I kdybych mel sebelepsi vybavu. Kdyz auto nejede, pomalu akceleruje, tak je pozitek z jizdy minimalni. Priste minimalne 200kW, ale to neznamena 3.5ku...
hurvajs77 píše::-D Ona jede i 730d neboj. Mozna je lenivejsi pri rozjezdu, ale jede. Chapu, ze jsou zivejsi i rychlejsi auta. Dulezite je, ze jsem spokojen, ne? Az budu menit auto, budu koukat vyse. Jestli Te to zajima, se Snejkem jste mne nahlodali s LPG...
JaraX píše:Re:
JaraX píše:hurvajs77 píše::-D Ona jede i 730d neboj. Mozna je lenivejsi pri rozjezdu, ale jede. Chapu, ze jsou zivejsi i rychlejsi auta. Dulezite je, ze jsem spokojen, ne? Az budu menit auto, budu koukat vyse. Jestli Te to zajima, se Snejkem jste mne nahlodali s LPG...
äle to není jen o tom že to jede nebo nejede, když se 730d zastavíš a stojíš na křižovatce tak víš že to má naftovej motor, a neříkej že ne, něco mam v těch autech naježděno, prostě se to třepe, turbodíra je tam taky nepříjemná, ten rozjezd na jedničku je prostě hrůza, nejdřív nic nic nic a pak to vyrazí. krom toho, máš odvahu vyrazit s tvým autem třeba na gibraltar jak byl snejk? a nebo na jih řecka? pěkně si do toho natankovat sbrskou a makedonskou naftu? netřepali by se ti kolena 2500km od domu že ti odejde turbo? nebo vstřik? nebo nějaky z x čerpadel?
nebojíš se že ti odejde převodovka která má u nafty mnohem menší životnost než u benzínu? a co když jednou vemeš špatnou naftu? toho se taky nebojíš? nebo že to z ničeho nic ztratí výkon a ty budeš řešit proč ?
a nebo že to bude žhavit i když nebudeš startovat a bude ti to vybíjet baterku (to se u 3.0d celkem stava),
siko34 píše:JaraX píše:hurvajs77 píše::-D Ona jede i 730d neboj. Mozna je lenivejsi pri rozjezdu, ale jede. Chapu, ze jsou zivejsi i rychlejsi auta. Dulezite je, ze jsem spokojen, ne? Az budu menit auto, budu koukat vyse. Jestli Te to zajima, se Snejkem jste mne nahlodali s LPG...
äle to není jen o tom že to jede nebo nejede, když se 730d zastavíš a stojíš na křižovatce tak víš že to má naftovej motor, a neříkej že ne, něco mam v těch autech naježděno, prostě se to třepe, turbodíra je tam taky nepříjemná, ten rozjezd na jedničku je prostě hrůza, nejdřív nic nic nic a pak to vyrazí. krom toho, máš odvahu vyrazit s tvým autem třeba na gibraltar jak byl snejk? a nebo na jih řecka? pěkně si do toho natankovat sbrskou a makedonskou naftu? netřepali by se ti kolena 2500km od domu že ti odejde turbo? nebo vstřik? nebo nějaky z x čerpadel?
nebojíš se že ti odejde převodovka která má u nafty mnohem menší životnost než u benzínu? a co když jednou vemeš špatnou naftu? toho se taky nebojíš? nebo že to z ničeho nic ztratí výkon a ty budeš řešit proč ?
a nebo že to bude žhavit i když nebudeš startovat a bude ti to vybíjet baterku (to se u 3.0d celkem stava),
neda mi nereagovat
To co pises,ze vsetko mozne,ale aj nemusi.Pohon na benzin je super,dlhe roky bol pre mna priorita.Ale pokial neurobis predstavbu na LPG (ak je to mozne) tak jazdenie na beznin dnes je neunosne..Mam este mercedes ecko W211 co je V6 a teraz mam BMW 740D V8 a poviem ti ze ako blaznim,tak blaznim na ceste,mam mansiu spotrebu a ovela vacsi vykon ako u toho benzinu.
Kamos ma F1 750i xd a vravel ze to zerie jak krava a nejde to ani predat,ze dnes ludia aj ked auto chcu kupit za 2 mega ojazdene,tak nechcu jazdit za 14-16litrov benzinu.
Nechcem nikoho odradzat od kupy benzinu,ale zase mi nedalo nereagovat ako tu hanis ten diesel
jacob píše:co se pořád to LPG řeší, nikdo z BMW to tam sériově nedal, tak to tam prostě nepatří, když si koupim auto v benzínu, tak tam dávám benzín, proč tam mám dávat plyn ? Já nechci plyn, vždyť se s tím nesmí ani parkovat pod nákupnim centrem
a já ani nevim kde se ty plyny prodávaj, nemám čas
prostě jedu na benzínku, dám tam benzín, posloucham jak bublá benzín, cítim jak hezky voní, ten motor je spokojenej, protože je pro benzín stvořenej... to auto má rádo benzín, co ho budu dusit nějakym plynem !!!
)))))))))))
JaraX píše:siko34 píše:JaraX píše:[quote="hurvajs77"]:-D Ona jede i 730d neboj. Mozna je lenivejsi pri rozjezdu, ale jede. Chapu, ze jsou zivejsi i rychlejsi auta. Dulezite je, ze jsem spokojen, ne? Az budu menit auto, budu koukat vyse. Jestli Te to zajima, se Snejkem jste mne nahlodali s LPG...
neda mi nereagovat
To co pises,ze vsetko mozne,ale aj nemusi.Pohon na benzin je super,dlhe roky bol pre mna priorita.Ale pokial neurobis predstavbu na LPG (ak je to mozne) tak jazdenie na beznin dnes je neunosne..Mam este mercedes ecko W211 co je V6 a teraz mam BMW 740D V8 a poviem ti ze ako blaznim,tak blaznim na ceste,mam mansiu spotrebu a ovela vacsi vykon ako u toho benzinu.
Kamos ma F1 750i xd a vravel ze to zerie jak krava a nejde to ani predat,ze dnes ludia aj ked auto chcu kupit za 2 mega ojazdene,tak nechcu jazdit za 14-16litrov benzinu.
Nechcem nikoho odradzat od kupy benzinu,ale zase mi nedalo nereagovat ako tu hanis ten diesel