Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Natáčení
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lukáš
[B]
Viděl bych to tak od 120 vys![]()
![]()
![]()
![]()
Mrknete na to novy video... Ta jizni spojka je brana tak pri 90-140km/h... A je to celkem namaha to udrzet tak, aby se na to dalo divat... Se Shrekem jsme vybirali ty nejlepsi zabery, co se daly jaks-taks pouzit.
Jinak ke konci tohoto nataceni to zacalo celkem nabirat na rychlosti a k Cernemu mostu po jizni spojce jsme prijizdeli 160-180km/h... A to uz je s kamerou v sibru hodne veliky dobrodruzstvi!

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Citrus
[B]A kyslikovou maskujeden muj kamos co BTW. se ukaze i na Seci, tocil pri 160 ze sibru a pomalu se uz lepil na strechu a prestaval dychat.. Jeho problemu jsem si nahodou vsiml a musel jsem mu pribrzdit na 130 aby se mohl nadechnout
![]()
![]()
Jojo, pri 160ti kilometrove rychlosti je to s kamerou v sibru uz docela dobrodruzstvi... To muzu potvrdit.

Originál zaslal Kriznik
[B]kdyz to tu tak posloucham(procitam), tak se divim, ze kazdej kdo seskocil volnym padem z letadla se neudusil jeste pred otevrenim padaku![]()
Tak si z toho sibru s tou kamerou vylez!

Jel jsi treba na motorce bez helmy, nebo alespon s otevrenym deklem?

To Citrus: Hele, to je jedno, neni to o dejchani... Ten clovek, co tam bude stat musi hlavne poradne natacet - stabilni, presny, dynamicky a hlavne maximalne pouzitelny zabery. Beze zbytecnyho zoomovani, coz nejde potom udrzet. S maximalni pomoci techniky pri stabilizaci obrazu...
Co se tyce toho kameramanova dejchani, to je jeho problem

-
- Kontaktovat uživatele:
160 a víš už musí být opravdu nesnesitelný!
Já když už jsem toho začínal mít dost a zalezl jsem s D.aemonovi do auta tak tam bylo tak do 140! A to už bylo opravdu nechutný!
A navíc při takové rychlosti nejen že moc záběrů není použitelných ale hlavně co točit? Myslím že to samé co jde dělat i pri 90 takže proč jet tak rychle?
BTW. to celkové video snad přes víkend dotluču do konce (konečně mám jakš takš slušnou music) a hodím to na CD a? si to můžete na srazu rozebrat! Ještě nevím jestli pojedu-minulá akce super ale poslední dobou trpím "depresemi a úzkostmi-nemám chu? na akci"
Čím to asi bude?
Já když už jsem toho začínal mít dost a zalezl jsem s D.aemonovi do auta tak tam bylo tak do 140! A to už bylo opravdu nechutný!
A navíc při takové rychlosti nejen že moc záběrů není použitelných ale hlavně co točit? Myslím že to samé co jde dělat i pri 90 takže proč jet tak rychle?
BTW. to celkové video snad přes víkend dotluču do konce (konečně mám jakš takš slušnou music) a hodím to na CD a? si to můžete na srazu rozebrat! Ještě nevím jestli pojedu-minulá akce super ale poslední dobou trpím "depresemi a úzkostmi-nemám chu? na akci"