Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
janys píše:šak já taky celej den dřepím v kanclu a refreshuju inzertní weby![]()
Řekni mi barvu auta a místo prodeje a já ti řeknu zpaměti všechno ostatní info
neviem ako sledujes tie inzeraty,ale mna napriklad oslovila tato ponuka:
http://bmw-rad-7.autobazar.eu/745d-max-id4374044.html
Keby som mal menit moju 7er tak silno uvazujem o tejto.
Je to najsilnejsie diesel prevedenie,ma to super vybavu a interier je este celkom zachovaly,je to uz Facelift a cena je naozaj dobra.
Pozeram ze to ma prazskej znacky,mozno Snejk ju poznat bude

Pánové, tohle je divnej brouk...
http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/745i-26640089.html
r.v. 2002, najeto 420tkm, cena 115 000 Kč a výbava:
VIN WBAGL61070DM58678
Type code GL61
Type 745I (EUR)
E series E65 ()
Series 7
Type LIM
Steering LL
Doors 4
Engine N62
Displacement 4.40
Power 245
Drive HECK
Transmission AUT
Colour TITANSILBER METALLIC (354)
Upholstery LEDER NASCA SCHWARZ (U6SW)
Prod.date 2002-04-15
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S169A ABGASNORM EU3 EU3 exhaust emissions standard
S223A ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) Electronic Damper Control (EDC)
S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive
S236A LM RAEDER MIT MISCHBEREIFUNG BMW LA wheels with mixed tires
S248A LENKRADHEIZUNG Steering wheel heater
S265A REIFEN DRUCK CONTROL (RDC) Tyre pressure control (TPC)
S302A ALARMANLAGE Alarm system
S316A AUTOMATISCHE HECKKLAPPENBETAETIGUNG automatic trunk lid mechanism
S323A SOFT-CLOSE-AUTOMATIK FUER TUEREN Soft-Close-Automatic doors
S356A KLIMAKOMFORT-VERBUNDVERGLASUNG Climate comfort laminated glass
S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Climate comfort windscreen
S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Glass roof, electrical
S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Sun-blind, rear
S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roller sun vizor, rear lateral
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Interior/outside mirror with auto dip
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip
S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Fine wood trim
S441A RAUCHERPAKET Smoker package
S453A AKTIVE SITZBELUEFTUNG VORN Climatised fornt seats
S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Comfort seat with memory
S464A SKISACK Ski bag
S470A KINDERSITZBEFESTIGUNG ISOFIX Isofix-System
S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Lumbar support, driver and passenger
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Seat heating driver/passenger
S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Seat heating, rear
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S521A REGENSENSOR Rain sensor
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S601A TV-FUNKTION TV function
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional
S630A AUTOTELEFON MIT SCHNURLOSEM HOERER Car phone with cordless receiver
S672A CD WECHSLER 6-FACH CD changer for 6 CDs
S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL HiFi System Professional DSP
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights
S861A AENDERUNG CODIERDATENSATZ Data record without EOBD
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German
S984A KODIERUNG WARTUNGSINTERVALL Maintenance interval encoding
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S202A STEPTRONIC Steptronic
S216A SERVOTRONIC HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S245A LENKSAEULENVERSTELLUNG ELEKTRISCH Steering wheel column adjustment,electr.
