Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Helpne někdo s info o 328i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#1 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Jakože cokoliv technických dat,info,zkušeností,prakt.rad, a pod. vychytávek.... řeším dilema 328i/318iS....:zmateny: Díqes!
“Ability is what you're capable of doing.”
d.aemon

#2 Příspěvek od d.aemon »

To přece není dilema, ne? 328i a hotovo. Šestivál je šestivál. :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

No mě ten iS motor nepřijde o tolik horší,trochu jsem ho poladil a jede...krom toho celá kárka je o 150kg lehčí,to taky není od věci...spousta místa pod kapotou :-) nevím nevím...
d.aemon

#4 Příspěvek od d.aemon »

Jedině příliš velkej cenovej rozdíl by mě mohl přesvědčit, resp. kdybych na 328i neměl a na 318is jo. Ale jinak... nechápu otázku 4 nebo 6-tiválec. Podle mě je odpověď jednoznačná.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

A jel jsi někdy s iS ? Je to o poznání jinde jak 1.6 a 1.8...tím se nechci dotknout spolumajitelů nejnadupanějších stěračových motorků ve střední evropě :-):xicht:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

No abych taky přihodil to polínko do ohně tak, jasný je že 4 a 6ti-válec náké ty rozdíly mají..Co se týká výkonu tak je tam rozdíl tak těch 50 - 60 koníků, samozřejmě v základu ale jinak asi nebude rozdíl zase tak velkej když říkáš že to máš upravovaný..Jinak ten cenovej rozdíl asi při rozhodování menší překážkou bude..:houslista
JFK Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od JFK Čestný člen »

rozhodovat se jestli schroupat spadli svestky a v hube je otunit na nejakou slivovici a nebo rovnou jit a koupit si domaci slivku:))))
to neni dilema, to je snad jasnyyyyyyyy jak facka:)))))
proc se snazit vyzdimat posledni dech ze ctyrvalce tunenim, kdyz muzes mit za ty samy prachy (po dotuneni toho ISa) poradnyho kulturistu, kterej se ani nezapoti pri stejnym vykonu motoru jako to polomrtvy ISo:)))))))))))
mcfil

#8 Příspěvek od mcfil »

ÁÁ máme tady vítěze a je to 328i!!! Prosíme o potlesk a příště zase naschle. BTW jestli můžeš prozradit za kolik by byla? Třeba kdyby jsi neměl zájem tak by do ní někdo i šel - třeba moje maličkost.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

je to černý(jak jinak :-) ) coupe r.98,112tKm-1.majitel DE,kůže,klima,17ky kola,4airbag a hafl dalších vychytávek...momentálně u mě v garáži...s prodejem nepospíchám,něco mezi 4 a 3 kila,ještě na ní dělám(zas do toho nacpu tunu věcí a pak to prodám nějakýmu bezmozkovi,kterej to obtočí kolem nejbližšího sloupu...ach jo),když tak dám vědět..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

mno, ja nevim IS je slusna karka a pokud uvazujes i o spotrebe ... na demagogicky kecy vo poctu valcu se vyser :-)
d.aemon

#11 Příspěvek od d.aemon »

To LOPOLO: Tak mi to připadá, že každej, kdo má čtyřválec, tak se zastává čtyřválce a každej šestihrňák vychvaluje šestihrnek. Asi je to fakt o tom vlastním písečku. Já už bych do čtyřválce nešel ani za nic, ten zvuk a ten tah odspodu je hrozně poznat. A spotřebou se to přece tolik neliší, debatovali jsme o tom tady mockrát. I na srazu. :gobeer:
TT
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od TT »

Originál zaslal JFK
[B]rozhodovat se jestli schroupat spadli svestky a v hube je otunit na nejakou slivovici a nebo rovnou jit a koupit si domaci slivku:))))
to neni dilema, to je snad jasnyyyyyyyy jak facka:)))))
proc se snazit vyzdimat posledni dech ze ctyrvalce tunenim, kdyz muzes mit za ty samy prachy (po dotuneni toho ISa) poradnyho kulturistu, kterej se ani nezapoti pri stejnym vykonu motoru jako to polomrtvy ISo:)))))))))))

Kam na ty kecy chodíš , ty švestko:D :D :D

to Hanz: mám oboje a 6-ti hrnčíř rozhodně vyhrává, 4 vál hajá v garáži:D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

...ale on ten iS motor mi přijde takovej hrdinnej,když bojuje proti těmhle všem 6hrncům... A když rozpoutá svoji zběsilost,to mě vždycky tak zvláštně zalechtá v břiše a ... Někdy mi připadá jak motýl letící vstříc květině,elegantní a zároveň dravý :lool2:
lukas

#14 Příspěvek od lukas »

panove, nema smysl se natahovat estli 4, nebo 6 valcu.

zaspominejte co nas odjakziva trapi

na velikosti zalezi!!!!!

:cigo2:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Klakson »

každej kdo má šestivál ti ho doporučí a každej kdo má čtyřvál taky , takže je to na tobě a tvoji peněžence. :D jestli máš na bemál a poviný kup šestivál a jestli ne vem is, ale když is tak 1,8 ne 1,9. :cool:
mcfil

#16 Příspěvek od mcfil »

Originál zaslal Hanz
[B]...ale on ten iS motor mi přijde takovej hrdinnej,když bojuje proti těmhle všem 6hrncům... A když rozpoutá svoji zběsilost,to mě vždycky tak zvláštně zalechtá v břiše a ... Někdy mi připadá jak motýl letící vstříc květině,elegantní a zároveň dravý :lool2:

Óó jak krásné, hele jestli ty svoje básničky vydáš tak budeš mít i na šestihrnek a lechtat Tě to budě taky. Nebo kup rovnou dvanáctku 850:bigok:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Klakson »

:mhihi:
DaF

#18 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal mcfil
[B]ÁÁ máme tady vítěze a je to 328i!!! Prosíme o potlesk a příště zase naschle.

Výtečná HLÁŠKA !!!
Ale dokonala... Strucne a jasne shrnuto, konec diskuse...
:-)

McFil :ucta:
Odpovědět