ulamuje ten konektor ovladace.

Rad bych tedy dodal, ze e39 jsem jednu taky zkousel a prisla me jeste daleko vice nudnejsi. O trojce radsi nic nepisu, tam sem nasedl v zime vkabate a bylo jasno, to uz radsi elise, tam to neni zas milion kopromisu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od JaraX »

Lolita píše:Ja nevim no, ja e38 mam a nejak uzasna me neprijde, asi je to proto, ze nejsem jarax co si na aute vsechno udela sam a narazim na neschopnost servisu vcetne originalniho bmw u nas ve meste. Navic to auto je desne nudny.

Spousta blbosti - je fajn, ze stirace stiraj tak dlouho jak podrzim ostrik, ale treba odhmyzovac nic moc neodhmyzuje. Milion nedomyslenosti - viz. ovladac sedadla ridice kde se ulamuje ten konektor ovladace.

Rad bych tedy dodal, ze e39 jsem jednu taky zkousel a prisla me jeste daleko vice nudnejsi. O trojce radsi nic nepisu, tam sem nasedl v zime vkabate a bylo jasno, to uz radsi elise, tam to neni zas milion kopromisu.

ono to chce schopnyho mechoše a je jedno jeslti je to E38 nebo E39, na opravy je to podobny, jen u E39 jich je víc :D konektor na sedačce se ulamuje, ale v bmw stojí 10kč a máš klid, odhmyzovač myslíš asi intensiv, ten je nahodou super, když používáš origo vodičku.
Lolita

#296 Příspěvek od Lolita »

Tak samozrejme ze mam origo vodicku, ani nevim, ze existuje neorigo.

Jarax: no jenze jde o to, ze ten konektor nekdo musi vymenit, nekdo kdo vi jak na to ...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#297 Příspěvek od JaraX »

Lolita píše:Tak samozrejme ze mam origo vodicku, ani nevim, ze existuje neorigo.

Jarax: no jenze jde o to, ze ten konektor nekdo musi vymenit, nekdo kdo vi jak na to ...

kurna jak ví jak na to? to musíš mít za 5minut i s pívem, dva torxy z boku toho plastu a dva vytahovací plastíky a seš tam.
KeyJey

#298 Příspěvek od KeyJey »

a pak uriznes pul lednicky a pridelas montazni penou. :D
Dan td

#299 Příspěvek od Dan td »

KeyJey píše:a pak uriznes pul lednicky a pridelas montazni penou. :D

Vytáhneš zásuvku z palubky na 220V a máš plnou palbu :D
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od JaraX »

nahodou jak lednička tak zasuvka byla velice prakticka, nezavidte :)

malo kdo tu ma větši vybavu jak ja, takže klidek, malo kdo tu dal to auta tolik co já,
nebo se vám nelibi že jsem lolitovi poradil? je to sedmičkový forum a maj si tu radit sedmičkáři
Odpovědět