Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 - FM tuner šumí ale hraje

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
BmwFahrer

#1 Příspěvek od BmwFahrer »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je normální, že u poslechu FM rádia, při hlasitějším poslechu třeba mluveného slova, respektive při přepínání stanic je stále slyšet šum ze zadních reproduktoru. Při větším (extrémnějším) zesílení šumí i přední. Jinak všechno hraje parádně. Pokud přepnu na CD tak šum zmizí. I při přepínání skledeb a vysokém zesílení nic nešumí. Je chyba v Logic 7 nebo v FM tuneru... ? Či je to normální a já si tohoto jevu všimnul až po 5ti letech ... :-) Mám e65 2004... Předem dík za Vaše postřehy.
Pitty

#2 Příspěvek od Pitty »

Měl jsem ten samý problém, může to dělat FM tuner nebo zesilovač (vše je v zadních C-sloupkách), eventuálně anténa v zadním okně, pokud máš fólie může zlobit. Už se to tady řešilo . Chce si dojet na vrakoviště a zkusit to postupně vyměnit a poslechnout si rádio. Já měl nakonec špatný FM tuner.
hurvajs77

#3 Příspěvek od hurvajs77 »

zesilovač je v kufru pod levým tapecem. Ve sloupkách jsou snad jen tunery, co vím já, ne?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pitty

#4 Příspěvek od Pitty »

myslel jsem zesilovač na rádio, do kterého vedou antény, ten kvůli kterému jsem ti volal, jestli ho ještě máš ;)
OnDRAG
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od OnDRAG »

Mě to ale taky při poslechu FM trošku šumí. Ne, že bych neměl signál. FM stanice to ladí bezproblémově. Ale jde slyšet při větším zesílení šum ze zádních repro. Je to vážně FM tunerem? Jak píše BMWjezdec při poslechu CD to ani trošičku nezašumí. Jen pokud je nekvalitní skladba. Nešimí to ani při přepínání písniček, než začne hrát i při vysokém zesílení. Ale když přepínám stanice u FM tak než přeskočí stanice je pořád slyšet jemný šum. Ze zadních repro.
Odpovědět