Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koncert banánů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Schóva

#21 Příspěvek od Schóva »

Bylo to "zuper".3.12. bych mela byt v Brne, tak snad konecne dorazim vcas a uvidim :banan: cele vystoupeni.
pro zucastnene : meli jste zustat, koncili jsme k ranu :banan: :bigok: :bigok: :bigok: :banan:

to Ulicnik : :ucta: :ucta: :ucta:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Shrek »

No ty krávo na tý fotce vypadám jak kdybych měl 3 promile... :D
Schóva

#23 Příspěvek od Schóva »

Originál zaslal Shrek
[B]No ty krávo na tý fotce vypadám jak kdybych měl 3 promile... :D

No,mozna i vic. :hehehe: :heee: :hehehe: A ono zatim ne. Skoda, zes to vzdal tak brzo. Pak bys treba nejakou promili mel. :hehehe: :bigok:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Schóva
[B]No,mozna i vic. :hehehe: :heee: :hehehe: A ono zatim ne. Skoda, zes to vzdal tak brzo. Pak bys treba nejakou promili mel. :hehehe: :bigok:

všichni se tam tváříme vyčaděně:):gobeer: jsem schválně vybral ty nej fotky:) A Kříža jak se zaksichtil:)))))))))):D
Přílohy
1.jpg
1.jpg (19.62 KiB) Zobrazeno 1669 x
1.jpg
1.jpg (19.62 KiB) Zobrazeno 1669 x
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal uličník
[B]No vida!
Zatím to vypadá, že by to mohla být velmi veselá taškařice!
Doufám, že jste připraveni, nebo? to bude jízda jak se praví v textu písně "Trabi":
"Z kopce jak blesk uhání, bez slitování!"

Sluníčko nezoufej! Nebo? hrajeme ještě 3.12. 2002 v Brně v klubu "Stará Pekárna" a dále jednáme o termínech v Uherském Hradišti (Mír) a ve Zlíně (Golem).
Tak se snad uvidíme někdy příště!

Tak už se těším milí Baworofilové závislí na dovozovém ovoci! :banan: :banan: :banan:
:cigo: :dabel4: :bubenik: :banan:

Jo v Uh či Zlíně??? Hezky ano ano tak to by bylo bezchybné, to UH úplně dokonalé, protože od Míru bydlíme 5 min. :D:bigok:
Jakub

#26 Příspěvek od Jakub »

Tak to jsem zase neco pros*al. Vzdycky nekdo zmasti server, kdyz je v pacu nejaka akcicka.... :-(
d.aemon

#27 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal slunicko
[B]Jo v Uh či Zlíně??? Hezky ano ano tak to by bylo bezchybné, to UH úplně dokonalé, protože od Míru bydlíme 5 min. :D:bigok:

Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... :D Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né? :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal d.aemon
[B]Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... :D Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né? :D

Ale jezdím pusko neboj byla jsem s tím v Chorvatsku nejdál, já vím, nic moc ale teď nás čeká Itálie...
Jasně do Brna asi taky :) :D
Schóva

#29 Příspěvek od Schóva »

Originál zaslal d.aemon
[B]Brno snad taky není tak daleko, ne? Nebo dál, než 20 km od baráku nejezdíš? Zatím to tak totiž vypadá... :D Se ti s takovou ani nezahřeje motor, né? :D

Jak to vidis d.aemone ? Dorazis? Ja si asi naplanuju sluzebku, tak bych dorazila. :)
d.aemon

#30 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Schóva
[B]Jak to vidis d.aemone ? Dorazis? Ja si asi naplanuju sluzebku, tak bych dorazila. :)

No jasan, jdeme na to, ne? :D
d.aemon

#31 Příspěvek od d.aemon »

Mimochodem... mistr Uličník pořádá i "utajené" akce. Jedné jsem se včera zůčastnil: Jdeme si takhle večer v Brně na muzikál Vlasy a ejhle... v jedné z rolí "božský Kája" :D :D :D Moc hezký představení. A Uličník opět baví davy :mhihi: :ucta:
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Béďa »

Myslim, že do Brna to budu mit taky kousek :D
ulicnik

#33 Příspěvek od ulicnik »

Vážení přátelé, mnohokráte Vám děkuji. Připadám si jako v Las Vegas tenkrát s Láďou Štajdlem...
Zachovejte nám přízeň a slibuji, že se do budoucna máte ještě na co těšit.
S pokorou Váš ......
Schóva

#34 Příspěvek od Schóva »

Juj, ty ses dostal i k netu ?? No, vidis, ze to jde. Neboj, pokusime se dorazit v hojnem poctu. :bigok:
d.aemon

#35 Příspěvek od d.aemon »

Tak kdo všechno teda dorazí do Brna 3.12.? Vyzývám hlavně sluníčko ;-)
Schóva

#36 Příspěvek od Schóva »

No, to jsem zvedava,jaka bude reakce. Nemam to zrovna nejbliz, ale pokusim se.Abych byla presna - mam to v planu. Ale kdo vi.
d.aemon

#37 Příspěvek od d.aemon »

Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád.
:bigok:
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Béďa »

Ja pujdu taky na 100%, tak se nejak musime dohodnout :gobeer:
d.aemon

#39 Příspěvek od d.aemon »

To Ulicnik: V kolik začíná ten koncert ve staré pekárně 3.12.? Nevím, jestli se tam před tím stačím dostat, abych se poptal a případně zařídil vstupenky... :(
mcfil

#40 Příspěvek od mcfil »

Originál zaslal d.aemon
[B]Je mi jasný, že Čechy můžou bejt problém, ale Dave, Béďa, mcfil, slunicko a jiní, co to maj blízko, by mohli dorazit. Já jdu každopádně i s drahou polovičkou a pár známýma, takže pokud se někdo přidá, budu jen rád.
:bigok:

mcfil už byl s ostatníma na koncertě v Praze. No a 3.12. je úterý a to z Prahy do Starý pekárny nepojedu. I když tam mám spoustu doooost dobrejch vzpomínek. Ale slibuju, že kdo se tam objeví tak si to na stopro užije.
Odpovědět