S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Side airbags for rear passengers
S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer
S650A CD-LAUFWERK CD player
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/745i-26640089.html
r.v. 2002, najeto 420tkm, cena 115 000 Kč a výbava:
VIN WBAGL61070DM58678
Type code GL61
Type 745I (EUR)
E series E65 ()
Series 7
Type LIM
Steering LL
Doors 4
Engine N62
Displacement 4.40
Power 245
Drive HECK
Transmission AUT
Colour TITANSILBER METALLIC (354)
Upholstery LEDER NASCA SCHWARZ (U6SW)
Prod.date 2002-04-15
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S169A ABGASNORM EU3 EU3 exhaust emissions standard
S223A ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) Electronic Damper Control (EDC)
S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive
S236A LM RAEDER MIT MISCHBEREIFUNG BMW LA wheels with mixed tires
S248A LENKRADHEIZUNG Steering wheel heater
S265A REIFEN DRUCK CONTROL (RDC) Tyre pressure control (TPC)
S302A ALARMANLAGE Alarm system
S316A AUTOMATISCHE HECKKLAPPENBETAETIGUNG automatic trunk lid mechanism
S323A SOFT-CLOSE-AUTOMATIK FUER TUEREN Soft-Close-Automatic doors
S356A KLIMAKOMFORT-VERBUNDVERGLASUNG Climate comfort laminated glass
S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Climate comfort windscreen
S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Glass roof, electrical
S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Sun-blind, rear
S416A SONNENSCHUTZROLLOS Roller sun vizor, rear lateral
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Interior/outside mirror with auto dip
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip
S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Fine wood trim
S441A RAUCHERPAKET Smoker package
S453A AKTIVE SITZBELUEFTUNG VORN Climatised fornt seats
S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Comfort seat with memory
S464A SKISACK Ski bag
S470A KINDERSITZBEFESTIGUNG ISOFIX Isofix-System
S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Lumbar support, driver and passenger
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Seat heating driver/passenger
S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Seat heating, rear
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S521A REGENSENSOR Rain sensor
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S601A TV-FUNKTION TV function
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional
S630A AUTOTELEFON MIT SCHNURLOSEM HOERER Car phone with cordless receiver
S672A CD WECHSLER 6-FACH CD changer for 6 CDs
S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL HiFi System Professional DSP
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights
S861A AENDERUNG CODIERDATENSATZ Data record without EOBD
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German
S984A KODIERUNG WARTUNGSINTERVALL Maintenance interval encoding
Code
Description (interface)
Description (EPC)
S202A STEPTRONIC Steptronic
S216A SERVOTRONIC HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S245A LENKSAEULENVERSTELLUNG ELEKTRISCH Steering wheel column adjustment,electr.
S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Side airbags for rear passengers
S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer
S650A CD-LAUFWERK CD player
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German
to je taky jedině dobře... Dokážeš si představit ty joudy co mají teď pochcávky, fóbie a superblby, že by si vozili prdel v BMW. Já tedy neFilozof píše:....tady frčí fobie a oktávky...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Hurvajs77: hodně mladejch borcu co vidím si tady kolem kupuje e39 protože jsou za pakatel ...dneska za 40-60tisic mraky e39tek sice nic moc stav ale je jich jak máku....sleduji už i cikány a mladé kluky kolem 18-20let ...
takže bmw je hodně dnes už vidět....před 6ti lety to byla vzácnost ještě
Fishmaker: Jak to víš má ji doma ? Nějaké info ?
takže bmw je hodně dnes už vidět....před 6ti lety to byla vzácnost ještě
Fishmaker: Jak to víš má ji doma ? Nějaké info ?

To Filozof: ale to jo, to je bohuzel pravda. Tak nejak strepy do 40tis nepocitam, to uz neni auto, ale strep. Ale mas pravdu, ze BMW jezdi vic nez jezdilo.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak, auto je doma.
A poslyšte příběh o tom, jak jsem si zakoupil vůz s příkladně vedenou historií.
V podstatě naslepo jsem jel do DavoCaru, abych se podíval na BMW s šíleným nájezdem a vtipnou cenou (a bez fotek). Asi jen tak, prostě se mrknout a zasmát se rozbitýmu vraku - co za tu cenu taky čekat, že ano. V bazaru na mě koukali jako na zjevení, protože nečekali týpka, který si pro auto přijede pár hodin poté, co ho přijali a ještě ho nestihli ani pořádně prohlédnout a nafotit. Proběhlo nějaké zorganizování situace a za pár minut s tichým ševelem přitancovala stříbrná 745i.
V podstatě hned po příjezdu bylo slyšet pravidelné bafání u kola spolujezdce, stejný problém jsem ale měl na E38 a bylo to těsnění pod svody, takže žádná trága. Trošku zašlé světlomety a drobná rýha na zadní liště u PDC. Kola z M6. Říkám si, to není špatný. Jenže co interiér, který zažil 420 tisíc km? Šok. Takhle dobře nevypadala ani moje 740i s nájezdem 270, kterou mi z Německa přitáhl m3maniac. Na zadních sedačkách zřejmě nikdy nikdo neseděl, volant pěkný a neošoupaný, sedačky ve velmi pěkném stavu (na fotkách vypadají hůře než v reálu). Jenom na plastových tlačítkách byl odrbaný lak, ale to je vzhledem k nájezdu úplně pochopitelné.
