Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
Co říkáte na tudle http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list ? Nezná někdo?
Tahle uz je o necem jinem,vybyva myslim vcelku slusna,cena pekna,najezdu za ty leta moc neverim,ale tak to neni az tak podstatne,dulezity je dukladne proverit tech.stav,diagnostika apod.Pokud opravdu touzis po 745i a nemad to daleko tak bych se tuto 7er jel s nekym podivat.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Ta vybava je na 745ku je velmi dobra. DVD changer si ked tak necha dodelat. km bude skor nad 300tis, zisti cez http://www.zkontrolujsiauto.cz, bolo by zaujimave vediet kolko ma.
Chod ju pozriet co najskor nez ti ju niekto vyfukne, taketo sa predaju behom par dni ak tam nieje nejaky problem
. Idealne niekoho s diagnostikou sebou a skontrolovat ci jazdi ako ma.
Chod ju pozriet co najskor nez ti ju niekto vyfukne, taketo sa predaju behom par dni ak tam nieje nejaky problem

Teďka mám trochu dilema, limit mám 250k, v německu mám taky jeden kus vyhlídlý v podobné výbavě jako tadle stříbrná za 250, tak nevím, jestli připlatit a radší koupit v německu nebo jít trochu do rizika ale mít v rezervě o 40k navíc. O těch prvních kusech z roku 2001 se říká, že trpí prvotními problémy, co vy na to?
To je tezko rici. Ta v Nemecku muze byt lepsi, ale nemusi. Kilometry nehraji zase tak velkou roli. Rozhodne by jsi je mel nechat proverit nejakym znalcem - Snejkem
a nekupovat zajice v pytli (aby jsi nebyl v pytli pak ty sám). V Německu je dnes samej turek a jugoslávec, takže možná hořší než zmrdi v bazarech u nás.
Vybava je u te 745i slusna, ale zase nic oslnujiciho. 2001 - taky jsem o tom slysel sve, ale nevim, co je na tom pravdy.

Vybava je u te 745i slusna, ale zase nic oslnujiciho. 2001 - taky jsem o tom slysel sve, ale nevim, co je na tom pravdy.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No hlavne do nej nedavaj posledne uspory. 40-50k rezervu je dobre mat.
Zalezi co je zac v tom nemecku, ak napr. r 2004 a vo farbe ktoru chces s podobnou vybavou tak by to mozno stalo za to, pocitaj ale s dalsimi nakladmi za dovoz (cca 15-20tis). Je to ako pise hurvajs, naviac sa vraj stava ze po prichode zrazu turek "zisti" ze v inzeratu bola spatna cena ktora je v skutocnosti o 10% vyzsia
Zalezi co je zac v tom nemecku, ak napr. r 2004 a vo farbe ktoru chces s podobnou vybavou tak by to mozno stalo za to, pocitaj ale s dalsimi nakladmi za dovoz (cca 15-20tis). Je to ako pise hurvajs, naviac sa vraj stava ze po prichode zrazu turek "zisti" ze v inzeratu bola spatna cena ktora je v skutocnosti o 10% vyzsia

