shwara: přemýšlíš správně, ale já to beru tak, že cash na to nemám... když to budu chtít mít ve velmi krátké době cash, tak to pro mě bude velké zatížení... když budu mít šanci dávat to na delší dobu, tak nikde není psáno, že to nemohu doplatit dříve...
... co je však psáno všude je: Tady mi to podepiš, támhle visí klíče
... a co se týče dejva: ... dík za to žes byl forovej, líbí se mi to

, to že se auta dají tahat samozřejmě taky vím a pár, alespon průměšných, kontaktů také mám...
ale všechno jsou to kšeftaři, s nikým nemám roky pěstovanou vazbu na které se dá postavit důvěra...
s BMW je to opravdu temperament, ale co mám brambor, tak jediné co jsou se naučil tak jsou slova: vstřik, koupit nový, čerpadla, to bude chtít nový, turbo, to bude chtít nový, chčije ti olej, přetěsnit, teče ti pořád, přetěsnit znovu, kotouče jsou sjetý, destičky taky, nový, píská to i po 3000 km, destičky zbrousit, píská to pořád, nevim, nevim, pane Franto teď nemám čas, zase to nejede ? převodovka na hovno, olej dolejt, teče pořád, vyměnit zadní nápravu, komplet, vepředu něco bouchá, vyměnit kost, radši všechny, no nekoujte vždycky se dělaj všechny, kope mi to do pedálu, asi kroužky, ne, asi kostka ABS, novou kupovat nebudu, takže olej chčije, kope to do pedálu, motor starej, hlučnej, 310.000 km, reálně tak 500.000 kč...
všechno jsem vyměnil a ted teprve je čas si přiznat... že jsem si holt koupil střep co je jen o 4 roky mladší než muj rozehnilej favorit...
nemluvě o tom že u nás v jižních čechách to máme se servisama asi takhle:
troufne si každej
nic se nespravuje, mechanik se za vaše peníze učí BMW
pár dobrých se najde, ale našlo si je před váma dalších 30 mladejch lepáků, který si tam nechávaj vyvařovat děravý vejfuky, takže měsíc čekačka...
neslyšej dokonce ani na to že chváváte a nejste lakomí...
vedle toho koncern umí každej, vejfuky vám strkaj za stěrače a nový agregáty dostanete k BIG menu.
sere mě že to je nižší střední až střední třída, ale ty starý baga jsou prostě sráče, stejně jako všechny starý auta... bud vás to sere jenom trochu protože si 3/4 umíte udělat samy... a nebo je to jen, hej mladá beru si tvoje auto dík, vzpomínáš jak jsem vysypal kapsy a nechtěl jsem ani slyšet že to je manýr mladýho debila...?
no tak mi to holt zase nejede jako 2 měsíce ze tří...