Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 65 ... CHCI KOUPIT..VYHODY-NEVÝHODY. NA CO SI DÁT POZOR..?
Na Tipcaru je docela zajímavý článek: http://www.tipcar.cz/koupit-bmw-rady-7-nebo-audi-a8--4596.html
Poslední týden jsem měl konečně možnost naplno vyzkoušet quattro. Vždycky jsem si říkal, že i s dvoukolkou vyjedu všude a 4x4 je zbytečnost. Po tom, co jsem včera jako jedinej vyjel k nám na kopec (e65 to odstavila už před kopcem a zbylé předokolky dojely tak do půlky, uvízly a pak se musely otočit a kopec objet jinou trasou), tak mám už jasno v tom, že příští auto chci zase 4x4. Jasně, že 98% projedu i s 4x2, ale ta pohoda, že můžete v kopci klidně zastavit a zase se rozjet, nemusíte se bát, se něco vyjedete, při rozjezdu nehrabete ale zrychlujete...
No vzhledem k tomu, že bydlím za Prahou a je to k nám dost do kopce, asi krásná e65 není auto pro mě. A8 quattro bude příští vůz.
No vzhledem k tomu, že bydlím za Prahou a je to k nám dost do kopce, asi krásná e65 není auto pro mě. A8 quattro bude příští vůz.
Trošičku mě příde divný řešit kolik se asi měsíčně vrazí do auta, aby se udrželo v provozuschopnym stavu. Pokud někdo živoří s trojkou nebo pětkou tak je nesmysl kupovat E65 a řešit kolik asi bude stát na opravách. Sedmu si může koupit úpnej jouda co neví která bije a bude jezdit jako širón x-let a bude lejt jen benzín a volej, bude spokojenej a nešáhne na to, stejně tak jako odborník na auta co si všechno proleze, překontroluje, auto bude vypadat na cajku a po koupi do toho bude sypat horem dolem. Do auta člověk nevidí a když je auto fit teď nemusí bejt za měsíc. Je to vždycky loterie a rizika vysrání jdou jen snížit prohlídkou, ale ne odstranit. Člověk musí mít při koupi i kus štěstí a doufat že auto předchozí majitel moc nehuntoval.
-
Moje řeč..každej kdo na to úplně kašle a o nic se nestará, tak má štěstí a nic se mu neposere. Já kolem toho budu lítat jako debil, všechno kontrolovat, poslouchat jestli někde něco neťuká nebo nebzučí a stejně se mi to posere. frajer si pustí nahlas muziku a najede v pohodě dvě kila. Tady u nás je velký štěstí koupit auto po fajnšmekrovi. Proto jsem radši vždycky jezdil do rajchu. Teď mám auto od nás po dlouhý době, a pořádně nevím kam s ním mám jet do slušnýho servisu. Bratr má Mercedesa a na Chodově jsem málem pad na hubu jakej tam k němu měli supr přístup...