- vlastnemec
Pokud jsi z Prahy zajeť do AutoBase v servisce jsou jejich razítka a něco Ti řeknou, když jsem kupoval e53 trefil jsem dokonce na technika, který byl zdílný po telefonu, potom už jenom zajet proklepnout, výbava je víc něž slušná, cenu sklepneš na nějaké kravině co se tam najde to se neboj, nechci být kurva ale dá se vymyslet. Jinak teď je to celkem býda co se týče 745 je vidět že JaraXova a Snejkova osvěta funguje.
- vlastnemec
Tak tahle se prodávala někdy v březnu když jsem kupoval svoji 745, nakonec jsem se nejel na ní podívat, byla za 175tis a borec v telefonu říkal že sedá o ceně mluvit, je to zhruba tři týdny co vyběhla v bazaru v ostravě za cca 125tis, chtěl se na ní podívat kamarád ale někdo ji koupil ten den koupil a hele níže:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
nechce se někdo mrknout co tam je vlastně za problém, nebo je v pohodě (beru že asi byla bořená když má facelift).
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
nechce se někdo mrknout co tam je vlastně za problém, nebo je v pohodě (beru že asi byla bořená když má facelift).
- vlastnemec
na servisku se vyserte. Je úplně k ničemu. To že jezdí auto do českýho autorizovanýho servisu je spíše na škodu... Znám osobně 3 přídady, kdy auto mělo krásnou servisku, vyplněnou a na auto v postatě nikdo nikdy nesáhl.
Naposledy tu jeden člen kupoval 745 z táborského Brisku - faktury skoro za 3,5mil a auto vidělo tak 2% faktur.
Pokud by Ti Snejk potvrdil, že můžeš koupit auto s 450tis, tak ho klidně kup. Nedám na něj dopustit, sám má 745 a ví o čem mluví, resp. píše.
Nech si auta někým proklepnout, pak kupuj.
Naposledy tu jeden člen kupoval 745 z táborského Brisku - faktury skoro za 3,5mil a auto vidělo tak 2% faktur.
Pokud by Ti Snejk potvrdil, že můžeš koupit auto s 450tis, tak ho klidně kup. Nedám na něj dopustit, sám má 745 a ví o čem mluví, resp. píše.
Nech si auta někým proklepnout, pak kupuj.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pokud je ta v D o nějaký ten rok mladší tak bych si připlatil a šel spíše do ní,samozřejmně pokud stav bude OK.Nevěřím že tahle v ČR nebude mít žádnou chybu,hlavně aby to nebyla past.Popravdě jsem si nevšimnul že je to jedna z prvních e65,asi bych vzhledem k tomu trochu popřemýšlel,nechá se toho celkem dost vyčíst na fórech že první modely maj větší problémy s elektronikou apod.Třeba guru JaraX napíše a ucvede vše na pravou míru.Hodně štěstí. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Jak v sobotu, to moze byt pozde. Zajtra zavolaj do BMW servisu a prever to tam. Pozri i na cebiu, mal by tam byt nejaky report z havarky. U vozu cca 12 rokov stareho je velmi mala sanca ze by nebolo ani raz burane, takze si nerob nadeje, skor to pomoze kde to skontrolovat viac.
Ten bazar je na okraji Pribramy, to si tam od Snejka z Videnske po R4 raz dva cca 50km. Normalne by som na tvojom mieste z Ostravy vyrazil skoro rano aby som tam bol na 8mu rano.
Ten bazar je na okraji Pribramy, to si tam od Snejka z Videnske po R4 raz dva cca 50km. Normalne by som na tvojom mieste z Ostravy vyrazil skoro rano aby som tam bol na 8mu rano.
- Don
A kdyby bylo bourane tak co? Cemu to vadi? To auto ma potom nejaky cejch smrti? Kdyz je to dobre udelany, nema smysl resit, jestli dostalo nebo ne. Nepocitam extremni pripady - bouda apod. Jsou na tom aute daleko dulezitejsi veci, ktere je potreba zkontrolovat a do kterych muze clovek poradne zahucet.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
na tu 735i v LPG předělanou do face
na tu jsem byl cca před 2 měsícama v ostravě, je uplně v prdeli, hlavně tam tekla ta vodní trubma na motoru, chcal z toho olej z motoru i z převodovky, převodovka kopala, motor netahl, napravy vymlaceny, interier zničenej, někdo z toho vykradl hydrokufr, ve vybavě byl ale osobně tam nebyl, asi to tam někdo za kilo koupil a něco na tom spravil, každopadně investice tam byli cca 250 litru
na tu jsem byl cca před 2 měsícama v ostravě, je uplně v prdeli, hlavně tam tekla ta vodní trubma na motoru, chcal z toho olej z motoru i z převodovky, převodovka kopala, motor netahl, napravy vymlaceny, interier zničenej, někdo z toho vykradl hydrokufr, ve vybavě byl ale osobně tam nebyl, asi to tam někdo za kilo koupil a něco na tom spravil, každopadně investice tam byli cca 250 litru
Don píše:A kdyby bylo bourane tak co? Cemu to vadi? To auto ma potom nejaky cejch smrti? Kdyz je to dobre udelany, nema smysl resit, jestli dostalo nebo ne. Nepocitam extremni pripady - bouda apod. Jsou na tom aute daleko dulezitejsi veci, ktere je potreba zkontrolovat a do kterych muze clovek poradne zahucet.
I keby bolo tak nic, neni to argument aby to nekupil, pokial teda neni videt ze to bolo zfusovane a x veci koli tomu nefunguje. Len nech necaka ze kupi nejaku "pannu"