caknakis píše:To by radši spáchal asistovanou sebevraždu, než by si koupil A8
A8 D3 neni spatne auto. Proti E65 ma i vyznamne vyhody, takze bych rekl ze je to na vkusu kazdeho soudruha.
JaraX píše:jo a jaky?
JaraX píše:modernost? dyt ma uplně malej display, display mezi budikama pusobi dojmem že sedím ve fabii, zrovna o modernosti bych u audi vubec nemluvil, v neděli jsme kupovali E66 2003 a normalně ma bezkličovy startovani, aktivni tempomat apod, ukaž mi A8 2003 ktera ma keyless, aktivni tempomat, stolečky vzadu, strop v alcantaře, to auto ma snejk, takže žadnej smyšlenej fake, prostě E66 z roku 2003 ktera ma přimo do vyroby keyless, CD changer, DVD changer, Logic 7, masáže apod, takle vybavenou A8 jsem ještě neviděl, tak mi nějakou ukaž
JaraX píše:no nevím teda, ale u 745i jsou comforty, L7 a plna klima uplně běžna věc, řekl bych že tak každy 3ti auto tudle kombinaci nema. navíc nevidim duvod proč kupovat E65 2004+, to auto je uplně stejny jak 2002, stači koupit vybaveny zachovaly auto
JaraX píše:- quattro je pro většinu lidi spíš nevyhoda, ja jezdím jen ze zadkama, vadí mi 4x4 (jakykoliv) . Tchan ma e60 xdrive a strašně mě tam sere že citím ve volantu plyn, a kupovat si A8 kvuli zimě nema cenu, radši budu trochu s autem zapasit přes zimu, než s nim zapasit celej rok skrz quattro.
JaraX píše:to si děláš prdel? to že je A8 lehčí má byt jako vyhoda? každy kilo navíc ti přidá bezpečnost. stejně pokud vím tak 4,2 žere víc jak 745i, tak pokud je to auto lehčí a ještě víc žere tak je to teda pěkná mrdka. idealni je když ma sedma tak 2,5 tuny a víc, málo žere, a dobře se chova na cestě, a BMW dokazalo že to není vyloučitelná kombinace.