Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Natáčení

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Shrek »

A umíš točit? Že bychom tě zaměstnali jako kameramana... ;)
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od cornhollio »

no rekl bych že jo a mas nejaký specialni pozadavky o kameramana? :angel:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Shrek »

Měl by se udržet v šíbru, nesmí ztratit kameru a měl by ji umět používat (tzn. žádný trhaný záběry, žádný zbytečný zoomování... atd.)
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cornhollio »

no a pri jaký rychlosti bach mel čumet z toho sibru?zbytečný zoomovani to by snad nemel bejt problem a trhaný zabery taky ne......
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal cornhollio
[B]no a pri jaký rychlosti bach mel čumet z toho sibru?zbytečný zoomovani to by snad nemel bejt problem a trhaný zabery taky ne......

Viděl bych to tak od 120 vys :D :D :D :D
DaF

#6 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Lukáš
[B]

Viděl bych to tak od 120 vys :D :D :D :D

Mrknete na to novy video... Ta jizni spojka je brana tak pri 90-140km/h... A je to celkem namaha to udrzet tak, aby se na to dalo divat... Se Shrekem jsme vybirali ty nejlepsi zabery, co se daly jaks-taks pouzit.
Jinak ke konci tohoto nataceni to zacalo celkem nabirat na rychlosti a k Cernemu mostu po jizni spojce jsme prijizdeli 160-180km/h... A to uz je s kamerou v sibru hodne veliky dobrodruzstvi! :D
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od cornhollio »

:zmateny: no tak to nevim ve 180 ty zabery budou hodne trhaný ,je to zajimavý.jeste nevim jestly se mi chce tocit v takovym fofru z síbru:cry:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

prez sklo je to OK
cornhollio
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od cornhollio »

skrz sklo by to slo ,možna i z toho šíbru ale to jeste nevim (znate to rozhodíte si učes a po prdely he he:bigcry:
Citrus
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Citrus »

A kyslikovou masku :) jeden muj kamos co BTW. se ukaze i na Seci, tocil pri 160 ze sibru a pomalu se uz lepil na strechu a prestaval dychat.. Jeho problemu jsem si nahodou vsiml a musel jsem mu pribrzdit na 130 aby se mohl nadechnout :cool: :cool:
DaF

#11 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Citrus
[B]A kyslikovou masku :) jeden muj kamos co BTW. se ukaze i na Seci, tocil pri 160 ze sibru a pomalu se uz lepil na strechu a prestaval dychat.. Jeho problemu jsem si nahodou vsiml a musel jsem mu pribrzdit na 130 aby se mohl nadechnout :cool: :cool:

Jojo, pri 160ti kilometrove rychlosti je to s kamerou v sibru uz docela dobrodruzstvi... To muzu potvrdit. :-) Dychat se uz moc neda, mas problemy, abys kameru vubec udrzel a vetsina takto porizenych zaberu je totalne nepouzitelna... Digitalni stabilizace obrazu Ti uz v tyhle rychlosti nepomuze... :-)
Kriznik

#12 Příspěvek od Kriznik »

kdyz to tu tak posloucham(procitam), tak se divim, ze kazdej kdo seskocil volnym padem z letadla se neudusil jeste pred otevrenim padaku :D
DaF

#13 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Kriznik
[B]kdyz to tu tak posloucham(procitam), tak se divim, ze kazdej kdo seskocil volnym padem z letadla se neudusil jeste pred otevrenim padaku :D

Tak si z toho sibru s tou kamerou vylez! :-) A nadejchej se pri 160ti km/h cerstvyho vzdousku! :D

Jel jsi treba na motorce bez helmy, nebo alespon s otevrenym deklem? :-) Tam uz toho pri 160+km/h taky moc nenadejchas... (Myslim, kdyz jde vzduch primo prti Tvymu xichtu) Musis se sklonit, abys nejakej ten kyslik "zachytil" :-) U toho filmovani taktez... No a nebo nebejt primo proti tomu "ofuku"...

To Citrus: Hele, to je jedno, neni to o dejchani... Ten clovek, co tam bude stat musi hlavne poradne natacet - stabilni, presny, dynamicky a hlavne maximalne pouzitelny zabery. Beze zbytecnyho zoomovani, coz nejde potom udrzet. S maximalni pomoci techniky pri stabilizaci obrazu...
Co se tyce toho kameramanova dejchani, to je jeho problem :D
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Shrek »

Kdyžtak nasadit volkmena s nahraným páskem: "Nádech... výdech... nádech... výdech." :cheche:
Jen bacha, aby mu vítr nesfouk sluchátka z uší ;)...
Dave
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Dave »

160 a víš už musí být opravdu nesnesitelný!

Já když už jsem toho začínal mít dost a zalezl jsem s D.aemonovi do auta tak tam bylo tak do 140! A to už bylo opravdu nechutný!

A navíc při takové rychlosti nejen že moc záběrů není použitelných ale hlavně co točit? Myslím že to samé co jde dělat i pri 90 takže proč jet tak rychle?

BTW. to celkové video snad přes víkend dotluču do konce (konečně mám jakš takš slušnou music) a hodím to na CD a? si to můžete na srazu rozebrat! Ještě nevím jestli pojedu-minulá akce super ale poslední dobou trpím "depresemi a úzkostmi-nemám chu? na akci" :cry: :cry: :cry: Čím to asi bude?
Odpovědět