Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E 65 ... CHCI KOUPIT..VYHODY-NEVÝHODY. NA CO SI DÁT POZOR..?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
E65DRIVER

#41 Příspěvek od E65DRIVER »

To určitě s autem z GB se tady bude jezdit uplně suprově :lol:
shwaaraa

#42 Příspěvek od shwaaraa »

Asi jsem to nenapsal úplně jasně. Jet do GB znamená přijet tam a rok tam zůstat a rok tam jezdit a po roce tam auto prodat ;)
8O
Gordon

#43 Příspěvek od Gordon »

Na Tipcaru je docela zajímavý článek: http://www.tipcar.cz/koupit-bmw-rady-7-nebo-audi-a8--4596.html
shwaaraa

#44 Příspěvek od shwaaraa »

Poslední týden jsem měl konečně možnost naplno vyzkoušet quattro. Vždycky jsem si říkal, že i s dvoukolkou vyjedu všude a 4x4 je zbytečnost. Po tom, co jsem včera jako jedinej vyjel k nám na kopec (e65 to odstavila už před kopcem a zbylé předokolky dojely tak do půlky, uvízly a pak se musely otočit a kopec objet jinou trasou), tak mám už jasno v tom, že příští auto chci zase 4x4. Jasně, že 98% projedu i s 4x2, ale ta pohoda, že můžete v kopci klidně zastavit a zase se rozjet, nemusíte se bát, se něco vyjedete, při rozjezdu nehrabete ale zrychlujete...
No vzhledem k tomu, že bydlím za Prahou a je to k nám dost do kopce, asi krásná e65 není auto pro mě. A8 quattro bude příští vůz.
mari

#45 Příspěvek od mari »

Trošičku mě příde divný řešit kolik se asi měsíčně vrazí do auta, aby se udrželo v provozuschopnym stavu. Pokud někdo živoří s trojkou nebo pětkou tak je nesmysl kupovat E65 a řešit kolik asi bude stát na opravách. Sedmu si může koupit úpnej jouda co neví která bije a bude jezdit jako širón x-let a bude lejt jen benzín a volej, bude spokojenej a nešáhne na to, stejně tak jako odborník na auta co si všechno proleze, překontroluje, auto bude vypadat na cajku a po koupi do toho bude sypat horem dolem. Do auta člověk nevidí a když je auto fit teď nemusí bejt za měsíc. Je to vždycky loterie a rizika vysrání jdou jen snížit prohlídkou, ale ne odstranit. Člověk musí mít při koupi i kus štěstí a doufat že auto předchozí majitel moc nehuntoval.
Moribundus

#46 Příspěvek od Moribundus »

Moje řeč..každej kdo na to úplně kašle a o nic se nestará, tak má štěstí a nic se mu neposere. Já kolem toho budu lítat jako debil, všechno kontrolovat, poslouchat jestli někde něco neťuká nebo nebzučí a stejně se mi to posere. frajer si pustí nahlas muziku a najede v pohodě dvě kila. Tady u nás je velký štěstí koupit auto po fajnšmekrovi. Proto jsem radši vždycky jezdil do rajchu. Teď mám auto od nás po dlouhý době, a pořádně nevím kam s ním mám jet do slušnýho servisu. Bratr má Mercedesa a na Chodově jsem málem pad na hubu jakej tam k němu měli supr přístup...
shwaaraa

#47 Příspěvek od shwaaraa »

Tak to se divím. Já u nich sice jen chtěl koupit jetou S80 T6, ale v přístupu se vůbec nelišili od bazaru v horní dolní.. A výsledek? O důvod míň, proč bych si měl někdy koupit mercedes. Za to volvo v průhonicích a stodůlkách pravý opak.
Odpovědět