Trošku zmateně jsem poprosil o testovací jízdu a to byla poslední kapka - krásně řadící automat, ukázkový kickdown, žádné klepání nebo vibrace ve volantu. Jelo to jak vzteklý. Všechno jsme otestovali - zrychlení, prudké brzdy, lítání na kruháčích... vrátili jsme se zpět do bazaru a v ten moment jsem byl na 90 % přesvědčený, že to je dobrá volba. Ještě jsem volal Jaraxovi, v rychlosti všechno popsal...
Těsně potom za mnou přišel chlapík z bazaru a přinesl tlusté desky s dokumenty. Tři klíče, serviska a teď se podržte: průvodní slovo ke koupi auta napsané na speciální zalaminované kartičce s logem BRISK. Ukázalo se totiž, že vůz si pro sebe koupil ředitel táborské továrny Brisk a celou dobu s ním jezdil jen on a jeho syn. Servis vždy jen v BMW, následně v Autecu a Inveltu, všechny faktury vypsané a zaevidované v tlustém svazku.
Na dárkové kartě je napsáno poděkování novém kupci a zároveň slouží jako pozvánka do Brisku, kde se se mnou bývalý majitel sejde a spolu s jeho mechanikem probereme celkový stav vozu, všechny opravy a celkově vše, co se s autem dělo. K tomu ještě jako bonus interaktivní prohlídka továrny Brisk a 18'' disky s fungl novými zimními pneumatikami.
Je jasný, že kdybych to nekoupil, do konce života bych si to nejspíš vyčítal. Nastal ovšem problém - kde najednou sehnat prachy v hotovosti, protože jsem fakt nečekal, že to auto koupím. Narychlo jsme jeli zpět do Prahy, sebrali peníze a na otočku letěli zpátky k Benešovu, přičemž jsem celou cestu přítelkyni přemlouval, že to auto odřídí ona (protože já musel řídit půjčenou E34, na kterou se musí sakra opatrně). Nakonec to všechno klaplo a pohled ve zpětném zrcátku na moji 165 cm vysokou partnerku, jak sedí v obrovském německém tanku, stál sakra za to!
--
Asi se budete ptát, co je s tím autem špatně. V první řadě motor - jak jsem říkal, něco pravidelně "ťuká" (je to takové lehce kovové tuf-tuf-tuf-tuf u kola na straně spolujezdce) a při akceleraci občas pocítím na zlomek vteřiny ztrátu výkonu (Vanos?). Takže se mi snad podaří uhnat Snejka, Jirku Savku nebo jinýho borce, který by ten motor komplet rozebral, přetěsnil a prostě udělal skorogenerálku. No a to je v podstatě vše. Řízení je milimetrově přesné, podvozek nádherně komfortní, OBD nehlásí žádné chyby, v navi jsou nejnovější mapy 2013. Celý to auto je ve všem až zvrhle suverénní. No a jak bude hotový motor, loupnu do něj plyn a pak se můžu zabývat vymýšlením nějakých kravin do interiéru.
Výbava je na předchozí stránce, takže jen stručně: DD, EDC, L7, odvětrávaný sedačky, černá kůže, soft-close, vzadu výhřev, přehrávač na minidisky

A poslyšte příběh o tom, jak jsem si zakoupil vůz s příkladně vedenou historií.
V podstatě naslepo jsem jel do DavoCaru, abych se podíval na BMW s šíleným nájezdem a vtipnou cenou (a bez fotek). Asi jen tak, prostě se mrknout a zasmát se rozbitýmu vraku - co za tu cenu taky čekat, že ano. V bazaru na mě koukali jako na zjevení, protože nečekali týpka, který si pro auto přijede pár hodin poté, co ho přijali a ještě ho nestihli ani pořádně prohlédnout a nafotit. Proběhlo nějaké zorganizování situace a za pár minut s tichým ševelem přitancovala stříbrná 745i.
