Nevím, já bych se té variantě s vyšší váhou tolik nebránil. Cabrio musí mít setsakramentsky zpevněnou kastli, vždy? normální auto bez střechy by se na větších výmolech zlomilo. Torzní pevnost musí být taky zachovaná a to se bez střechy dá udělat jen zpevněním (a zesílením) zbývajících částí karoserie. Papírově ty hmotnosti před sebou nemám, ale dalo by se to někde najít, ne?
Originál zaslal Shrek [B] Ty myslíš, že poznáš rozdíl v akceleraci a spotřebě mezi M3 Coupé a M3 Cabrio?... ... dobrá, tak teď tu o Sněhurce a sedmi trpajzlících...
poznat to asi moc neni ale pise sa to v tech. parametroch ide mi o tu bezpecnost pri havarke a HLAVNE ta strecha prerezana by ma nepotesila a u nas som uz vide dost takych rozrezanych striech
Originál zaslal d.aemon [B]Nevím, já bych se té variantě s vyšší váhou tolik nebránil. Cabrio musí mít setsakramentsky zpevněnou kastli, vždy? normální auto bez střechy by se na větších výmolech zlomilo. Torzní pevnost musí být taky zachovaná a to se bez střechy dá udělat jen zpevněním (a zesílením) zbývajících částí karoserie. Papírově ty hmotnosti před sebou nemám, ale dalo by se to někde najít, ne?
nechcem trepat ale ak si to dobre pametam tak to spevnene vystuzenie je skoro 400kg
ale nviem to iste uz si to nepametam ale bolo to asi coupe 13OO+- a cabrio 1700+- kg neberte ma za slovo lebo to isto neni presne- mam prospekty ale neviem ich najst ked to budem mat tak napisem presne.
a ten NAJMUDREJSIIIIIIIIIII ZÁJEB ze platena strecha je tazsia ako plechova tak to bolo ako hrommmmmm dufam ze si to uz myslel zo srandyyyy POTEMKINE ... :ucta:
Originál zaslal ebalaz [B]nechcem trepat ale ak si to dobre pametam tak to spevnene vystuzenie je skoro 400kg
ale nviem to iste uz si to nepametam ale bolo to asi coupe 13OO+- a cabrio 1700+- kg neberte ma za slovo lebo to isto neni presne- mam prospekty ale neviem ich najst ked to budem mat tak napisem presne.
a ten NAJMUDREJSIIIIIIIIIII ZÁJEB ze platena strecha je tazsia ako plechova tak to bolo ako hrommmmmm dufam ze si to uz myslel zo srandyyyy POTEMKINE ... :ucta:
No nevím jak u M3, ale rozdíl pohotovostní hmotnosti mezi 320i sedanem a cabriem je 120 kg (1285/1405).
Originál zaslal ebalaz [B]a ten NAJMUDREJSIIIIIIIIIII ZÁJEB ze platena strecha je tazsia ako plechova tak to bolo ako hrommmmmm dufam ze si to uz myslel zo srandyyyy POTEMKINE ... :ucta: