Teda pánové dva dny louskám tenhle chlívek,sám zatím vlastním pouze 525 TDS,ani bych ho nekupoval,ale mněl ho kolega tak vím co do něho nasypal,mam od toho faktury a vím kdy a kde co dělal,většinou teda v autorizovaných servisech,jinak já bych ropu asi nebral,ale když mně to nabídl že on už staré auto nechce a chce si koupit nové,myslel jsem áááá gurmán jde si pro novou BMW 5 nebo X5 a ten blázen si vzal a tomu neuvěříte

Fóbii 1.2 Tsi,no nechápal jsem nic,ale budiž než mi prodal auto udělal na tom hóóódně věcí,hlavně nová převodovka takže by mněla přežít auto,atd.
Je to moje první BMW a jako šel jsem postupně hezky Š-100,105,120,Felicie,Renault 19-na svou dobu rok výroby 88 se mohlo těm výbavám tady zdát vše v elektrice,BC a jine blbosti,pak jsem manželce koupil teda kup století Opla Corsu 1.0,již nikdy více to auto mně stálo víc než kdybych tehdá koupil v akci nové,pak jsem koupil pro Vás srandovní Voňavku dovoz z F od ženské Ford Focus 1.6 Zetec v automatu,až na to že to žere jak Vaše 7er tak super autíčko,odvozilo mně do práce a s manželkou hodně,ted ho má manželka a je spokojená já si v 5er taky chrochtám,ale přeci je to staré auto,ale prostě výbavově jsem takové neměl a jsem spokojen,pošilhával jsem vždy po Peugeotu 607 3.0,ale po přihlášení na fóru Peugeot a při zjištění jak to s tím autem je tak jsem utekl.
Jinak tu 5er jsem fakt koupil jen nahodou a to proto že jsem chtěl 7er,ale prostě se to vyvrbilo tak nějak jak to je,ale určitě mi bude jednou stát pod přístřeškem 7er,do garáže se nevleze,nebo ji probourám??
Mně se strašně líbí ještě ty PFL 02-05 nevím proč hlavně ten zadek ten nový FL mně tolik nezaujal a proto jak si půjdu koupit jsem rád že jste tady kluci a poradíte,po tom co jsem tady přelouskal jsem rád že toto fórum je díky moc a BMW Forewer kdo jednou zkusí snad nemůže už jinak,teda krom kolegy to je asi vyjímka
A vlastně kecám mněl jsem BMW,ale motorku BMW K 1200 LT r.v.99 a múžu říct že zatím nevyrobily lepší ani BMW K 1600 GTL s ní nejde srovnat.