740d je skvělý motor, jen má dvě turba, hromadu vstříků apod, ale pokud hodně jezdíš a máš naftu zadarmo tak bych nevyhal, a žre to mnohem min jak 750iBensche píše:Muže te me ríct neco o 740d e38? Slysel jsem že to neni dobrý motor že žere jako 750i,ale chci jen naftu.Mam jí zadarmo
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
10,5 ve volnejsi vikendove praze urcite jo. ja treba jel rano do prace klasika zacpa jak kunda... a 17,5... ale zase sem sesral kde sem se vesel na plnej... a nez sem dojel domu coz uz bylo po jizni a relativne to jelo do tech 80ti a stah sem to na nejakych 11,3... a kdyz jedu treba na dilnu a je to svizny tak tech 10 urcite.. ale jinak ... 13 -14 dlouhodobe...
Nazdárek 7er. Pošilhávám po e65 2006 + a asi by mi stačil diesel 3,0l dA protože ten je ve všech řadách BMW a při dobrém zacházení je bezproblémový. Jen ta výbava se ve 3l hledá obtížně. S rakví na střeše nebo s nosičema a kolama na střeše to taky nebude nic moc. Má vůbec úchyty pro zahrádku? Chci se zeptat jak se sedma chová na sněhu a ledu?
Sám mám Touring E39 dA 2003, 142kW. Možná jsem měl štěstí při výběru, ale kromě výměny čerpadla pod sedačkou řidiče, a termostatu ochlazovače spalin EGR mě nic vážného nepotkalo. Kupoval jsem kolem 85tkm a nyní 162tkm. Jo, ramena přední nápravy, zadní tlumiče a zadní kotouče, ale to je na každém autě při tomto nájezdu. Je pravdou, že se o autíčko dobře starám. Aditiva do nafty po celý rok, pravidelné výměny olejů i v automatu, všechny filtry atd. Je jasný, že se sedmou se to nedá srovnat, protože to je jiná kategorie auta. Kromě sedmy pošilhávám i po E61 nebo A8 4x4 ve stejné motorizaci a taky 2006+. Co radíte.
Hezké svátky všem.
Zdeněk
Sám mám Touring E39 dA 2003, 142kW. Možná jsem měl štěstí při výběru, ale kromě výměny čerpadla pod sedačkou řidiče, a termostatu ochlazovače spalin EGR mě nic vážného nepotkalo. Kupoval jsem kolem 85tkm a nyní 162tkm. Jo, ramena přední nápravy, zadní tlumiče a zadní kotouče, ale to je na každém autě při tomto nájezdu. Je pravdou, že se o autíčko dobře starám. Aditiva do nafty po celý rok, pravidelné výměny olejů i v automatu, všechny filtry atd. Je jasný, že se sedmou se to nedá srovnat, protože to je jiná kategorie auta. Kromě sedmy pošilhávám i po E61 nebo A8 4x4 ve stejné motorizaci a taky 2006+. Co radíte.
Hezké svátky všem.
Zdeněk