Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
roti: myslím si že jde o stav auta. Můžeš narazit na kousek od prvního či druhého majitele klidně za 200-250tis a bude po servisu v krásném stavu ...a bude třeba jen pár drobností pořešit ....
Dneska jsou to auta takřka neprodejné a 98-99procent lidí si to nikdy nekoupí ...
Kupují si to jen 1-2procenta nadšenců .... jinak nikdo. Proto ta hodnota auta je defakto mizivá ... oproti novému...
Dneska jsou to auta takřka neprodejné a 98-99procent lidí si to nikdy nekoupí ...
Kupují si to jen 1-2procenta nadšenců .... jinak nikdo. Proto ta hodnota auta je defakto mizivá ... oproti novému...
- vlastnemec
Chlapi, chci se zeptat na pár věcí:
Je velký rozdíl v komfortu mezi 18" a 19" koly? nebo to nejde ani poznat?
Hraje o hodně lépe Logic 7 než jenom Hifi profesional nebo spíš jestli i ten profesional hraje obstojně?
Jak řešíte, že pred FL nepřehrává MP3, pálíte všechnu hudbu normálně jako hudební CD?
Řešil někdo digi tuner do TV?Na kolik to asi výjde?
Díky moc za odpovědi.
Je velký rozdíl v komfortu mezi 18" a 19" koly? nebo to nejde ani poznat?
Hraje o hodně lépe Logic 7 než jenom Hifi profesional nebo spíš jestli i ten profesional hraje obstojně?
Jak řešíte, že pred FL nepřehrává MP3, pálíte všechnu hudbu normálně jako hudební CD?
Řešil někdo digi tuner do TV?Na kolik to asi výjde?
Díky moc za odpovědi.
- vlastnemec
Mám 18 zimáky a na léto jsem dal 19, rozdíl v komfortu je tam cítit a to trochu víc než jsem čekal, ale zase lépe sedí na silnici a to odost, to je na Tobě co upřednostňuješ, mě to sedí takhle, každopádně větší průměr bych tam určitě nedával (mám DD a EDC).
Logic7 je úplně jiná liga (profesional mám v e53), ale pokud bych se měl rozhodovat mezi odsáváním sedadel a logicem beru odsávání (jen píšu protože jsem jednu takovou sedmu viděl).
Zbytek už jsou otázky na někoho jiného, tv mě nějak nezajímá (pro dětska mám tv vzadu na opěrky a hdd 500gb, já bednu nepotřebuju a v dnešní době tabletů bych to vůbec neřešil.
MP3 bych odpověď taky uvítal, zatím pálím.
Logic7 je úplně jiná liga (profesional mám v e53), ale pokud bych se měl rozhodovat mezi odsáváním sedadel a logicem beru odsávání (jen píšu protože jsem jednu takovou sedmu viděl).
Zbytek už jsou otázky na někoho jiného, tv mě nějak nezajímá (pro dětska mám tv vzadu na opěrky a hdd 500gb, já bednu nepotřebuju a v dnešní době tabletů bych to vůbec neřešil.
MP3 bych odpověď taky uvítal, zatím pálím.
komfort je znát
logic hraje neskutečně lip než profesional co hraje hrozně
ja bych si to bez logica nekoupil ani za 50
MP3 jdou řešit, ale stojí to přes 10tkč, a to zatím žadnej majitel nechtěl dát
tuner stačí vyměnit za digi, ale nema přijem za jízdy, takže lepší to řešit neorigo asukou plus nějakej bridge
logic hraje neskutečně lip než profesional co hraje hrozně
ja bych si to bez logica nekoupil ani za 50
MP3 jdou řešit, ale stojí to přes 10tkč, a to zatím žadnej majitel nechtěl dát

tuner stačí vyměnit za digi, ale nema přijem za jízdy, takže lepší to řešit neorigo asukou plus nějakej bridge