Bensche píše:Muže te me ríct neco o 740d e38? Slysel jsem že to neni dobrý motor že žere jako 750i,ale chci jen naftu.Mam jí zadarmo
740d je skvělý motor, jen má dvě turba, hromadu vstříků apod, ale pokud hodně jezdíš a máš naftu zadarmo tak bych nevyhal, a žre to mnohem min jak 750i
7 dalka a 13 mesto... ale to mesto celkem svizne... niz to moc nejde... tot asi tak 740d...
provozni naklady... nesmysl.. .ale kdyz to jede tak to jede
740d 10,5l to je dobrá spotřeba teda. To já jezdím ted ze svojí 530da To se mi nechce verit 10,5l po Práglu asi máš dobrou nohu. Tak to já stím asi budu jezdit za víc:)
10,5 ve volnejsi vikendove praze urcite jo. ja treba jel rano do prace klasika zacpa jak kunda... a 17,5... ale zase sem sesral kde sem se vesel na plnej... a nez sem dojel domu coz uz bylo po jizni a relativne to jelo do tech 80ti a stah sem to na nejakych 11,3... a kdyz jedu treba na dilnu a je to svizny tak tech 10 urcite.. ale jinak ... 13 -14 dlouhodobe...
tak si zajdi na diagnostiku,protože to je divný...
a jak mluvíš o víkendu nebo noci,tak mám 9,5.... a to jak podle BC tak podle tankování(mluvim o Praze!!!)
a dálky 140 tempomat 7,5....
a ty máš origo diagnostiku? mě to totiž nedavno diagnostikoval jeden kamarad s takovou tou diagnostikou z aukra takovej ten kabel do notebooku a nic nenašel... tak já už fakt nevim.. jestli nemam jet mozna do bmw...
Nazdárek 7er. Pošilhávám po e65 2006 + a asi by mi stačil diesel 3,0l dA protože ten je ve všech řadách BMW a při dobrém zacházení je bezproblémový. Jen ta výbava se ve 3l hledá obtížně. S rakví na střeše nebo s nosičema a kolama na střeše to taky nebude nic moc. Má vůbec úchyty pro zahrádku? Chci se zeptat jak se sedma chová na sněhu a ledu?
Sám mám Touring E39 dA 2003, 142kW. Možná jsem měl štěstí při výběru, ale kromě výměny čerpadla pod sedačkou řidiče, a termostatu ochlazovače spalin EGR mě nic vážného nepotkalo. Kupoval jsem kolem 85tkm a nyní 162tkm. Jo, ramena přední nápravy, zadní tlumiče a zadní kotouče, ale to je na každém autě při tomto nájezdu. Je pravdou, že se o autíčko dobře starám. Aditiva do nafty po celý rok, pravidelné výměny olejů i v automatu, všechny filtry atd. Je jasný, že se sedmou se to nedá srovnat, protože to je jiná kategorie auta. Kromě sedmy pošilhávám i po E61 nebo A8 4x4 ve stejné motorizaci a taky 2006+. Co radíte.