Bylo to "zuper".3.12. bych mela byt v Brne, tak snad konecne dorazim vcas a uvidim cele vystoupeni.
pro zucastnene : meli jste zustat, koncili jsme k ranu :bigok: :bigok: :bigok:
Originál zaslal Schóva [B]No,mozna i vic. :hehehe: :heee: :hehehe: A ono zatim ne. Skoda, zes to vzdal tak brzo. Pak bys treba nejakou promili mel. :hehehe: :bigok:
všichni se tam tváříme vyčaděně:):gobeer: jsem schválně vybral ty nej fotky:) A Kříža jak se zaksichtil:)))))))))):D
Originál zaslal uličník [B]No vida! Zatím to vypadá, že by to mohla být velmi veselá taškařice! Doufám, že jste připraveni, nebo? to bude jízda jak se praví v textu písně "Trabi": "Z kopce jak blesk uhání, bez slitování!"
Sluníčko nezoufej! Nebo? hrajeme ještě 3.12. 2002 v Brně v klubu "Stará Pekárna" a dále jednáme o termínech v Uherském Hradišti (Mír) a ve Zlíně (Golem). Tak se snad uvidíme někdy příště!
Tak už se těším milí Baworofilové závislí na dovozovém ovoci! :cigo: :dabel4: :bubenik:
Jo v Uh či Zlíně??? Hezky ano ano tak to by bylo bezchybné, to UH úplně dokonalé, protože od Míru bydlíme 5 min. :bigok:
Originál zaslal d.aemon [B]Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né?
Ale jezdím pusko neboj byla jsem s tím v Chorvatsku nejdál, já vím, nic moc ale teď nás čeká Itálie...
Jasně do Brna asi taky
Originál zaslal d.aemon [B]Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né?
Jak to vidis d.aemone ? Dorazis? Ja si asi naplanuju sluzebku, tak bych dorazila.
Mimochodem... mistr Uličník pořádá i "utajené" akce. Jedné jsem se včera zůčastnil: Jdeme si takhle večer v Brně na muzikál Vlasy a ejhle... v jedné z rolí "božský Kája" Moc hezký představení. A Uličník opět baví davy :mhihi: :ucta:
Vážení přátelé, mnohokráte Vám děkuji. Připadám si jako v Las Vegas tenkrát s Láďou Štajdlem...
Zachovejte nám přízeň a slibuji, že se do budoucna máte ještě na co těšit.
S pokorou Váš ......
Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád.
:bigok:
To Ulicnik: V kolik začíná ten koncert ve staré pekárně 3.12.? Nevím, jestli se tam před tím stačím dostat, abych se poptal a případně zařídil vstupenky...
Originál zaslal d.aemon [B]Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád. :bigok:
mcfil už byl s ostatníma na koncertě v Praze. No a 3.12. je úterý a to z Prahy do Starý pekárny nepojedu. I když tam mám spoustu doooost dobrejch vzpomínek. Ale slibuju, že kdo se tam objeví tak si to na stopro užije.