Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
Sweden píše:Pokud je ta v D o nějaký ten rok mladší tak bych si připlatil a šel spíše do ní,samozřejmně pokud stav bude OK.Nevěřím že tahle v ČR nebude mít žádnou chybu,hlavně aby to nebyla past.Popravdě jsem si nevšimnul že je to jedna z prvních e65,asi bych vzhledem k tomu trochu popřemýšlel,nechá se toho celkem dost vyčíst na fórech že první modely maj větší problémy s elektronikou apod.Třeba guru JaraX napíše a ucvede vše na pravou míru.Hodně štěstí.
ja teda neviděl žadné problémy s elektrikou u prvních, je to furt stejně, ty díly v tom sou stejne.
sere se ASK, LOGIC, softclose, jinak je to zdravy

nema ani komforty a má naprasenej plyn, usekat ruky tomu kdo tam navrtal ten narazník.
jinak CD navigace je tak kdo jezdí po ČR jinaak je to k hovnu, lepší vyměnit mechaniku, když jsem jel ted např Řecko, tak si musím nastavit město u hranic HU-SRB, potom vyměnit na hranicich CD, nastavit město u hranic MK-GR a tam vyměnit další CD a teprve pak nastavit cilovou destinaci.
jinak CD navigace je tak kdo jezdí po ČR jinaak je to k hovnu, lepší vyměnit mechaniku, když jsem jel ted např Řecko, tak si musím nastavit město u hranic HU-SRB, potom vyměnit na hranicich CD, nastavit město u hranic MK-GR a tam vyměnit další CD a teprve pak nastavit cilovou destinaci.
Jde, ale jak píše JaraX, CD je fakt na prd, protože je jich celkem 10 a připadáš si jako DJ. Nejlepší volba je upgrade jednotky ideálně na NAVI03, která čte bez problémů i DVD DL a také má o dost lepší grafiku včetně panaromatického pohledu.Peeter píše:Kluci, když je navi na cd, jdou ještě vůbec sehnat nějaké relativně aktuální podklady? Nebo je trěba to překopat na dvd mechaniku?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Já jí viděl. Jen mi ten človíček říkal, že ho to vyšlo přes 100tis a neměl pořešený úplně všechny věci...JaraX píše:konečně by mohl někdo vymyslet zástavbu CIC do E65 a v tu chvili si hned pro jednu pojedu.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
sedma se dá koupit i bez comfortů, ale je to tak do 100km trasy, já ted jel do německa trojkou a z zpět jsem jel E65 v hoodně good vybavě, krk podepřenej v komfortech, Logic a letěl jsem. v trojce jsem se díval cestou tam na počet ujetych km, prostě jsem mrknul a bylo tak 220 za chvilku 260, potom 290, u sedmy se člověk podíva, je tam 150 za chvilu se podívá zas, je tam 450, prostě čas v sedmě člověk vnímá jinak. 800km v trojce bylo už jako dlouha cesta, v sedmě to je jako procházka.
tchán měl dvě E60, 530xd a 535d a ted šel na moje doporučení do E65, nedá na ni dopustit, říkal že to je ve všech ohledech lepší auto, komfortnější, motor jde krásně odspoda, a to byl z 535 hodně nadšenej.
ted se v tom vezl švagr co ma E65 730D s logicem, DD ale nema EDC ani EHC, a hlavně ten motor je jinde a byl z toho nadšenej.
ja bych auto s LPG nekupoval vubec, všichni tam cpou maly nadrže, většinou davaj 70L když mi tam davame 103 litru toroid, potom to koupíš, musíš vyměnit nádrž (10k), většinou i reduktor a vstřiky to maj za sebou (10k) a taky přemístit plníci hrdlo a tím pádem i vyměnit nárazník, dalěích 15 v tomdle případě, tady je lepší si plyn udělat dodatečně.
co my sem jezdí E65 s plynem tak je to většinou bastl, asi začnu jezdit školit plynaře.
švagrové dělal plyn jakejsi matlal jako fušku a dvakrát ji utekla celá plynová nádrž, ja bych do toho auta nesedl ani nahodou.
tchán měl dvě E60, 530xd a 535d a ted šel na moje doporučení do E65, nedá na ni dopustit, říkal že to je ve všech ohledech lepší auto, komfortnější, motor jde krásně odspoda, a to byl z 535 hodně nadšenej.
ted se v tom vezl švagr co ma E65 730D s logicem, DD ale nema EDC ani EHC, a hlavně ten motor je jinde a byl z toho nadšenej.
ja bych auto s LPG nekupoval vubec, všichni tam cpou maly nadrže, většinou davaj 70L když mi tam davame 103 litru toroid, potom to koupíš, musíš vyměnit nádrž (10k), většinou i reduktor a vstřiky to maj za sebou (10k) a taky přemístit plníci hrdlo a tím pádem i vyměnit nárazník, dalěích 15 v tomdle případě, tady je lepší si plyn udělat dodatečně.
co my sem jezdí E65 s plynem tak je to většinou bastl, asi začnu jezdit školit plynaře.
švagrové dělal plyn jakejsi matlal jako fušku a dvakrát ji utekla celá plynová nádrž, ja bych do toho auta nesedl ani nahodou.
co tohleto? to vypadá dobře, full a už má i LPG tak mě to příjde jako dobrá cena. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 58400.html
ono to LPG z nemecka moc vyhodou není, němci to dost przní, ještě ani nepřišli na to že se tam vleze 103 litrová nádrž, další věc je že tam bude nejspíš nějakej belgickej system a servis na to u nás budeš těžko hledat aby ti vubec ten plyn někdo seřídil.
auto vybavu celkem ma, teda krom toho že tomu chybí zakladni věci
, ale nelibi se mi že je to taková černá myš,
ja si našel ted nadhernou 750i v indivudale za tuším 9500, jen ji trochu chybí předek
auto vybavu celkem ma, teda krom toho že tomu chybí zakladni věci

ja si našel ted nadhernou 750i v indivudale za tuším 9500, jen ji trochu chybí předek

No pro mě byla zdaleka největší pecka to co prodával King - stříbrná 750i komforty i vzdadu a myslim že kromě L7 měla vše a chtěl za ní 270. Když to člověk jednou vidí že se to auto dá pořídit za tyhle peníze, tak už se mu za to víc dávat nechce. Ale potřebuju něco vymyslet najezdit s M3 e46 každej měsíc 2.500 km jako to dělám já poslední rok neni uplně ekonomický, takže jedině 750i ne Long a dát LPG. Tak kdyby někdco o něčem věděl dejte vědět. Ještě se mě líbí tohle ale to už je víc než chci dát, hlavně bych chtěl sehnat něco odpočtového.
http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/750i- ... 30172.html
Btw 760i se zplynovat nedaj žejo?
Jinak koukám že za 550 se prodává taky jedna B7, jen pro zjímavost, ta zplynovat jde?
Jinak tohle je docela mrda, škoda longu. http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 18&asrc=st
http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/750i- ... 30172.html
Btw 760i se zplynovat nedaj žejo?
Jinak koukám že za 550 se prodává taky jedna B7, jen pro zjímavost, ta zplynovat jde?
Jinak tohle je docela mrda, škoda longu. http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 18&asrc=st