Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyfuk

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Cenyp »

hele mam na koncovce vytetovano nejakej Layting nebo neco podobnyho ... vite nekdo jeli srac nedo neco dobryho ?
DaF

#2 Příspěvek od DaF »

Layting je celkem napohodu... To jsou celkem hezky a dobry vejfaly... Lidi si je celkem chvalej... Lepsi jsou ale Sebring a Remus... To jsou hodne znamy tri komercni znacky.
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Cenyp »

to jsem rad ze aspon neco neni shitovyho :-)
DaF

#4 Příspěvek od DaF »

No, vono zalezi na tom, jestli mas jen navareny koncovky (koncovku) na origo tlumici, nebo jestli tam mas celej tlumic, popripade se svody a celym vedenim... :-) Ale jde to celkem lehce poznat pohledem pod karu...
Cenyp
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Cenyp »

abych rek pravdu tak ten vyfuk se mi zda celkem zprasenej .. jak je znamo od motoru vedou dve roury ale pred tlumicem lezou do jedny o stejnym prumeru jako ta jedna z nich ... divny co ?
Danny Moderátor
Moderátor

#6 Příspěvek od Danny Moderátor »

To jsem zvedavej, co z tebe jeste vyleze. A Laityng mi pripomina vyslovnost anglickeho slova Lightning /doufam ze to mam zpravne, jinak me opravte/. Takze nejaci panove nekde v Chlumci nad Cidlinou maji nejakou garaz a tam pasti paty pres devaty:nene:
ebalaz

#7 Příspěvek od ebalaz »

Originál zaslal Cenyp
[B]abych rek pravdu tak ten vyfuk se mi zda celkem zprasenej .. jak je znamo od motoru vedou dve roury ale pred tlumicem lezou do jedny o stejnym prumeru jako ta jedna z nich ... divny co ?

to vazne??? mne sa rury vobec nespajaju 2 vchadzaju do posl. tlmica mam sebring a 2 rury potom idu von.
A co su to tie svody.
ebalaz

#8 Příspěvek od ebalaz »

Originál zaslal DaF
[B]No, vono zalezi na tom, jestli mas jen navareny koncovky (koncovku) na origo tlumici, nebo jestli tam mas celej tlumic, popripade se svody a celym vedenim... :-) Ale jde to celkem lehce poznat pohledem pod karu...

co su to tie svody ako to vypada a co to robi??????
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Paul-c »

sberne potrubi vyfukovych plynu (vejfukovy parohy)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Klakson »

heč já je mám :D
Odpovědět