V podstatě hned po příjezdu bylo slyšet pravidelné bafání u kola spolujezdce, stejný problém jsem ale měl na E38 a bylo to těsnění pod svody, takže žádná trága. Trošku zašlé světlomety a drobná rýha na zadní liště u PDC. Kola z M6. Říkám si, to není špatný. Jenže co interiér, který zažil 420 tisíc km? Šok. Takhle dobře nevypadala ani moje 740i s nájezdem 270, kterou mi z Německa přitáhl m3maniac. Na zadních sedačkách zřejmě nikdy nikdo neseděl, volant pěkný a neošoupaný, sedačky ve velmi pěkném stavu (na fotkách vypadají hůře než v reálu). Jenom na plastových tlačítkách byl odrbaný lak, ale to je vzhledem k nájezdu úplně pochopitelné.
Trošku zmateně jsem poprosil o testovací jízdu a to byla poslední kapka - krásně řadící automat, ukázkový kickdown, žádné klepání nebo vibrace ve volantu. Jelo to jak vzteklý. Všechno jsme otestovali - zrychlení, prudké brzdy, lítání na kruháčích... vrátili jsme se zpět do bazaru a v ten moment jsem byl na 90 % přesvědčený, že to je dobrá volba. Ještě jsem volal Jaraxovi, v rychlosti všechno popsal...
Těsně potom za mnou přišel chlapík z bazaru a přinesl tlusté desky s dokumenty. Tři klíče, serviska a teď se podržte: průvodní slovo ke koupi auta napsané na speciální zalaminované kartičce s logem BRISK. Ukázalo se totiž, že vůz si pro sebe koupil ředitel táborské továrny Brisk a celou dobu s ním jezdil jen on a jeho syn. Servis vždy jen v BMW, následně v Autecu a Inveltu, všechny faktury vypsané a zaevidované v tlustém svazku.
Na dárkové kartě je napsáno poděkování novém kupci a zároveň slouží jako pozvánka do Brisku, kde se se mnou bývalý majitel sejde a spolu s jeho mechanikem probereme celkový stav vozu, všechny opravy a celkově vše, co se s autem dělo. K tomu ještě jako bonus interaktivní prohlídka továrny Brisk a 18'' disky s fungl novými zimními pneumatikami.
Je jasný, že kdybych to nekoupil, do konce života bych si to nejspíš vyčítal. Nastal ovšem problém - kde najednou sehnat prachy v hotovosti, protože jsem fakt nečekal, že to auto koupím. Narychlo jsme jeli zpět do Prahy, sebrali peníze a na otočku letěli zpátky k Benešovu, přičemž jsem celou cestu přítelkyni přemlouval, že to auto odřídí ona (protože já musel řídit půjčenou E34, na kterou se musí sakra opatrně). Nakonec to všechno klaplo a pohled ve zpětném zrcátku na moji 165 cm vysokou partnerku, jak sedí v obrovském německém tanku, stál sakra za to!
--
Asi se budete ptát, co je s tím autem špatně. V první řadě motor - jak jsem říkal, něco pravidelně "ťuká" (je to takové lehce kovové tuf-tuf-tuf-tuf u kola na straně spolujezdce) a při akceleraci občas pocítím na zlomek vteřiny ztrátu výkonu (Vanos?). Takže se mi snad podaří uhnat Snejka, Jirku Savku nebo jinýho borce, který by ten motor komplet rozebral, přetěsnil a prostě udělal skorogenerálku. No a to je v podstatě vše. Řízení je milimetrově přesné, podvozek nádherně komfortní, OBD nehlásí žádné chyby, v navi jsou nejnovější mapy 2013. Celý to auto je ve všem až zvrhle suverénní. No a jak bude hotový motor, loupnu do něj plyn a pak se můžu zabývat vymýšlením nějakých kravin do interiéru.
Výbava je na předchozí stránce, takže jen stručně: DD, EDC, L7, odvětrávaný sedačky, černá kůže, soft-close, vzadu výhřev, přehrávač na minidisky

Dost dobrá koupě. Vzdáleně znám původního majitele, a vím, že se k nim choval dobře. Jen nevím, že by Brisk měl svůj servis.
Nicméně je to hodně dobrá koupě, kterou Ti může závidět každý. Podle toho co píšeš, je auto v úžasném stavu.
Gratuluji a hodně štastných kilometrů!
Nicméně je to hodně dobrá koupě, kterou Ti může závidět každý. Podle toho co píšeš, je auto v úžasném stavu.
Gratuluji a hodně štastných kilometrů!

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex