Layting je celkem napohodu... To jsou celkem hezky a dobry vejfaly... Lidi si je celkem chvalej... Lepsi jsou ale Sebring a Remus... To jsou hodne znamy tri komercni znacky.
No, vono zalezi na tom, jestli mas jen navareny koncovky (koncovku) na origo tlumici, nebo jestli tam mas celej tlumic, popripade se svody a celym vedenim... Ale jde to celkem lehce poznat pohledem pod karu...
abych rek pravdu tak ten vyfuk se mi zda celkem zprasenej .. jak je znamo od motoru vedou dve roury ale pred tlumicem lezou do jedny o stejnym prumeru jako ta jedna z nich ... divny co ?
To jsem zvedavej, co z tebe jeste vyleze. A Laityng mi pripomina vyslovnost anglickeho slova Lightning /doufam ze to mam zpravne, jinak me opravte/. Takze nejaci panove nekde v Chlumci nad Cidlinou maji nejakou garaz a tam pasti paty pres devaty:nene:
Originál zaslal Cenyp [B]abych rek pravdu tak ten vyfuk se mi zda celkem zprasenej .. jak je znamo od motoru vedou dve roury ale pred tlumicem lezou do jedny o stejnym prumeru jako ta jedna z nich ... divny co ?
to vazne??? mne sa rury vobec nespajaju 2 vchadzaju do posl. tlmica mam sebring a 2 rury potom idu von.
A co su to tie svody.
Originál zaslal DaF [B]No, vono zalezi na tom, jestli mas jen navareny koncovky (koncovku) na origo tlumici, nebo jestli tam mas celej tlumic, popripade se svody a celym vedenim... Ale jde to celkem lehce poznat pohledem pod karu...
co su to tie svody ako to vypada a co to robi??????