Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - FM tuner šumí ale hraje
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je normální, že u poslechu FM rádia, při hlasitějším poslechu třeba mluveného slova, respektive při přepínání stanic je stále slyšet šum ze zadních reproduktoru. Při větším (extrémnějším) zesílení šumí i přední. Jinak všechno hraje parádně. Pokud přepnu na CD tak šum zmizí. I při přepínání skledeb a vysokém zesílení nic nešumí. Je chyba v Logic 7 nebo v FM tuneru... ? Či je to normální a já si tohoto jevu všimnul až po 5ti letech ...
Mám e65 2004... Předem dík za Vaše postřehy.

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to ale taky při poslechu FM trošku šumí. Ne, že bych neměl signál. FM stanice to ladí bezproblémově. Ale jde slyšet při větším zesílení šum ze zádních repro. Je to vážně FM tunerem? Jak píše BMWjezdec při poslechu CD to ani trošičku nezašumí. Jen pokud je nekvalitní skladba. Nešimí to ani při přepínání písniček, než začne hrát i při vysokém zesílení. Ale když přepínám stanice u FM tak než přeskočí stanice je pořád slyšet jemný šum. Ze zadních repro.