Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
výbava je slušná. Ale měl jsem za to, že FL byl až od roku 2005. Tohle je vyrobené 12/2004? Od kdy byl FL přesně, ví to někdo?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Fl jde dodělat, ale tak je i FL vnitřek mi přijde. Právě, že mě zaráží to že je vyrobeno 12/2004 a je tu FL. Třeba to sem někdo napíše, kdy přesně byl FL.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
mrhornet píše:Tak, a co řikáte na tuhle? Nezdá se, že by jí něco chybělo. Teda podle VIN jsem tam teda nenašel EDC ani komforty.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Prosím vaše názory, náměty
Díky
VIN je neplatne, asi ho spatne opsal, prever si to. Inak za skusku to skoji, chod ho s niekym omrknut.
Mne by na tom chybali odvetrane sedacky ale to snad pojde dodelat (aspon vpredu).
Zaciatok VIN je evidentne spatny, VINy 7miciek v europe zacinaju na WBAG viz http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=101178. Najskor nechcel zverejnit skutocny VIN.
tady je celý VINko z ETK: WBAHL81040DH76048
docela dobrý, má to i záznamy o stavu km, žádný nehody... viz.
http://www.zkontrolujsiauto.cz/prehled- ... 534546303D
mrhornet píše:tady je celý VINko z ETK: WBAHL81040DH76048
To samozrejme este neznamena ze nemalo nehody, ale to neries. Vezmi sebou snejka a chod to omrknut co najskor (zajtra, vikend) lebo potom uz nebude

přesně jak píše Jaroslav, je důležité co znalec je schopen přečíst z auta. To jestli podle nějakého registu nemělo auto nehodu nebo že má "garantované" kilometry je stejně k hovnu. Důležitější je, v jakém stavu auto opravdu je. Třeba já u svého auta mám v servisní knížce jen jeden záznam, který byl proveden při koupi vozu... 

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak jsem s ním včera večer mluvil a poslouchejte historii vozidla.
Auto si koupil někdo úplně nové v Německu v autosalonu BMW. Nechal si začít stavět nějakou stavbu od firmy, ale došly mu peníze, tak dal majiteli firmy do zástavy svoje BMW. Peníze nesehnal, takže auto zůstalo majiteli stavební firmy, na kterého se i přepsalo. Majitel ho měl chvíli, ale jako majitel stavební firmy takový auto nepotřeboval, tak ho prodal svému vysokoškolskému kamarádovi a ten ho potom prodal do ČR tomuto poslednímu majiteli. Takže se už vystřídali papírově 4 majitelé.
Serviska byla vedená do 100tis. km, potom už ne. Před měsícem že měnil vakuovou pumpu na brzdy, že propouštěla. Dále xenonové výbojky. Prej jediná závada je ta, že když je venku vlhko, tak nejdou senzory, asi nějakej zkrat někde. Nádrž na LPG je 60-ti litrová.
To je asi vše, co jsem tak zjistil.
Auto si koupil někdo úplně nové v Německu v autosalonu BMW. Nechal si začít stavět nějakou stavbu od firmy, ale došly mu peníze, tak dal majiteli firmy do zástavy svoje BMW. Peníze nesehnal, takže auto zůstalo majiteli stavební firmy, na kterého se i přepsalo. Majitel ho měl chvíli, ale jako majitel stavební firmy takový auto nepotřeboval, tak ho prodal svému vysokoškolskému kamarádovi a ten ho potom prodal do ČR tomuto poslednímu majiteli. Takže se už vystřídali papírově 4 majitelé.
Serviska byla vedená do 100tis. km, potom už ne. Před měsícem že měnil vakuovou pumpu na brzdy, že propouštěla. Dále xenonové výbojky. Prej jediná závada je ta, že když je venku vlhko, tak nejdou senzory, asi nějakej zkrat někde. Nádrž na LPG je 60-ti litrová.
To je asi vše, co jsem tak zjistil.
tady lidi nechápou, že je úplně jedno v kolik má nájezd a kolik lidí mělo auto. Mnohem důležitější je, v jakém je technickém stavu. Ta 760 co měl Snejk, byla tuším r.v. 2004 a byla naprosto dokonalém stavu. Osobně jsem viděl 760 z roku 2007 s nájezdem 80tis a byla to šunka. Lepší by bylo hodit to auto ze skály. Např. já jsem už asi 8 majitel, papírově. Protože auto koupila pražská firma, pak se dělali čachry ve firmě, takže i auto měnilo majitele.
Jednoduchá rada, ser na to co Ti říkají, vezmi s sebou nějakého experta (třeba Snejka), ten ať auto zkontroluje a pokud Ti řekně že to není kasička, tak to kup.
Jednoduchá rada, ser na to co Ti říkají, vezmi s sebou nějakého experta (třeba Snejka), ten ať auto zkontroluje a pokud Ti řekně že to není kasička, tak to kup.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak konečně jsem si splnil sen a pořídil 745ku
Ale jelikož původní majitel nechal snížit předek o 40mm na pružinách, chci to okamžitě vyměnit za originál, je to fakt hnus
proto se chci zeptat, jsou pružiny u všech motorizací stejné?Hraje roli DD nebo EDC? Je výměna nějak zapeklitá nebo by ji měl zvládnout každý šikovný mechanik?