e65 ma na haku 2,5 - 2,7 tuny, tzn pokud máš 400kg vozík, mužeš tahnout 2,1 -2,3 tuny auto, potřebuješ ale řidičak B-E. E60 ma tuším jen 2 tuny na haku, takže toho moc nedoveze.
ahojda, jen drobne poznamky k te srovnavaci tabulce v prvnim postu.
EDC do E60 vubec nesla objednat s vyjimkou M5.
Po FL bylo mozne u E60 objednat jeste audio nad Logic 7 a sice DIRAC prodavany jako "0752 BMW Individual High End Audiosystem", ktere je popsane napr. tady nebo tady.
Co se tyka statistiky, tak myslim ze soft close a dynamic drive jsou u vyssich motorizaci celkem caste. Nejvzacnejsi mi prijde night vision.
je to jen 735i a holota podle mě má tak hodnotu cca 150-160tis kč...
pěknej je jen ten facelift... jinak o ničem když 7er tak aspon ve výbavě ...
navíc jak tady jarax psal 3,5ka netáhne odspodu a žere stejně jak 745i tak to je pak škoda mít slabou 7er a ještě bez výbavy za cenu pěkných 7er s výbavou ....
no já fakt celkem lituju, že jsem si to z nudy večer celé přečetl...dumám nad tím celej den...to aby se pak člověk bál jezdit na sraz aby nebyl za debila že přijel v 5er....nedej boze v x6
dobře naložená za zajímavý peníze,ale bez M paketu je to dosti o ničem.Ale jízda může být s touhle motorizací asi celkem zajímavá,a hlavně se tam asi nebude pořád něco srát
jaraxi - jakej je rozdíl mezi E34 e32 JE TAM VELKEJ SKOK NEBO DOST PODOBNÉ ? I VÁHOVĚ TO JE PLUS MÍNUS 100KG STEJNÉ MI PŘIJDE ...
TŘEBA SROVNÁNÍ 540I e34 A 740I E32 DOCELA SE MI LÍBÍ STARÁ SEDMA A JE TO PROSTĚ KULTOVNÍ AUTO ... KDYBYCH NA NĚJAKEJ KLENOT NARAZIL ASI BYCH SI JI TAKY KOUPIL